• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۱۶۸۵۰
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۶
ورزشی » فوتبال و فوتسال
اختلاف 10 امتیازی با استقلال حفظ شد؛

برانکو: این برد خیلی اهمیت داشت

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: این برد خیلی اهمیت داشت آن هم مقابل رقیب سنتی‌مان سپاهان ضمن اینکه اختلاف 10 امتیازی با استقلال حفظ شد.

برانکو: این برد خیلی اهمیت داشتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، در کنفرانس خبری پس از دیدار برابر سپاهان از هفته بیست و دوم مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران (جام خلیج فارس) در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: هیجان زده هستیم به خاطر این بازی حساس اما برد بسیار بسیار مهمی بود مخصوصا بعد از دربی و شکستی که در دربی خوردیم و خوشحالم بابت این برد و چیزی که از همه برایم زیباتر و جالب‌تر است اینکه هواداران به ما اعتماد داشتند و با بیشترین تعدادی که می‌شد آمدند و خوشحالم که خوشحالشان کردیم.

وی افزود: انتظار بازی سختی را داشتیم. سپاهان نسبت به جایگاهی که در جدول دارد، تیم بهتری است. با حسن‌زاده و جباروف هم تقویت شده است. می‌دانستیم کارمان سخت است. تیم‌هایی که مقابل پرسپولیس قرار می‌گیرند چیزی برای از دست دادن ندارند و برای برد می‌آیند و مقابل پرسپولیس به دنبال راه حل برای خودشان هستند. به بازیکنانم تبریک می‌گویم که با سزاواری تمام برنده این بازی شدند و کنترل بازی را در دست گرفتیم.

برانکو تصریح کرد: در یک زمان از بازی ضعیف شدیم، آن‌هم زمانی بود که از حریف پیش افتادیم و مشخص بود که در این دقایق جای سیدجلال و کمال خالی است. آنها در این شرایط می‌توانستند با تجارب خوب‌شان بازی را به تیم برگردانند و به تیم آرامش می‌دادند. با این حال مهم‌ترین هدف ما بردن بود که توانستیم به آن دست پیدا کنیم.

سرمربی قرمزپوشان در ادامه در مورد اینکه به نظر می‌رسید جناح راست پرسپولیس عملکرد خوبی ندارد و تیمش قدر موقعیت‌ها را نمی‌داند، افزود: فرصت‌های گلزنی زیادی را از دست دادیم. در نیمه اول 4 موقعیت صد درصد را به دست آوردیم و با آرامش برخورد می‌کردیم. خوشبختانه پنالتی‌هایمان به ثمر رسید، با نظر شما موافق نیستم. جناح راست ما امروز عملکرد ضعیفی نداشت، البته در صحنه‌ای که سپاهان موقعیت پنالتی به دست آورد، محرمی نباید با وجود اینکه فرید کریمی به زمین آمده آنقدر جلو می‌رفت و باید بیشتر پوشش می‌داد.

برانکو گفت: سپاهان برای همه چیز یا هیچ به میدان آمده بود، اینکه ما توانستیم خوب پاسکاری کنیم، اتفاق خوبی بود. اگر این روند را ادامه دهیم، بسیار مناسب است. باید تکلیف بازی را زودتر مشخص کنیم. مهرداد محمدی و فرید کریمی بازیکنان خوبی هستند. کنترل حسن‌زاده هم بسیار سخت بود. تا قبل از اینکه بازی یک بر صفر به سود ما شود، سپاهان شانس زیادی به دست نیاورد. بعد از گلزنی ما بازی یک مقدار باز شد و اگر گل دوم را می‌زدیم شرایط به‌طورکامل تغییر می‌کرد.

سرمربی پرسپولیس در رابطه با اینکه یکی از تعویض‌هایش همیشه رامین رضائیان است و این مسئله از قبل مشخص است، گفت: این مسئله همیشگی نیست،‌ گاهی سروش رفیعی و محسن مسلمان هم تعویض می‌شوند. با توجه به دوندگی بیش از اندازه بازیکنان وسط زمین معمولاً به خاطر خستگی زیاد تعویض‌ها را در آن منطقه انجام می‌دهیم.

برانکو در مورد اینکه بعد از جدایی احمد نورالهی و شرایطی که برای کمال کامیابی‌نیا ممکن بود اتفاق بیفتد نباید مهره‌های دیگری برای پست هافبک دفاعی جذب کند، گفت: با این مسئله موافقم، اما در بازار بازیکنان مدنظرمان حضور نداشتند و نمی‌توانستیم آنها را جذب کنیم. ما خودمان به این مسئله واقفیم، شما به عملکرد خوب محسن ربیع‌خواه واقف هستید، او بعد از مدتی مصدومیت به زمین بازگشت ولی از شانس بدش به تیم قوی سپاهان خورده بود. خدا را شکر مصدومیتی برای او حاصل نشده و فقط مسئله خستگی مطرح است که اطمینان دارم این مشکل برای مسابقه بعدی حل خواهد شد.

ایوانکوویچ در رابطه با اینکه گفته می‌شود قرار است پرسپولیس محسن بنگر و شجاع خلیل‌زاده را جذب کند، افزود: ما برای آسیا نمی‌توانیم کسی را جذب کنیم. مسئله بنگر و سایر بازیکنان نمی‌دانم به چه شکلی است، این حرف‌هایی است که در روزنامه‌ها مطرح می‌شود. تا قبل از اینکه بازیکنان اوکراینی بروند، در لیست‌مان جای خالی نداشتیم.

