• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۹۱۴۱۱
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی
معاون قوه قضاییه:

یکی از مهم‌ترین چشمان بینای نظام، سازمان بازرسی است

معاون فرهنگی قوه قضائیه :سازمان بازرسی کل کشور، سازمانی انقلابی با بدنه قوی کارشناسی است که باید تقویت شود .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، حجت ‌الاسلام‌ والمسلمین هادی صادقی در سخنانی به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر در سازمان بازرسی کل کشور با تبریک این دهه افزود : باید قدر این انقلاب را بیشتر بدانیم و ارزش آن را پاس بداریم و به نسل‌های بعد منتقل کنیم و بشناسانیم.
وی گفت : کار عظیمی که در انقلاب اسلامی اتفاق افتاد ، عظیم‌تر از سرنگونی صرفاً یک حکومت بود ، چون ممکن است در کشورهای دیگر با کودتا، شورش و تظاهرات مردمی ، حکومتی ساقط‌شود و حکومت دیگری جای آن را بگیرد که البته همان هم مهم است ولی انقلابی که منجر به زیر و زبر کردن ارزش‌ها شده باشد سراغ نداریم.
معاون فرهنگی قوه قضائیه ادامه داد: در همین انقلاب‌های منطقه می‌بینیم جابجایی حکومت‌ها رخ‌داده ولی شامل جابجایی در ارزش‌ها و مفاهیم ارزشی نبوده است و چیزی که رفته و چیزی که آمده است خیلی باهم فرق نمی‌کند؛ مانند رفتن یک سلسله پادشاهی و آمدن یک سلسله پادشاهی دیگر که همگی طاغوت هستند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین صادقی خاطرنشان کرد: درگذشته برای این سبقت می‌گرفتند که علیه خدا و ارزش‌های الهی و قرآنی طغیان کنند ولی بعد از انقلاب مردم برای طاعت بیشتر و تقرب الی الله سبقت می‌گیرند و حتی شاهد بودیم سر این مسئله دعوا می‌گرفتند که در کار خیر چه کسی مقدم شود؛ بنابراین آنچه مهم است فرهنگ اصیل اسلامی است که آمد، زنده شد و باید استمرار پیدا کند.
معاون فرهنگی قوه قضائیه بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی را اخوت ایمانی بین مردم دانست که در برابر کفار یک سد قوی ایجاد کرده است و افزود: قرآن کریم درباره پیامبر(ص) این‌چنین می‌فرماید که در برابر کفار سخت است و در برابر مؤمنین رحمت است. این همان صفت قومی است که خدا وعده‌اش را داده است که می‌آیند و این‌چنین ویژگی دارند.
وی با طرح این سؤال که برای حفظ و گسترش دستاوردهای انقلاب اسلامی چه باید کردتصریح کرد: ازجمله اقدامات اساسی یکی این است که یک‌چشم بینا مراقب دستان دشمن باشد این چشم بینا کاری است که سازمان بازرسی کل کشور انجام می‌دهد.
صادقی گفت : یکی از مهم‌ترین چشمان بینای نظام، سازمان بازرسی است که باید خوب کار کند؛ خوبی‌ها را خوبی ببیند و بدی‌ها را بدی ببیند. سازمان بازرسی باید تیزبین، دوربین و سالم بین و با پرهیز از کج‌بینی و دوبینی باشد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین صادقی خاطرنشان کرد: سازمان بازرسی کل کشور، سازمانی انقلابی و اسلامی با روحیات مؤمنانه و متدینانه و با بدنه قوی کارشناسی است. چراکه سعی شده بهترین‌ها در اینجا جمع شوند و باید تقویت هم شود؛ اما همین بازرسی در مسیر حرکت خودش در معرض چیزهایی قرار می‌گیرند که خیلی می‌تواند خطرساز باشد و برای بینایی این سازمان آفت درست کند.
