• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۳۷۹۴۴
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۵
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

مدیران 2 هلدینگ بزرگ بورس در جمع چهره های برتر نفتی جهان

دو نشریه معتبر بین المللی نام مدیران 2 هلدینگ بزرگ فعال در بازارسرمایه ایران را در فهرست چهره های موثر بازار جهانی نفت و فرآورده های نفتی در سال 2017 جای دادند.

مدیران 2 هلدینگ بزرگ بورس در جمع چهره های برتر نفتی جهانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ عادل نژاد سلیم مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس و محمد حسین پیوندی مدیر عامل هلدینگ نفت و گاز تامین اجتماعی (تاپیکو) 2 مدیر با سابقه فعال در بورس تهران هستند که نامشان در این فهرست ها دیده می شود.

هرچند 2 مجله ریفاینینگ اند پتروکمیکال و نشریه معتبر IC IS که هر 2 از مهم‌ترین نشریات مرجع قیمت‌گذاری محصولات پتروشیمی به شمار می‌آیند در شماره دسامبر 2016 خود این 2 مدیر بازارسرمایه ایران را در فهرست مدیران اثرگذار بازارجهانی انرژی قرار داده اند اما بررسی این فهرست‌ها و مشاهده تعداد مدیران دیگر کشورهای آسیایی در آن از حضور کم رنگ مدیران ایرانی حکایت دارد.

در این میان مجله ریفاینینگ اند پتروکمیکال که به معرفی 50 چهره برتر حوزه انرژی و پتروشیمی خاور میانه پرداخته تنها یک مدیر بازارسرمایه ایران را در این جمع جای داده است.

ایران با تولید 3.5 تا 4 میلیون بشکه نفت در روز ، ششمین تولید کننده نفت در جهان است و در حوزه صنعت پتروشیمی نیز به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ خاورمیانه شناخته می شود.

موضوع احراز نشدن توانمندی های مدیران ایرانی در چارچوب معیارها و استانداردهای جهانی و در نتیجه حضور نداشتن ان ها در جمع بزرگان مدیریت در شرکت های بین المللی باید آسیب شناسی شود و نحوه انتخاب و انتصاب مدیران در کرسی های کلیدی و اثرگذار مورد بازنگری قرار گیرد.

*یک مدیر ایرانی در فهرست نخست

در انتخاب مجله ریفاینینگ اند پتروکمیکال، عادل نژاد سلیم مدیرعامل بزرگترین شرکت بورس تهران یعنی هلدینگ خلیج فارس، چهره ای است که پس از 3 سال تثبیت مدیریتش به عنوان یکی از 50 چهره تاثیرگذار این حوزه انتخاب شده است.

طبق رتبه بندی مجله IC IS هلدینگ خلیج فارس در میان شرکتهای برتر شیمیایی جهان رتبه 34 را به خود اختصاص داده است.
ارزش بازارسهام این هلدینگ بزرگ فعال در بورس تهران 25 هزار میلیارد تومان تخمین زده می شود.

رکورد داران فهرست

مجله ریفاینینگ اند پتروکمیکال که یکی از پرمخاطب ترین مجلات در حوزه نفت و پتروشیمی است که در پایان هر سال میلادی 50 چهره تاثیرگذار حوزه انرژی و پتروشیمی در خاور میانه را معرفی می کند. در آخرین شماره سال 2016 این مجله دو شرکت آرامکو و سابیک از عربستان به عنوان غول های بزرگ حوزه نفت و پتروشیمی معرفی شده‌اند .
در این فهرست، عربستان با 20 نماینده، قطر با 7 نماینده، امارات با 7 نماینده، کویت با 6 نماینده، و بحرین با 4 نماینده بیشترین تعداد را به خود اختصاص داده اند.

حضور ایرانی ها در فهرست دوم

نشریه IC IS که از مهم‌ترین نشریات مرجع در قیمت‌گذاری محصولات پتروشیمی می باشد نیز40 چهره برتر صنعت پتروشیمی را در سال 2016 معرفی کرده است که در این فهرست مدیران ارشدی انتخاب می‌شوند که بیشترین تاثیر مثبت را بر شرکت‌های خود وصنعت پتروشیمی داشته‌اند.

در این فهرست نام رئیس‌هیات مدیره شرکت اینئوس (ineos)، مدیر عامل شرکت دو کمیکال ( D O W C H E MIC A L)، مدیر عامل شرکت آرامکو (شرکت نفت عربستان)، مدیر عامل شرکت اکسون موبیل (بزرگترین شرکت نفتی دنیا)، مدیر عامل شرکت دوپونت (D U P O NT)، مدیر عامل شرکت بی‌ای‌اس‌اف (بزرگترین شرکت شیمیایی دنیا) و مدیر عامل شرکت سابیک (شرکت پتروشیمی عربستان، دومین شرکت بزرگ شیمیایی دنیا) در کنار نام محمد حسن پیوندی (مدیر عامل تاپیکو) و عادل نژاد سلیم (مدیر عامل هلدینگ خلیج فارس) دیده می شود. 2 مدیر ایرانی در این فهرست چهل نفره رتبه های 29 و 31 را به خود اختصاص داده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره سرداران، فرماندهان و ۱۴۳ شهید لردگان
دو ورزشکار سبزواری در فهرست هندبالیست‌های اعزامی به تونس
تجدید بیعت دانش آموزان قمی با آرمان های شهدا
پایان سومین دوره مسابقات مینی فوتبال جام اتحاد اشکور
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا
برگزاری مراسم تحلیف کارآموزان وکالت در قزوین
استقلال راهی اردن شد
شهید علم الهدی، نماد استکبار ستیزی و حماسه آفرینی در راه میهن
کیفیت هوای کرج خطرناک اعلام شد
اکران مستند «بیدخُد» در یزد
برگزاری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در بیش از ۵۰ نقطه استان
تشییع پدر شهید صالحی مقدم در جونقان
شهر خبر ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تحقیر استکبار با همان قلمی که تسخیر را سرمشق زد
نیرو‌های مسلح نماد عزت، استقلال و محبوبیت مردمی
تامین زیرساخت‌ها برای طرح‌های بلوار پیامبر اعظم قم 
فرسایش و تخریب بنای تاریخی هتل آبعلی
برگزاری طرح لبیک ۳۱ رزم آوران در تیپ ۳۶۴ شهید نصیرزاده ارتش مهاباد
شهرکسازی غیرقانونی صهیونیست‌ها در مناطق پیرامونی نقب و الجلیل
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)