• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۹۰۸۰۲
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۹
اجتماعی » تعاون و اشتغال
وزیر تعاون ؛

پرداخت بدهی داروخانه ها و پزشکان از فردا

وزیر تعاون از پرداخت بدهی بیمه های پایه تامین اجتماعی و سلامت به داروخانه ها ، ازمایشگاه ها و بیمارستان های خصوصی و دولتی خبر داد.

علی ربیعی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: بیمه های پایه موظف هستند از فردا برای پرداخت بدهی خود به طلبکاران خود اقدام کنند .


پرداخت بدهی داروخانه ها و پزشکان از فردا

وی مبلغ پیش بینی شده برای پرداخت بدهی به داروخانه ها و بیمارستان ها را 2 هزار میلیارد تومان دانست و گفت : با پرداخت این میزان بدهی به داروخانه ها و مراکز درمانی فاصله بررسی اسناد در بیمه ها به کمتر از سه ماه قانونی می رسد .
وزیر تعاون گفت : بیمه های پایه موظف هستند از فردا برای پرداخت بدهی خود به طلبکاران خود اقدام کنند . افزود : براساس توافقی که با وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی بعمل امده است مقرر شد 2 هزار میلیارد تومان دیگر از طریق این وزارتخانه به مراکز درمانی و داروخانه ها اختصاص یابد .
ربیعی همچنین از اختصاص 4 هزار میلیارد تومان دیگر برای پرداخت بدهی به بیمارستانها و داروخانه ها و پزشکان در چند ماه اینده خبر داد و گفت : این مبلغ قرار است با هماهنگی بورس و بانک مرکزی از طریق فروش اوراق بهادار تامین شود .
وی به لایحه بودجه سال 95 و اختصاص مبلغ 11 هزار میلیارد تومان بابت بیمه سلامت اشاره کرد و افزود : با این میزان بودجه در حوزه بیمه سلامت مشکلات دولت کمتر خواهد شد .
ربیعی بودجه پیش بینی شده برای حوزه درمان تامین اجتماعی را در سال 92 حدود 8 هزار میلیارد تومان دانست و گفت : خوشبختانه این میزان بودجه در سال جاری به مرز 18 هزار میلیارد تومان رسیده که نقش بسزایی در کمک رسانی به طرح تحول سلامت داشته است .
وی با بیان اینکه کل بودجه سازمان تامین اجتماعی در سال جاری 72 هزار میلیارد تومان تصویب شده است از اینکه این سازمان از نظر تامین نقدینگی با چالش روبرو شده است ابراز تاسف کرد و افزود : با این حال این مسئله نمی تواند دلیلی باشد براینکه سازمان تامین اجتماعی از نظر تامین منابع با مشکل روبرو شده است .
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی یکی از دلایل کمبود نقدینگی در تامین اجتماعی را بدهی کارفرمایان به این سازمان دانست و تاکید کرد : من وزیر حفظ شغل هستم از اینرو نمی توانم به کارفرمایان در شرایط کنونی بازار فشار وارد کنم .
وی بدهی کارفرمایان را به تامین اجتماعی بیش از 6 هزار میلیارد تومان اعلام کرد .
ربیعی همچنین بدهی 22 هزار میلیارد تومانی دولت را از محل حق کارفرمایی به تامین اجتماعی از دیگر دلایل مشکل نقدینگی این سازمان دانست و افزود : با توجه به مشکلات اقتصادی که دولت با ان روبرو شده طبیعی است که نتواند بدهی خود را بپردازد .
وی با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی از کل بودجه پیش بینی شده خود موفق شده است فقط 44 هزار میلیارد تومان ان را از محل حق بیمه شاغلین کسب کند گفت : این میزان بودجه نیز برای مستمری بگیران اختصاص یافته است .
ربیعی مستمری بگیران را خط قرمز خود و دولت اعلام و تاکید کرد : اولویت اول دولت پرداخت به موقع حقوق مستمری بگیران است .
