پایش 4 هزار برند فرمول سم برای ارتقای کیفی محصولات کشاورزی
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای ارتقای کیفی محصولات کشاورزی ، چهار هزار برند فرمول سم پایش می شود.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه سفر به بجنورد با بیان اینکه برای کیفی سازی محصولات غذایی و کاهش آلاینده ها ، ساماندهی کودهای شیمیایی از پارسال و سموم از ابتدای امسال آغاز شد ، گفت: در این برنامه ، سه هزار برند فرمول کودهای شیمیایی و هزار برند فرمول سم در موسسه تحقیقات جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات ، ارزیابی و کودهای غیر استاندارد و سموم پرخطر از سبد نهاده ها حذف می شود.
دکتر اسکندر زند افزود: با توجه به سیاست های صادراتی در بخش کشاورزی ، وزارت جهادکشاورزی مصمم است تا مصرف سموم را در محصولات سبزی و صیفی و گلخانه ای بیشتر پایش کند.
وی گفت: با توجه به هزینه های بالای تولید و کیفیت و کمیت محصول ، حذف سموم هم اکنون امکان پذیر نیست اما تلاش می کنیم از سموم کم خطر استفاده کنیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: میانگین مصرف سموم در کشور کمتر از میانگین جهانی است و مشکلی در این باره وجود ندارد اما متاسفانه در برخی موارد ، سموم کشاورزی ، بد مصرف می شود.
زند با بیان اینکه تحریم های ظالمانه ، مانع تنوع و ورود ماده موثر سموم خوب از شرکت های معتبر شده بود ، گفت: هم اکنون این موضوع رو به بهبود است.