• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۳۸۶۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۴
ورزشی » توپ و تور
هفته سوم از مرحله دوم لیگ برتر بسکتبال؛

نیروی زمینی برنده ثانیه آخر مقابل اراک

تیم بسکتبال نیروی زمینی با سه امتیازی ثانیه آخر ارسلان کاظمی مقابل اراک برنده شد.

نیروی زمینی برنده ثانیه آخر مقابل اراکبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ تیم بسکتبال شهرداری اراک که هفته قبل میزبان بازی جنجالی مقابل نفت آبادان بود، این هفته برای بازی با نیروی زمینی به تهران سفر کرد و با شکست لحظه آخر به خانه بازگشت.
 
ساعاتی قبل از این مسابقه خبر رسید که کوئنتین هاسلی بازیکن آمریکایی اراک که در درگیری هفته قبل اخراج شده و جریمه مالی هم شده بود، از این تیم جدا شده است. حامد آفاق هم که هفته قبل برای تیم اراک بازی نکرده بود، امروز باز هم در ترکیب این تیم قرار نداشت و با لباس های غیر ورزشی تیمش را همراهی می کرد.
 
اراکی ها بدون هاسلی و آفاق با ترکیب آرن داودی، محمد زارعی، محمدرضا مرادیان، حامد سهراب نژاد و اصغر کاردوست وارد زمین شدند و تیم نیروی زمینی با ترکیب فرید اصلانی، نوید فراهانی، وحید دلیرزهان، ارسلان کاظمی و رضا خالقی به مصاف اراک رفت.
 
دو تیم در حالی بازی را شروع کردند که سوت ها و فریادهای ممتد لیدر تیم نیروی زمینی، بلندترین صدای داخل سالن بود. اصغر کاردوست در میان بازیکنان داخل زمین، هدف اصلی این لیدر بود که بارها خطاب به او صحبت هایی را مطرح کرد. 
 
گره بازیکنان اراک و تکنیکال ارسلان
 
نیروی زمینی برنده ثانیه آخر مقابل اراکرفت و برگشت تیم ها به زمین حریف تا دو دقیقه و نیم بعد از شروع مسابقه بی نتیجه بود تا زمانی که فرید اصلانی اولین امتیازات را برای نیروی زمینی به دست آورد. اصغر کاردوست قصد داشت اولین امتیازات را برای اراک زیر حلقه کسب کند که با مرادیان هم تیمی خود گره خورد و نقش بر زمین شد. اراکی ها بالاخره در دقیقه پنجم با پنالتی های محمد زارعی اولین امتیازات را به دست آوردند. زارعی از هفته قبل با غیبت آفاق وارد ترکیب اصلی اراک شده بود.
 
دنیل ویلیامز بازیکن خارجی اراک هم که در ترکیب ابتدایی نبود، در اواسط کوارتر جایگزین مرادیان شد. اراکی ها در دو دقیقه آخر کوارتر با پرتاب سه امتیازی آرن به 10 امتیاز رسیدند وارسلان کاظمی هم به از داوران به دلیل اعتراض خود تکنیکال گرفت، هر چند اعتقاد داشت حرفی نزده است که مستحق تکنیکال باشد.
 
تیم نیروی زمینی که با حضور کاردوست و سهراب نژاد در محوطه رنگی کمتر شانس گلزنی داشت به پرتاب های راه دور روی آورد. نیروی زمینی با کمک پرتاب های نوید فراهانی و وحید دلیرزهان در کوارتر اول با نتیجه 15 بر 13 برنده شد.
 
در تلاش اراکی ها برای پس گرفتن برتری، ضربه ای هم به صورت وحید دلیرزهان خورد که باعث خونریزی دهان این بازیکن شد. دلیرزهان در اواسط کوارتر دوم به زمین بازگشت. 
 
ترابی مقابل کاردوست
 
محمد ترابی بازیکن نیروی زمینی که در پروسه جوانگرایی فصل تابستان به اردوهای تیم ملی دعوت شده بود، در این بازی رو در روی اصغر کاردوست ملی پوش باتجربه اراک قرار گرفته و کار سختی برای مهار کاردوست داشت. اراک تیم برتر این کوارتر با نتیجه 12 بر 8 بود و با بازی تاثیرگذار حامد سهراب نژاد با نتیجه 25 بر 23 برنده نیمه اول شد.
 
نیروی زمینی برنده ثانیه آخر مقابل اراکاراک در نیمه دوم با دنیل ویلیامز بازی را شروع کرد که شوت هایش در نیمه اول وارد سبد نمی شد. ویلیامز در ثانیه های ابتدایی نیمه یک پرتاب سه امتیازی را گل کرد. صالح فروتن هم که قرار نبود در ترکیب ابتدایی نیمه دوم باشد، در لحظات آخر جایگزین بازیکن دیگری شد و در دقیقه اول این نیمه دو پرتاب سه امتیازی را گل کرد. 
 
اعتراضات نیمکت نیروی زمینی به داوران 
 
اراکی ها اولین تیمی بودند که در بازی کم امتیاز به 40 امتیاز رسیدند. دو تیم در نیمه اول امتیازات زیادی رد و بدل نکردند و هیچ کدام تا دو دقیقه به پایان کوارتر سوم به 40 امتیاز نرسیده بودند. فرید اصلانی هم با پرتاب سه امتیازی خود، نیروی زمینی را از 40 امتیاز گذراند.
 
محمدرضا اسلامی سرمربی نیروی زمینی در این دقایق به داوری معترض بود و در کنار نیمکت با صدای بلند گفت باید با 10 امتیاز برتر بودیم. خطایی که به نفع اصغر کاردوست اعلام شد علاوه بر اسلامی، صدای همه نیمکت نشینان نیروی زمینی را درآورد و واکنش آنها به حدی بود که کسایی پور سرمربی اراک در سوی مقابل سوال می کرد مگر چه شده است؟ داوران در این زمان به اسلامی تذکر دادند که به اعتراضات خود ادامه ندهد.
 
دو تیم در کوارتر سوم 21-21 مساوی شدند. 
 
نیروی زمینی برنده ثانیه آخر مقابل اراکروز نوید فراهانی و شوت آخر ارسلان
 
کوارتر چهارم تا پنج دقیقه پا به پا پیش رفت و هر دو طرف دو امتیاز به دو امتیاز پیش می رفتند. تا زمانی که نوید فراهانی با دو پرتاب سه امتیازی و محمد ترابی با یک بلاک شات و امتیاز زیر حلقه، تیم نیروی زمینی را با چهار امتیاز پیش انداختند و امید این تیم به برد زیاد شد. فراهانی که فصل قبل در تیم اراک بازی می کرد، انگیزه های زیادی برای بازی مقابل تیم شهر خود داشت و با پنج پرتاب سه امتیازی به برد تیمش کمک کرد.
 
اراکی ها در دقایق باقیمانده بار دیگر بازی را مساوی کردند و نتیجه در 24 ثانیه آخر 57-57 مساوی بود که بعد از گردش توپ، ارسلان کاظمی درست در لحظه پایانی با یک پرتاب سه امتیازی باعث برتری 60 بر 57 نیروی زمینی شد.
 
سایر مسابقات این هفته:
 
پتروشیمی بندرامام 98-68 شهرداری گرگان
شهرداری کاشان 66-64 دانشگاه آزاد
نفت آبادان 80-60 هیات بسکتبال فارس
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)