برانکو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا درخواستی برای بخشش سید جلال حسینی و کمال کامیابی‌نیا داده‌اند، گفت: موضوع حسینی که گذشت و او امروز بازی نکرد، اما در رابطه با کامیابی‌نیا اطلاعی ندارم. اینکه بازیکن در دو مرحله جریمه شود، یک مقدار عجیب است. حال باید ببینیم در ادامه چه اتفاقی می‌افتد.

برانکو در ادامه تأکید کرد: اینکه می‌گویید طارمی ناراحت شده، من متوجه نشدم. اتفاقاً حس کردم او خیلی خوشحال است و بعد از گلزنی بازیکنان ما بغل یکدیگر پریدند که البته گاهی این اتفاق هم مشکل‌ساز می‌شود و تمرکز تیم از دست می‌رود. وقتی مشکلی وجود ندارد، چرا باید مشکل بسازیم. به دستور من هر دو پنالتی را باید رضائیان می‌زد. حالا اینکه وسط زمین رفتن آیا ممنوع است، من نمی‌دانم.

خبرنگاری که این سوال را پرسیده بود به برانکو گفت از توضیحاتش قانع نشده که سرمربی پرسپولیس در پاسخ اظهار داشت: من یک جور دیگر قانع شدم و فقط شادی تیم را دیدم. با اینکه شما قانع شدید یا نه، مشکلی ندارم. به من هم حق بدهید نظرم را بگوییم. یک سوال پرسیدید و جوابم را دادم. بعد از این برد کسی ناراحت نشده و نمی‌دانم اصلاً چرا کسی باید ناراحت می‌شد.

برانکو در مورد اینکه پرسپولیس تغییرات زیادی در این بازی داشت و بعد از گل اول بازیکنان عقب‌نشینی کردند، افزود: ما تغییرات زیادی در تیم نداشتیم همانطور که گفتم برخی بازیکنان با تجربه جایشان خالی بود و طبیعی است که با نبود آنها شرایط متفاوت شود. ربیع‌خواه بعد از یک ماه به میدان آمد و در پست هافبک دفاعی که خیلی وقت بود بازی نکرده بود برای ما بازی کرد. طبیعی است که این مسائل تاثیر خودش را دارد. به همین خاطر این بازی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود و به جرات می‌گویم که ارزش مضاعفی این برد داشت. در رختکن نبودید که ببینید بازیکنان چقدر از این پیروزی شاد بودند یا اینکه شادی‌شان را در زمین نشان دادند. این برد خیلی اهمیت داشت آن هم مقابل رقیب سنتی‌مان سپاهان ضمن اینکه اختلاف 10 امتیازی با استقلال حفظ شد.

سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: گاهی اوقات در بازی عدم اطمینان بوجود می‌آید و ضعف‌هایی داریم که باید برطرف شود طبیعی است که در برخی مقاطع بازی ضعیف بودیم. وقتی محمدی شانس صد درصد گل را از دست داد این هیجانات در بازی بوجود می‌آید در آن مقطع از بازی کنترل این هیجانات سخت می‌شود چون نمی‌توان دیگر آن را جبران کرد و در چنین دقایقی است که ارزش بازیکنان باتجربه مشخص می‌شود.

برانکو درمورد فشردگی بازی‌ها در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا گفت: این یک خطر است می‌دانیم که وارد ریتم سریع بازی‌ها می‌شویم اما چاره‌ای نداریم تا بازی به بازی پیش برویم و برنامه‌ریزی ما بازی به بازی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آب، مهر یاس نبوی
شهادت فرمانده حزب الله لبنان به دست صهیونیست‌های جنایتکار
۴ نشان جهانی بر گردن کاراته کا‌های فارسی
وضعیت ذخایر برنج در استان کاملاً مطلوب است
­حذف سرخوش از اسنوکر انتخابی قهرمانی انگلیس
عزاداری روستاییان استان البرز در غم شهادت ام ابیها(س)
پیام روشن وفاداری ملت به مسیر ایثار و امنیت
نیروگاه‌های استان تهران بدون مازوت فعالیت می‌کنند
محور سه قلعه به دیهوک را قبل از مهلت ۱۵ ماهه تکمیل می‌کنیم
توزیع بیش از ۱۳ تن سمنو در ۴۷ موکب مردمی برخوار
برگزاری دوره آموزشی بازرگانان نسل فردا در چادگان
پیروزی پرگل شهرداری همدان در فوتبال جوانان کشور
احتمال انباشت آلاینده ها در قم 
تشییع پیکر قهرمانان گمنام وطن در سراسر کشور
بهره مندی ۲۰۰ شهروند مسکن مهر دره شهر از خدمات کاروان سلامت
برنامه تشییع پیکر‌های شهدای مقاومت در ضاحیه
قهرمانی دختر کاراته کای هم استانی در المپیک ناشنویان جهان
تشییع شهید گمنام در سرتشنیز
دستگیری ۲۱ متهم در رابطه با مواد مخدر در خنداب
درخشش پوراسماعیل و ذلیکانی؛ دو طلای المپیک برای بابلسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)