• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۳۸۰۷۳
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۲
اقتصادی » اقتصاد کلان

خدمت تازه بانک توسعه صادرات برای صادرکنندگان

بانک توسعه صادرات ، ارز صادرکنندگان را در نقاط دیگر جهان خریداری و ارزش آن را به ریال و قیمت روز پرداخت می کند.

صالح آبادی : خدمت تازه بانک توسعه صادرات برای صادرکنندگانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ علی صالح ابادی با اشاره به توسعه روابط کارگزاری بانک توسعه صادرات با سایر بانک ها در کشورهای منطقه، الزام بانک های بین المللی برای تبعیت از قانون بانکداری بدون ربا برای حضور در ایران به ویژه ایجاد بانک های مشترک گفت : به آینده و دورنمای بازار سرمایه به کمک ابزارهای نوین مالی خوشبین هستیم.

وی افزود : نظر مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل کمیته فقهی بانک مرکزی به یکی از ارکان اصلی آن در طرح بانکداری اسلامی در مجلس در دست بررسی است و بخشنامه بانک مرکزی هم بانک ها را برای خرید و فروش ارز آزاد گذاشته است.
 
 صالح ابادی از آمادگی بانک توسعه صادرات و وجود زیرساخت های مورد نیاز آن برای تحقق این رویکردها خبر داد.
وی گفت : بانک توسعه صادرات ، مجاز به خرید و فروش آزادانه ارز است که این رویکرد مدتی است که در این بانک به منظور حمایت از صادرات و کمک به صادرکنندگان اجرا می شود.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت : در بخشنامه جدید نیز شعبه های خود را تجهیز کرده ایم تا ارز حاصل از صادرات را به قیمت روز در نقاط دیگری از جهان خریداری کنیم و ارزش آن را به ریال به صادرکنندگان تحویل دهیم.

وی اظهار داشت : خدمات کارگزاری و شعب بانک در خارج از کشور نیز این امکان را فراهم آورده است که در شعب یا حساب های بانکی در بانک های دیگر نیز ارز حاصل از صادرات را دریافت کنیم و برای خرید مواد اولیه و یا قطعات و ماشین آلات ، به سایر بانک ها در جهان انتقال دهیم.
رئیس انجمن مالی اسلامی درباره همایش مالی اسلامی گفت: دومین همایش مالی اسلامی در روز یکشنبه 12 دی در دانشگاه الزهرا با موضوع عملیاتی کردن سیاست های کلی اقتصادی مقاومتی در حوزه بازارهای پول، سرمایه ، بیمه و ... برگزار خواهد شد و پژوهش های کاربردی بسیاری به این همایش ارسال شده و در کل استقبال خوبی از برگزاری آن انجام پذیرفته است.
صالح آبادی گفت: تلاش داریم تا نقش بازارهای اسلامی را در بازارهای مالی برجسته کنیم و همایش به صورت ملی برگزار می شود و سال های آینده تلاش داریم تا این همایش را به صورت بین المللی برگزار کنیم.

وی درباره تأسیس بانک های مشترک در ایران با سایر بانک های معتبر جهانی گفت : ورود بانک های سایر کشورها و یا ایجاد و تأسیس بانک های مشترک ملزم به رعایت قانون بانکداری بدون ربا خواهد بود.

بسیاری از بازارهای مالی و مبادلات بین بانکی همچون گشایش اعتبار اسنادی موسوم به LC یا حواله های بین بانکی به صورت ارزی هیچ مشکل شرعی ندارد و هم اکنون از طریق روابط کارگزاری انجام می پذیرد.

وی اظهار داشت : در تأسیس بانک های مشترک نیز تجربه نشان داده که بحث تسهیلات کمتر مطرح بوده ولی در هر حال فعالیت بانک های مشترک الزاماً در چارچوب عقود اسلامی صورت خواهد پذیرفت.

صالح آبادی درباره دورنمای بازار سرمایه گفت: خوشبختانه بازار سرمایه در یک مسیر رو به جلو در حرکت است و ابزارهای مالی نوین و متنوعی ایجاد و به کار گرفته شده که می توان از اختیار معامله یا همان Option و یا صندوق های سرمایه گذاری جسورانه نام برد.

وی افزود: در حوزه ابزارسازی و نهادسازی در چارچوب اسلامی که همگی مورد تأیید کمیته فقهی بوده ، پیشرفت های مطلوبی به دست آمده است. 