وی در ادامه با معرفی خودبرتربینی و کبر به‌عنوان آفت‌های بازرسی چاره ممانعت از سقوط از ارزش‌ها را اخلاق حرفه‌ای دانست و گفت: در کار بازرسی باید اعتماد دیگران جلب بشود و نه از سر ترس با شما کار و همراهی کنند. ما باید یاد بگیریم که چگونه می‌توان در عین صلابت، مهربان بود؛ در عین اقتدار کاری، متواضع بود؛ در عین تیزبینی و دیدن عیوب، محاسن را هم دید و برجسته کرد.
معاون فرهنگی قوه قضائیه افزود: کار سازمان بازرسی دیدن خرابی‌ها و اشکال‌ها و تذکر دادن و حتی شکایت کردن و برکنار کردن است. این سر جای خودش و حتماً باید انجام بگیرد اما خیلی خوب است که فقط نگاه‌ها به سمت مسایل مالی نباشد و به مسایل دیگر به‌خصوص مسایل فرهنگی هم نگاهی کنید که البته سخت‌تر است. تطبیق اینکه آیا دستگاه بازرسی شونده، در مسیر فرهنگ اسلامی حرکت می‌کند یا در مسیر جاده سازی برای فرهنگ لیبرال غربی حرکت می‌کند، کار دشواری است.
وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی در درجه اول فرهنگی بود و اگر همه چیزها را درست کنیم ولی نتوانیم فرهنگ خود را درست کنیم، باخته‌ایم. یکی از ویژگی‌های دهه فجر این است که این انقلاب، انقلاب اسلامی است و باید اسلامی باشد. اینکه فقط جاده و پل بسازیم، رفاه جامعه را زیاد کنیم ولی روحیات جامعه را به سمت شکل دیگری ببریم و فرهنگ لیبرال را رواج بدهیم، درست نیست. هر چند بیاییم دستاوردهای انقلاب را شمرده و بگوییم که این قدر جاده کشیده‌ایم و این قدر سد ساخته‌ایم، هر چند که این‌ها لازم است ولی فرع است و اصل را از دست داده‌ایم. اگر طوری رفتار کنیم که دانشگاه و آموزش و پرورش ما نتواند تربیت اسلامی کند و اگر آمار نشان دهد که هر چقدر سطح تحصیلات و دانش بالا برود، سطح ایمان پایین می‌آید، یعنی داریم می‌بازیم.
وی ادامه داد : بنابراین بخشی از وظایف سازمان بازرسی نظارت بر این موارد است که البته کار بسیار دشواری است ولی باید به این مسایل ورود پیدا کنیم و بررسی کنیم کجای کار اشکال دارد که جامعه به اهداف بلند آموزش و پرورش نمی‌رسد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین صادقی تصریح کرد: در قوانین ما چیزهای خوبی نوشته شده است. مثلاً نقشه مهندسی کشور مصوب و به تمام دستگاه‌های کشور ابلاغ شده است ولی چند دستگاه این نقشه را در مجموعه خود بومی سازی و متناسب با آن پیاده سازی کرده‌اند، چه دستگاهی باید از این‌ها پاسخ بخواهد و مطالبه کند ، شاید سازمان بازرسی بتواند در این زمینه ورود کند.
معاون فرهنگی قوه قضاییه گفت :این کار بسیار دشوار و سختی است و نیازمند نیروهای خاص و نخبه و برنامه‌های خاص است ولی می‌تواند در دستور کار آینده سازمان قرار بگیرد.
وی افزود:کارهای خوب سازمان در زمینه مبارزه با فساد قابل تقدیر بوده و به سهم خود از زحمات یکایک شما تقدیر می‌کنم. محصول کار سازمان بازرسی خیلی ارزشمند است. چراکه امید بخش است. اگر این محصول بتواند جلوی مفاسد را بگیرد و موجب افزایش اعتماد مردم به مجموعه نظام شود، بسیار ارزشمند است.
صادقی گفت : وقتی مردم اخبار کشف و مبارزه با مفاسد را می‌شنوند اعتمادشان به‌نظام بالا می‌رود. کار سازمان کشف و برخورد است که اعتمادساز است و حقیقتاً باید قدر کار سازمان بازرسی را دانست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرگ راننده نیسان در زنجان به‌ علت نبود مثلث خطر
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
گسترش ویروس آنفلوانزا
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)