• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۰۱۴۳۶
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۶
علمی و فرهنگی » معارف

نماز عید فطر 8 صبح فردا به امامت رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود

رئیس ستاد نماز جمعه تهران و ستاد نماز عید فطر گفت: بر فرض استهلال ماه شوال؛ فردا چهارشنبه مراسم نماز عید سعید فطر به امامت مقام معظم رهبری در مصلی بزرگ تهران برگزار می‌شود.

سیدباقر پیشنمازی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه در هیچ جای جهان نداریم که مقام اول مملکتی خودش امام جمعه و امام برگزار کننده نماز عید فطر باشد؛ افزود: نماز عیدفطر از نظر بعد معنوی بر اساس روایات به موعد جایزه گرفتن تعبیر شده است و از نظر بین المللی نمادی از عظمت، شکوه و بالندگی مسلمانان و خصوصا ملت بزرگ ایران است.

پیشنمازی با بیان اینکه درب های مصلی از ساعت 5 صبح به روی نمازگزاران تهرانی باز است، گفت: طبق آمار سال های گذشته بیش از یک میلیون و دویست هزار نفر در این مراسم شرکت می کنند بنابراین به غیر از صحن اصلی و بام مصلی محدوده اطراف نیز برای نمازگزاران آماده شده است و دغدغه و محدودیتی در این خصوص وجود ندارد.

رئیس ستاد نماز جمعه تهران و ستاد نماز عید فطر تاکید کرد: نمازگزاران عزیز از همان درهایی که وارد می شوند، خروجشان هم از همان درها باشد تا مشکلی برای پیدا کردن راه ها به وجود نیاید؛ هر چند در طول مسیر تابلوها و علائم راهنما نصب شده است و ماموران انتظامات نیز در خدمت نمازگزاران و پاسخگوی سئوالاتشان هستند.

پیشنمازی درخصوص راه های دسترسی به مصلی بزرگ امام خمینی (ره) گفت: برای سهولت دسترسی همه 10 درب مصلی به روی نمازگزاران باز خواهد بود، درب های 17، 18 و 20  در شمال در ضلع رسالت قرار دارد و در ضلع شرقی خیابان شهید قنبرزاده درب های 12، 13 و 14 موجود است، در ضلع جنوبی خیابان شهید بهشتی درهای 1و 2 واقع شده است و در ضلع غربی خیابان پاکستان درهای 23 و 24 قرار دارد که می تواند مورد استفاده نمازگزاران قرار گیرد.

رئیس ستاد نماز جمعه تهران و ستاد نماز عید فطر گفت: برابر اعلام واحد حمل و نقل شهری از ساعت 5 صبح؛ 2 هزار دستگاه اتوبوس از میادین اصلی شهر، نمازگزاران را به مصلی منتقل می کند همچنین مترو نیز از مسیرهای مختلف در خدمت شهروندان تهرانی است.

وی افزود: نمازگزاران اطمینان خاطر داشته باشند که سرویس های حمل و نقل فعال خواهند بود و در مسیر برگشت آخرین نفرات را نیز به مقصد خواهند رساند.

پیشنمازی گفت: کمیته پشتیبانی ستاد برگزاری نماز با همکاری شهرداری تهران بسته های پذیرایی برای نمازگزاران تدارک دیده اند که بعد از برگزاری مراسم در مسیر برگشت تقدیم نمازگزاران می شود، همچنین کمیته فرهنگی نیز بسته فرهنگی آماده کرده است که تقدیم نمازگزاران می کند، همچنین کمیته امداد و درمان واحدهایی را برای افراد نیازمند به درمان و اورژانس تدارک دیده است.

پیشنمازی ضمن دعوت از حضور خانوادگی نمازگزاران که بخش عمده ای از جلوه های نماز عید فطر را شامل می شود، اظهار داشت: پیشنهاد می کنیم در کاغذی شماره تلفن، نشانی و نام و نام خانوادگی خود را در جیب کودکان خردسال بگذارند تا در صورت لزوم ماموران انتظامات بتوانند آن‌ها را به خانواده شان برسانند.

وی افزود: چند دستگاه اتوبوس برای تحویل امانات و نگهداری اشیاء نمازگزاران پیش بینی شده است. 

پیشنمازی گفت: نماز جمعه تهران با توجه به گرمای هوا در فصل تابستان در مصلی بزرگ امام خمینی برگزار خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)