• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۱۲۴۰۰
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۸
بین الملل » آمریکا

انتشار گزارش 28 صفحه‌ای حادثه یازده سپتامبر احتمالا در ساعات اولیه روز جمعه

سی ان ان: گزارش 28 صفحه ای درباره حادثه یازده سپتامبر و آگاهی مقامات عربستان سعودی از این حادثه احتمالا در ساعات اولیه روز جمعه منتشر خواهد شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ خبرنگار ارشد امنیت ملی سی ان ان گفت گزارش محرمانه حادثه 11 سپتامبر به احتمال زیاد فردا جمعه منتشر خواهد شد . 
به گزارش سی ان ان، جیم شوتو درباره انتشار گزارش محرمانه حادثه 11 سپتامبر گفت: این گزارش احتمالا قبل از تعطیلات آخر هفته یعنی فردا جمعه و قبل از آغاز تعطیلات رسمی اعضای کنگره منتشر خواهد شد.
وی افزود: با توجه به اینکه این گزارش مربوط به کنگره است و از سوی کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان در سال 2002  تهیه شده و از آن زمان تاکنون محرمانه اعلام شده است، انتشار آن هم از سوی خود کنگره صورت خواهد گرفت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
جیم شوتو افزود: در ماه آوریل اوباما متعهد شد که این اسناد را از حالت محرمانه بودن خارج و تمام صفحات آن را منتشر کند. اندکی بعد از آن جیمز کلاپر مدیر اطلاعات ملی آمریکا اعلام کرد فرایند انتشار این گزارش و خارج کردن آنها از حالت محرمانه ماه ژوئیه نهایی خواهد شد و تا آن زمان تمام آژانس های اطلاعاتی فرصت بررسی آن را داشته و خواهند توانست دیدگاه خود را درباره بخش هایی از این گزارش که باید همچنان محرمانه و مخفی بماند اعلام کنند.
خبرنگار سی ان ان درباره اسناد موجود درباره نقش عربستان در این گزارش گفت: من با کسانی که این اوراق را خوانده اند صحبت کردم و چون اطلاعاتی که قرار است فردا منتشر شود هنوز محرمانه است لذا نمی توانم بیشتر درباره آن صحبت کنم اما درباره جزئیات ارتباط دو هواپیماربا در روز حادثه 11 سپتامبر و ارتباطات فردی آنها با دولت عربستان و کار کردن یکی از آنها برای دولت عربستان فردا اطلاعاتی منتشر خواهد شد.
وی افزود: با توجه به تحقیقاتی که صورت گرفته است اسناد اولیه این تحقیقات مورد کنترل مجدد قرار گرفته اند. به عنوان مثال مقامات عربستانی گفته اند با توجه به مدارک و شواهدی که پس از تهیه این گزارش در سال 2002 بدست آمده نتیجه گیری نهایی این بوده که دولت عربستان در این حادثه مشارکتی نداشته است اما همانطوری که می دانید در تحقیقاتی شبیه این مورد پیگیری صدرصدی برخی سولات مانند آنچه که یکی از اعضای نمایندگان مطرح کرده ضروری است؛ وی گفته است مدارکی وجود دارد که کاملا پیگیری نشده و نیاز است که در فضای عمومی هم مطرح شوند. 
جیم شوتو درباره امکان شکایت خانواده قربانیان از مقامات سعودی در پی انتشار این گزارش هم گفت شکی در این نیست، اما در این زمینه اختلاف دیدگاه هایی وجود دارد. در روزهای پس از انتشار این گزارش این تفاوت دیدگاه ها و مناظرات بیشتر خود را نشان خواهد داد. حادثه 11 سپتامبر همیشه به عنون یک مشکل مطرح بوده است و به همین علت انتشار این گزارش از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: درباره اینکه خانواده های قربانیان می توانند علیه دولت عربستان شکایت کنند یا خیر، تفاوت دیدگاه های وجود دارد. وی با اشاره به اینکه پس از انتشار این گزارش باید رفرنس های قانونی این اسناد استخراج شود گفت: در نهایت این وکلای حقوقی هستند که درباره پیامدهای حقوقی و تطبیق این اسناد با قوانین و سایر پیامدهای حقوقی آن تصمیم خواهند گرفت و این موضوع از حساست بالایی بر خوردار است. 
شوتو در ادامه گفت: درباره تعداد صفحات این گزارش که گفته می شود 28 صفحه است بسیاری از افرادی که آن را دیده اند گفته اند که در واقع 29 صفحه است که هنوز به عنوان گزارش 28 صفحه ای شناخته می شود. فردا من  و شما و بسیاری دیگر از مردم این شانس را خواهند داشت که آن را مطالعه کنند.  
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)