وی با بیان اینکه اولویت دوم دولت درمان کارگران است افزود : با تمهیداتی که از طریق شرکت سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی فراهم شده است تلاش می کنیم هزینه های درمان این سازمان پرداخت شود .
ربیعی درواکنش به برخی از اظهار نظرها که گفته شده است پول سازمان تامین اجتماعی کجا هزینه می شود گفت : کسانی که این مطالب را مطرح می کنند بدانند بودجه این سازمان نه تنها برای سرمایه گذاری مصرف نمی شود بلکه فقط برای بیمه بیکاری ، مستمری و درمان هزینه می شود .
وی افزود : این شائبه اصلا صحیح نیست که بودجه سازمان تامین اجتماعی صرف شرکت های سرمایه گذاری شود بلکه برعکس برخی از هزینه های تامین اجتماعی از طریق شرکت های سرمایه گذاری تامین می شود .
ربیعی متعادل کردن منابع و مصارف بیمه های پایه را از مهمترین برنامه های وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در سال 96 دانست و گفت : همچنین قرار است در سال اینده با اجرایی شدن نظام ارجاع و راه اندازی نظام راهبردی هزینه های درمان نیز در سال اینده کنترل شود .
وی با بیان اینکه تجمیع منابع مالی دولتی در بیمه سلامت ضروری است تاکید کرد : منابع مالی تامین اجتماعی را به هیچ وجه نمی توان تجمیع کرد چرا که باید من پاسخگوی جامعه کارگری باشم .
ربیعی به حق بیمه ای که کارگران به سازمان تامین اجتماعی می پردازند اشاره کرد و گفت : چگونه می توان منابع مالی این سازمان را با سایر صندوق هایی که ورودی انها صفر درصد است تجمیع کرد .
وی درباره اجرای طرح تحول سلامت که 10 میلیون نفر از جمعیت کشور را تحت پوشش قرار داده است اظهارداشت : مطالعاتی که انجام شده است نشان می دهد 85 درصد این جمعیت زیر خط فقر هستند .
ربیعی اصلاح این طرح را با هدف حذف فقیران ونیازمندان اصلا به صلاح ندانست و تاکید کرد : درصورت اجرای طرح اصلاحی بیش از 5 میلیون نفر از کارگران غیررسمی حاشیه نشین حذف می شوند و ما قطعا مخالف این برنامه هستیم .
وی از اجرای طرح ازمون وسع در کشور خبر داد و گفت : با اجرای این طرح دولت می تواند از افرادی که توانمند شده اند هزینه های درمان و بازنشستگی دریافت کند .
ربیعی با بیان اینکه در ازمون وسع احتمالا 20 درصد بیمه شدگان تحت پوشش طرح تحول سلامت حذف می شوند تاکید کرد : برنامه بعدی ما توانمند کردن سایر نیازمندان است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی واحدآندوسکوپی و کولونوسکوپی در بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس
آسمان آباد؛ قدم در مسیر آبادانی گذاشت
خبر‌های خوش از توانمندی‌های سیستان و بلوچستان
رفع مشکل اختلال در شبکه تلفن همراه خشکبیجار
صید چشمگیر ماهی سفید در آغاز فصل؛ غافلگیری صیادان مازندران
طلای هشتم ایران برای تیم تنیس روی میز دونفره بانوان
تشخیص به‌موقع «تنبلی چشم»، کلید حفظ بینایی کودکان
عطر و بوی شهادت در روستای بیهود قائنات
برگرداندن طلا به صاحبش با تلاش مأموران انتظامی
کشف و ضبط ۳۸۰ کیسه کود شیمیایی در هشترود
تشییع و تدفین شهید یعقوب فرد سالارزهی امروز در شهرستان هامون
برد و تساوی نمایندگان هرمزگان در لیگ دسته سوم فوتبال
هاشم بیگی فینالیست شد
پیوندی ازجنس خدمت بی منت درحوزه سلامت درمناطق محروم آذربایجان غربی وخراسان جنوبی
درخشش دانش آموزان کوهدشتی در دوازدهمین دوره مسابقات رباتیک کشور
اخبار کوتاه ۲۲ آبان در گلستان
یزد، میزبان کنفرانس ملی آموزش با رویکرد الهی
بزرگداشت هفته مازندران توسط دانش‌آموزان قائم‌شهر
آیین تجلیل از واقف ۳۰ هزار جلد کتاب در رشت
آغاز عملیات اجرایی محور بندرترکمن به یساقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)