• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۶۲۳۳۶
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۱:۵۶
ورزشی

نقدی بر نگاه مدیران ورزش به مقوله المپیک

رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی: باید از ورزشکارانی که در مسابقات المپیک شرکت می کنند از همه نظر حمایت کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛‌ سید محمد هاشمی طبا در برنامه«تیتر امشب» شبکه خبر با بیان اینکه مجموعه مدیریت ورزش کشور نتوانسته آن گونه که باید از ورزشکارانی که در مسابقات المپیک شرکت می کنند حمایت کند افزود: دولت نسبت به اهمیت المپیک و این که باید ورزشکاران المپیکی را حمایت کند توجیه نشده است.
وی گفت: اینکه تیم های ملی از طریق اسپانسر و بخش های خصوصی باید بودجه خود را تأمین کنند اشتباه است زیرا این تیم ها متعلق به دولت و همه ملت هستند.
در ادامه محمد علی شجاعی خزانه دار مستعفی کمیته المپیک با اشاره به اینکه در5 آبان امسال استعفا دادم گفت: خزانه دار در المپیک حکم ذیحساب را هم دارد و امضای چک ها با اوست و قانوناً تا زمانی که فرد جدید معرفی شود وظیفه دارم که همکاری کنم.
وی افزود:20 روز قبل استعفای من در هیئت اجرایی کمیته المپیک پذیرفته ومصوب شد به زودی فرد جدیدی برای خزانه داری در این کمیته معرفی شود تا امور مالی آن را بر عهد بگیرد.
در ادامه صدرالدین کاظمی خبرنگار ورزشی درباره نامه نگاری آقای خادم گفت: ورزش ایران به ویژه کشتی از حقارت تاریخی در بودجه بندی کشور رنج می برد.
وی افزود: از سال 1948 که تیم های ورزشی ایران در المپیک شرکت کردند تاکنون، بودجه ورزش ،‌ناکافی بود.
کاظمی گفت: المپیک علاوه بر آوردگاه ورزشی تبدیل به آوردگاه سیاسی و قدرت نمایی کشورها شده است بنابراین لازم است بودجه لازم و کافی در این باره در نظر گرفته شود.
در ادامه شجاعی خزانه دار مستعفی کمیته المپیک گفت: تا نگاه و دیدگاه را نسبت به ورزش عوض نکنیم این کمبودها همچنان باقی خواهد ماند. 
وی افزود: نگاه مسؤلان به ورزش ،‌هنوز یک بحث تفریحی است و این نگاه سم ورزش کشور است در حالی که امروز ورزش یک صنعت برای ایجاد شغل و کاهش دهنده هزینه های درمان و افتخار آفرین است.
شجاعی با بیان اینکه بودجه نویسی ما ورزش را حتی در اولویت بیستم خود هم قرار نمی دهد ادامه داد: بودجه باید به موقع به ورزش اختصاص شود تا با حمایت از ورزشکاران، آن ها برای کسب مدال در آوردگاه های مختلف آماده شوند.
وی افزود: سهم سرانه ما برای قهرمانی حتّی در مقایسه با کوچکترین کشورها بسیار کم است.
در ادامه کاظمی با اشاره به اینکه نگاه به ورزش، درست نیست و باید دقیق و هدفمند باشد گفت: از 70 سال قبل که نخستین المپیک برگزار شد تاکنون همین نگاه حاکم بوده است. نکاه . 
در ادامه هاشمی طبا گفت: از آموزش و پرورش برای ارتقای ورزش قطع امید کردیم زیرا از نظر ساعات و معلمان به ورزش توجه کافی نمی شود. 
وی افزود: مجموعه وزارت ورزش و المپیک باید در زمینه های آموزشی ،‌اماکن ورزشی ، استعداد یابی ، باشگاه داری، توجه به رشد قهرمانان و پایش آنها بیش از پیش فعال شود.
هاشمی طبا گفت: اگر از سال حدود 70 به این مقولات توجه می کردیم اکنون می توانستیم جزو ده کشور برتر در رقابت های المپیک باشیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در ادامه شجاعی خزانه دار مستعفی کمیته المپیک با بیان اینکه اختلاف در ورزش سم است، گفت:  دغدغه ی همه مدیران ورزش در یک جهت است و آن ها همسو هستند و نیت همة آنها سربلندی ایران است بنابراین باید اختلافات را کنار بگذراند.
وی افزود: مرکز نظارت بر تیم های ملی در کمیته ملی المپیک با دید بسیار فنی، بودجه رشته های مدال آور از جمله کشتی ، تکواندو و وزنه برداری را در مقایسه با پارسال دو برابر کرد و مصوب شده صد در صد بودجه آنها پرداخت شود.
شجاعی ادامه داد: تاکنون بیش از 80 در صد بودجه آن ها پرداخت شده و سایر فدراسیون ها هم بیش از 75 در صد بودجه پرداخت شد.
وی گفت: تا کنون کمیته ملی المپیک تعهدات خود را در سقف بودجه ای که گرفته انجام داده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

شجاعی افزود: تا زمانی که تغییر دیدگاه ها و اتصال فدراسیون های ورزش کشور به غیر منابع کمیته المپیک و وزارت ورزش صورت نگیرد وضعیت ورزش ما همین گونه خواهد بود.
وی گفت: باید بپذیرم طبق برنامه و با منابع مالی مشخص و معین حرکت کنیم و نباید مدال آوری ما در دو یا سه رشته ورزشی خلاصه شود.
در ادامه کاظمی خبرنگار ورزشی گفت: ورزش را به عنوان شناسنامه کشور باید قبول کنیم و باید به آن اولویت دهیم و برای آن برنامه ریزی کنیم و منابع مالی پایداری برای آن به وجود بیاوریم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

هاشمی طبا رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی هم گفت: سازمان برنامه و بودجه باید در جلسه ای با کمیته المپیک کمک لازم را به تیم های ملی انجام دهد تا ورزشکاران ما با پشتوانه قوی در مسابقات المپیک شرکت کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)