• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۵۵۹۴۴
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳
اقتصادی » آب و انرژی
مدیرعامل توانیر:

گردش مالی 25 هزار میلیارد تومانی صنعت برق

مدیرعامل شرکت توانیر : حل مشکلات صنعت برق به اندازه اهمیت برق به عنوان یک منبع برتر انرژی، حساس و حائز اهمیت است.

گردش مالی 25 هزار میلیارد تومانی صنعت برقبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری توانیر؛ آرش کردی با بیان اینکه صنعت برق روزبه روز بیشتر اهمیت و جایگاه خود را در زندگی روزمره مردم پیدا می کند اظهار داشت: موضوعات صنعت برق نیز به همان اندازه دارای جایگاه مهم، حساس و قابل بررسی است و ضرورت دارد به حل مشکلات این صنعت نیز به همان اندازه که وجود برق برای زندگی مردم اهمیت دارد، اهمیت داده شود.

کردی با اشاره به وابستگی روز افزون و ظهور و بروز آثار صنعت برق در زندگی مردم و جامعه گفت: برق را صرفاً به عنوان یک نوع از انرژی تلقی نمی کنیم بلکه به عنوان یک منبع برتر انرژی می دانیم، نوع برتری از انرژی که جایگزینی ندارد.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به گردش مالی 25 هزار میلیارد تومانی صنعت برق کشور گفت: صنعت برق ایران با وجود تمامی مشکلاتی که با آنها روبروست، 24 تا 25 هزار میلیارد تومان در سال گردش مالی دارد.

وی با تاکید بر این که اصلاح وضعیت مصرف، اصلاح شدت انرژی و افزایش بهره وری تجهیزات و تاسیسات برق جای کار دارد، خاطرنشان کرد: از نظر ظرفیت سازی در بخش تولید توانستیم ظرفیتهای خوبی ایجاد کنیم اگرچه هنوز در این بخش طرحهای متعددی در دست اجراست و از هم اکنون طرحهای مورد نیاز برای آماده سازی صنعت برق کشور از ابعاد مختلف تولید، انتقال و توزیع به منظور پوشش نیاز اوج تابستان 96 در دست انجام است. 

مدیرعامل شرکت توانیر همچنین در بخش دیگری از این گفت وگو به قطع صادرات برق ایران به عراق اشاره کرد و گفت: این اقدام به دلیل اتمام مدت قرارداد است و چنانچه بخواهیم صادرات دوباره برق به عراق داشته باشیم باید الحاقیه و اصلاحیه جدید را در قرارداد(جدید) تنظیم کنیم.

وی دلیل اصلی متوقف شدن صادرات برق ایران به عراق را به اتمام رسیدن زمان قرارداد میان دو کشور عنوان کرد و افزود: در تنظیم قرارداد جدید باید بسته به شرایط روز و تغییر قیمت ارز و سایر مسائل عمده، مفاد جدیدی تنظیم شود و یک هیئت ایرانی از معاونان شرکت توانیر و سایر ارگانها برای مذاکرات صادرات برق به این کشور سفر کرده اند.

کردی گفت: همواره با طرف عراقی در حال کار هستیم هرچند بابت نحوه وصول مطالبات نیز تیم ایرانی با طرف عراقی مذاکراتی خواهد داشت اما تأکید می کنم قطع صادرات برق ایران به عراق به اتمام رسیدن زمان قرارداد بوده است.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا صادرات برق ایران به عراق افزایش می یابد یا خیر، گفت: شرایط کلی در این خصوص گذاشته شده که به این موضوع ربط داشته است اما باید منتظر بمانیم تا پس از بازگشت هیئت ایرانی به کشور، از لحاظ کارشناسی این موضوع را بررسی کنیم که قیمت برق صادراتی ایران به عراق افزایش یابد یا خیر، بنابراین منتظریم که مذاکرات نهایی شود.

مدیرعامل شرکت توانیر در پاسخ به این سؤال که آیا طرف عراقی از ایران درخواست افزایش صادرات برق کرده است یا خیر، گفت: شبکه برق عراق اجازه نمی دهد که ما میزان صادرات را افزایش دهیم هرچند معتقدیم صادرات برق را در تابستان به دلیل نیاز داخلی نمی توانیم افزایش دهیم.

وی افزود: میزان صادرات برق ایران به عراق برحسب ایام هفته متغیر است اما به طور متوسط 700 تا هزار مگاوات به عراق صادر می شود.
مدیرعامل شرکت توانیر درپایان اظهار امیدواری کرد کمتر از یک ماه دیگر مجدداً صادرات برق ایران به عراق وصل شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)