• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۵۲۳۰۰
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

افتتاح بخش جدید کت لب بیمارستان سینا

بخش جدید کت لب بیمارستان سینا با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دومین کت لب بیمارستان سینا با حضور صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت و رئیس بیمارستان سینا و مسئولان این بیمارستان راه اندازی شد.

در بخش کت لب آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی عروق قلبی انجام می شود و تیم پزشکی که در کت لب بیمارستان سینا فعالیت دارند شامل سه گروه متخصصین جراحی عروق، قلب و رادیولوژی هستند.

صالحی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما با بیان اینکه سازمان انرژی اتمی یکی از موارد استفاده از تکنولوژی هسته ای ساخت تجهیزات پزشکی حوزه سلامت است گفت: همکاری خوبی با وزارت بهداشت داریم به طوری که در دو تا سه سال اخیر، انواع سانتریفیوژ مورد نیاز برای ساخت واکسن و دارو طراحی و ساخته شده و در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است.

وی از کلنگ زنی بیمارستان تخصصی هسته ای در آینده نزدیک خبر داد و افزود: سازمان انرژی اتمی در صدد ایجاد یک بیمارستان تخصصی هسته‌ای است که تمام تجهیزات پرتو ده تشخیص و درمان را داشته باشد.

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: قرار است برای اولین بار درغرب آسیا دستگاهی بیاوریم که با استفاده از اتم هایی چون پروتون و یا اتم هایی سنگین تر مثل کاربن 14 بتوانیم به معالجه سرطان ها بپردازیم.

صالحی با تاکید بر اینکه در دولت تدبیر و امید وزارت بهداشت به ویژه با طرح بزرگ تحول سلامت خوش درخشید افزود: وزارت بهداشت با مشکلات زیادی نیز در این مسیر روبرو بود و امیدواریم دولت بیش از پیش به کمک وزارت بهداشت بیاید.

قائم مقام وزیر بهداشت نیز با بیان این که در راستای طرح تحول نظام سلامت مجموعا 100 بیمارستان به صورت 724 (هفت روز هفته و 24 ساعته) آماده پذیرش بیماران سکته مغزی و قلبی  است گفت: این بیمارستان ها آمادگی دارند که بلافاصله انژیوگرافی انجام دهند تا هیچ عارضه ای برای عضله قلب یا مغز اتفاق نیفتند.

ایرج حریرچی با اشاره به اینکه عامل اصلی مرگ و میر در کشور بیماری های قلبی و عروقی است گفت: مکلف هستیم آخرین امکانات را برای این بیماران تجهیز و به کار بگیریم، چرا که هدف ما در اولین گام کمک به فقرا است در این راستا در بیمارستان های دولتی این کارها که در بیمارستان های خصوصی50 میلیون هزینه دارد تقریبا رایگان انجام می شود.

پورمند رئیس بیمارستان سینا نیز با اشاره به اینکه با آغاز طرح تحول نظام سلامت تعداد بیماران قلبی عروقی در این بیمارستان بیشتر شده است و باید در صف انتظار انژیوگرافی یا انژیوپلاستی قرار بگیرند گفت: با داشتن دستگاه دوم، امیدواریم نوبت دهی به حداقل برسد.

وی گفت: در تهران ما جز هشت بیمارستانی هستیم که می توانیم در ساعات اولیه به کسانی که به شکل حاد با گرفتگی عروق مغز یا عضله قلبی دچار می شوند قبل از مرگ بافت خدمت رسانی کنیم.

پورمند گفت: به طور متوسط در 26 دقیقه تیم پزشکی برای باز کردن این رگ ها آماده می شود و در این بخش سه متخصص قلب و عروق، رادیولوژی و جراحی های آندو واسکولار را انجام می دهند.

وی تاکید کرد: 350 پذیرش در ماه یعنی به طور متوسط روزانه بین 12 تا 14بیمار در این بخش خدمت می گیرند که با ورود دستگاه جدید می توانیم تا دو برابر این پذیرش را افزایش دهیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود کاوران شهیدان خوشنام به شهر لنده
برگزاری مانور شبیه سازی آلودگی منابع آب در ارسنجان
توصیه های بهداشتی در شرایط نارنجی آلودگی هوا
فضای عمومی تربت جام معطر به عطر شیهد گمنام وطن
افتتاح طرح‌های ارتباطی متمرکز در روستای کوهستانی شهرستان علی آبادکتول
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
امیر حسین زارع چهارمین طلا تیم ملی کشتی آزاد را به ارمغان آورد
زمان‌بندی قطع برق چاه‌های مجاز کشاورزی در استان
بررسی مسائل ومشکلات کمپ‌های ترک اعتیاد ماده ۱۶
سردار سلیمانی: صهیونیست‌ها خون‌ریزتر از چنگیزخان هستند
طلای روح‌الله رستمی در پاراوزنه‌برداری
روزنمایی از ترجمه کتاب اسفار اربعه ملاصدرا به زبان ترکی
گردهمایی گروه‌های تربیتی صالحین در مرکز استان
هوای شهر‌های ارومیه، مهاباد و شاهین دژ، ناسالم برای گروه‌های حساس
مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در مصلی ارومیه
فرهنگ عذرخواهی در میان مدیران، کمرنگ شده است
فراز‌هایی از خطبه‌های نماز جمعه شهر‌های گلستان؛ جمعه ۳۰ آبان
اجرای هزار برنامه به مناسبت هفته بسیج در اصفهان
تشییع پیکر شهید گمنام در پارسیان
آذرپیرا سومین طلای کشتی آزاد را کسب کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)