پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			نیمه نخست امسال هزار و 550 تُن گوشت قرمز در خراسان شمالی تولید شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: از ابتدای امسال، با ذبح
 56 هزار و 600 رأس دام
 سبک و سنگین، هزارو 550 تُن گوشت در این استان استحصال شد که 9 درصد نسبت 
به مدت مشابه پارسال افزایش دارد.
حمید رمضانی افزود: از دام های کشتار شده 52هزار و 900  رأس سبک و 3هزار و 
671 رأس نیز سنگین بود.
وی همچنین گفت: امسال با ذبح 2 میلیون و800 هزار قطعه طیور 5 هزار و 600 
تُن گوشت سفید تولید شد که 11 درصد بیشتر از پارسال است.
در استان خراسان شمالی 8 کشتارگاه صنعتی و سنتی وجود دارد که سالانه بیش از
 114 هزار رأس دام در آنها ذبح می شود.