صالح ابادی در مورد مقایسه بازار پول و بازار سرمایه در مورد تنوع ابزارهای مالی نیز پاسخ داد: به نظر می رسد بازار سرمایه در مقایسه با بازار پول پیشرفت ها و نوآوری های بیشتری را به کار بسته است. این در حالی است که بدنه انجمن مالی – اسلامی نیز تمام تلاش خود را برای حمایت از بازارهای پول و سرمایه به کار خواهد بست.
رئیس انجمن مالی  اسلامی درباره جایگاه کمیته فقهی بانک مرکزی گفت: در طرحی که هم اکنون در کمیسیون اقتصادی مجلس برای اصلاح نظام بانکی در دست تدوین است؛ کمیته فقهی بانک مرکزی به عنوان یکی از ارکان اصلی در بانک مرکزی مطرح بوده که قطعاً در توسعه نظام بانکداری اسلامی مؤثر خواهد بود.
صالح ابادی اظهار داشت : این در حالی است که مقام معظم رهبری نیز از این موضوع حمایت کرده و فرموده اند کمیته فقهی باید یکی از ارکان اصلی بانک مرکزی باشد.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات و رئیس پیشین سازمان بورس و اوراق بهادار در باره انتشار اوراق بدهی نیز گفت: این اوراق که در بازار سرمایه منتشر می شود از ضامن بانکی و یا ضامن های معتبر برخوردار است و تاکنون بانک ها به تعهدات خود عمل کرده و عمل خواهند کرد هرچند که در چارچوب کفایت سرمایه و توان مالی خود ضمانت ها را می پذیرند.
این در حالی است که اگر بخواهیم حجم عرضه اوراق بدهی را افزایش دهیم طبعاً نیاز خواهد بود تا ضمانت های بانکی برای برخی از آن ها برداشته شود که همین رخداد ریسک نکول بدهی ( خودداری از پرداخت) را افزایش خواهد داد.
وی گفت : در آینده سرمایه گذاران قطعاً ریسک اوراق را بررسی خواهند کرد همچنین اوراق با ریسک بالاتر ، به نرخ های سود بیشتری هم نیاز دارد. لازمه این رویکرد اجرایی نیز ضرورت حضور مؤسسات رتبه بندی است که اخیراً سازمان بورس پیگیر اعطای مجوز به مؤسسات رتبه بندی بوده است.
مدیر عامل بانک توسعه صادرات درباره روابط بانکی با کشور آذربایجان گفت: هم اکنون بانک ملی در این کشور شعبه دارد و بانک توسعه صادرات با توجه به ظرفیت های بانکی این شعبه خدمات کارگزاری مورد نظر را در این کشور ارائه می کند.
همچنین با توجه به وجود این شعبه ، شاید نیازی نباشد که بانک توسعه صادرات نیز در این کشور شعبه جدیدی افتتاح کند و بهتر است از ظرفیت های همین شعبه را تقویت کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امنیت محله محور باید شعله‌ور شود
استانداردسازی بیش از نیمی از مجتمع‌های خدماتی‌–‌رفاهی خراسان جنوبی
اوج‌گیری آنفولانزا در خراسان شمالی
نجات کارگر مصدوم اردبیلی در طبقه ۵ ساختمان
دانش‌آموزان دزفول به جمع همیاران گاز پیوستند
احداث نیروگاه‌های برق خورشیدی با توان بخش خصوصی تسریع خواهد شد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
باران پراگنده، امروز میهمان مردم شمال فارس
کتاب «بیا تماشا کن» روایت زندگی و زمانه شهید باکری
خواهان تشکیل منطقه آزاد مشترک بین ایران و افغانستان هستیم
رهاسازی یک بُهله عقاب صحرایی در طبیعت ایذه
برای به‌روز‌رسانی استاندارد‌ها، دستگاه‌ها باید داده محور شوند
اخذ مجوز پرداخت ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات دامپروری در چهارمحال و بختیاری
حفر و تکمیل ۸۳ حقله چاه  نفت و گاز در مناطق نفت خیز کشور
تازه‌های سیما
وارنیش فلورایدتراپی دانش آموزان دبستانی در خراسان رضوی
تصویری از معلولیت در آثار نمایشی
اعلام آرای کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال
خدمات شبانه روزی زائر سرای آزادشهر به زائران امام هشتم (ع)
دوازدهمین دوسالانه بین‌المللی کاریکاتور تهران، وارد فاز اجرایی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)