عقب نشینی دولت رومانی در برابر معترضان
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، دولت رومانی روز شنبه وعده داد لایحه جرم زدایی از برخی متهمان فساد مالی را پس بگیرد.
خبرگزاری رویترز از بخارست گزارش داد پس از آنکه دولت رومانی برخی متهمان فساد مالی و اداری را در این کشور تبرئه کرد و قوانین جدیدی را برای مقابله با فساد ارائه داد هزاران نفر از مردم این کشور از پنج روز گذشته تاکنون در اعتراض به این اقدام تظاهرات کردند به طوری که دولت مجبور شد وعده دهد تا لایحه جرم زدایی از برخی متهمان فساد مالی را پس بگیرد.
سورین گریندونو نخست وزیر رومانی در مصاحبه ای تلوزیونی اعلام کرد" ما برای پس گرفتن این لایحه روز یکشنبه نشست فوق العاده شورای وزیران را برگزار خواهیم کرد" و برای این که مطمئن بشویم این لایحه اجرایی نمی شود، راهی قانونی در این زمینه پیدا خواهیم کرد.
به گفته پلیس درحالی وی در این مصاحبه تلویزیونی شرکت کرده بود که حدود 170 هزار تظاهر کننده در نزدیکی دفتر کار او تجمع کرده بودند.
نخست وزیر رومانی در این مصاحبه تاکید کرد" من قصد ندارم در رومانی دودستگی ایجاد کنم. امروز به نظر می رسد رومانی به دو بخش تقسیم شده است".
لیویو دراگنیا رهبر حزب سوسیال دموکرات حاکم که تعیین کننده سیاست های دولت به حساب می آید، تلوحیا گفته بود دولت احتمالا این سند بحث برانگیز را بار دیگر بررسی خواهد کرد.