• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۷۲۷۵۷
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۱
بین الملل » غرب آسیا
در واکنش به فضاسازی ها علیه بسیج مردمی عراق؛

سخنگوی بسیج مردمی: ادعای رویترز ساختگی و جعلی است

ابو جعفر الاسدی اتهامات رسانه ها و سیاستمداران غربی را علیه این نیرو، ساختگی دانست که با هدف بدنام کردن بسیج مردمی و تاثیرگذاری بر عملیات موصل مطرح شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما سخنگوی نیروی بسیج مردمی عراق اتهامات رسانه ها و سیاستمداران غربی را علیه این نیرو، ساختگی دانست که با هدف بدنام کردن بسیج مردمی مطرح شده است. 
پایگاه اینترنتی «الوقت» نوشت هرچقدر عملیات نیروهای عراقی با همراهی بسیج مردمی پیشرفت می کند و دستاوردها بیشتر و شهرهای عراق از وجود تروریست ها پاکسازی می شود،‌ فریادها در خارج از عراق که اتهامات و ادعاهایی علیه بسیج مردمی مطرح می کنند بلندتر می شود. همزمان شدن این دو مسئله با یکدیگر تردید برانگیز است. با آغاز شدن نبرد برای آزادسازی موصل شاهد فصل جدیدی از این ادعاها هستیم که محور آن را اکنون گزارش خبرگزاری رویترز تشکیل می دهد.
 در این گزارش، بر شدت اتهامات علیه بسیج مردمی افزوده شده است و رسانه ها و روزنامه ها و پایگاه های اینترنتی آن را بازنشر دادند تا عزم عراقی ها را سست کنند و به حملات سازمان یافته قبلی خود ادامه دهند.
این مسئله و دیگر مسائل، محور گفتگوی اختصاصی پایگاه اینترنتی «الوقت» را با حاج ابو جعفر الاسدی سخنگوی بسیج مردمی تشکیل می دهد. 
ابوجعفر درباره ادعاهای اخیر خبرگزاری رویترز که از اقدام نیروی بسیج مردمی به اعدام ها و نقض حقوق و آدم ربایی و کشتن اهل سنت در فلوجه سخن گفته است، تصریح کرد: «ما هزاران شاهد و مدرک در فلوجه داریم که ثابت می کند حضور بسیج مردمی در فلوجه و در عملیات آزادسازی السقلاویه، برای پشتیبانی و کمک به غیرنظامیان و تخلیه آنها و ارائه هرگونه کمکی به آنها بوده است. در خصوص بازداشت شدگان هم باید گفت بازداشت مظنونان بر عهده فرماندهی پلیس الانبار بوده است و همه بازداشت شدگان مستقیما به این فرماندهی تحویل می شدند. هزاران مظنون بازداشت شدند و پلیس الانبار از آنها بازجویی کرد سپس اکثر آنها آزاد شدند. کسانی که که در بازداشت باقی ماندند کسانی بودند که اتهامات علیه آنها ثابت شده بود یا نامشان به عنوان افراد تحت تعقیب در فهرست دستگاه های امنیتی قرار داشت. بسیج مردمی هیچ کس را بازداشت نکرد بلکه به دستگاه های امنیتی کمک می کرد و در کمک به آوارگان و پناه دادن به آنها و انتقال آنها به مناطق امن و ارائه تسهیلات به آنها فعالیت داشت». 
الأسدی درباره ادعاهای رویترز که گفته است بیش از 700 فرد سنی - بالغ و نابالغ - با گذشت دو ماه از سقوط شهر فلوجه همچنان مفقود هستند و دست کم 66 فرد سنی نیز کشته شده اند و حقوق 1500 نفر از آنان نیز هنگام فرار از فلوجه نقض شده است، گفت: «در خصوص 700 فرد مفقود شده در منطقه السقلاویه باید گفت ما پس از مطرح شدن این مسئله به سرعت اقدام کردیم و نخست وزیر و فرمانده پلیس الانبار کمیته ای در این باره تشکیل دادند و رئیس کمیته تحقیق یک ماه پیش اعلام کرد 600 نام که رسانه ها و برخی سیاستمداران آنها را به عنوان افراد ربوده شده معرفی کردند در واقع اسامی غیرواقعی هستند و هیچ سند و مدرک رسمی درباره وجود داشتن افرادی با این نام ها وجود ندارد و نام آنها در فهرست خانواده های شاکیان در فلوجه نیز نیامده است. این ها صرفا اسامی ساختگی هستند که به منظوره بهره برداری رسانه ای مطرح  شده اند و ما قاطعانه این ادعاها را تکذیب می کنیم». 
الأسدی در پاسخ به ادعای کسانی که بسیج مردمی را شبه نظامیان فرقه ای شیعی می دانند که حقوق اهل سنت را نقض می کند گفت: «بسیج مردمی نیروی نظامی مردمی و میهنی و رسمی است که دولت آن را به عنوان نیرویی نظامی در عراق به رسمیت شناخته است و به فقط یک طایفه محدود نمی شود. در بسیج مردمی حدود 25 هزار نفر از برادران سنی ما حضور دارند که 19 درصد نیروهای بسیج مردمی را تشکیل می دهند. اکنون هم 15 هزار نفر از شهروندان موصل به بسیج مردمی پیوسته اند که به این ترتیب درصد اهل سنت در این نیرو به 26 تا 27 درصد می رسد. ده هزار و 800 نفر از نیروهای بسیج عشایری از الانبار، بخش قابل توجهی از بسیج مردمی را تشکیل می دهند. شمار ساکنان استان صلاح الدین در بسیج مردمی حدود 7000 نفر و شمار ساکنان استان دیاله حدود 2000 نفر است. بنابراین طایفه ای دانستن بسیج مردمی صرفا توهم است که هدف آن فتنه انگیزی و مختل کردن تلاش ها و فداکاری های نیروی بسیج مردمی اعم از شیعه و سنی است». 
الاسدی افزود: «نیروی مردمی به عنوان تواناترین نهادی که توانایی کسب پیروزی را با هماهنگی سایر نیروهای مسلح دارد، هدف حملات سیاستمداران و رسانه های مزدور قرار گرفته است که دنباله رو طرف های منطقه ای هستند... این گونه حملات همچنین حمایت از داعش محسوب می شود که به نیرویی ضعیف تبدیل شده و در حال احتضار است». 
سخنگوی نیروی بسیج مردمی درباره ارزیابی خود از نقش ائتلاف آمریکا در عراق در مقایسه با نیروی بسیج مردمی از نظر کارآیی و مقبولیت مردمی گفت: «از نظر مقبولیت این دو نیرو قابل مقایسه نیستند. ما عراقی ها تجربیاتی با این ائتلاف داریم که در برگیرنده نیروهایی است که عراق را اشغال کردند و هیچ مقبولیتی بین مردم ندارند هرچند آنها بر اساس توافق با دولت عراق فعالیت می کنند و فعالیت آنها باید تابع قوانین عراق باشد. در خصوص کارآیی هم نباید ائتلاف آمریکا را با بسیج مردمی مقایسه کرد. بسیج مردمی عملیات زمینی انجام می دهد و مناطق را آزاد می کند و در اکثر حملاتی که بسیج مردمی انجام داده یا در آن مشارکت داشته است، نیروهای ائتلاف حضور واقعی و جدی نداشته اند به استثنای عملیات‌ آزادسازی الانبار که نتایج آن آشکار است.
بسیج مردمی تلاش می کند ماموریت خود را با وارد شدن کمترین خسارات ممکن به تاسیسات زیربنایی و دارایی های مردم انجام دهد به همین علت ما زمان زیادی صرف کردیم و قربانیان زیادی دادیم. در حالی که ائتلاف آمریکا در حملات خود اقدام به ویرانی کامل مناطق می کند و خسارت هایی را که عراق و عراقی ها متحمل می شوند نادیده می گیرد. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
خام فروشی در زنجیره فولاد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)