• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۶۰۲۱۲
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۵
بین الملل » اروپا

مقام اسکاتلندی: نپذیرفتن برگزاری رفراندوم غیر دموکراتیک است

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون یورونیوز، وزیر اول دولت محلی اسکاتلند، مخالفت لندن را با برگزاری همه پرسی استقلال این سرزمین از انگلیس،غیردموکراتیک توصیف کرد.
بدنبال سخنان روز پنجشنبه نخست وزیر انگلیس مبنی بر این که اجازه برگزاری رفراندوم استقلال اسکاتلند را نخواهد داد، نیکولا استورجن، این سخنان را «غیر دموکراتیک» توصیف کرد. 
ترزا می، نخست وزیر انگلیس روز پنجشنبه گفته بود در صورتی که دولت محلی اسکاتلند درخواست برگزاری رفراندوم استقلال از انگلیس را ارائه دهد، آن را رد خواهد کرد. 
ترزا می  گفت:« زمان، زمان مناسبی برای برگزاری رفراندوم استقلال اسکاتلند نیست.» نخست وزیر انگلیس تصریح کرد:«اگر نظر و رای مردم اسکاتلند در این برهه از زمان خواسته شود، آنها بدون این که اطلاعات کافی در اختیار داشته باشند تصمیمی حیاتی می گیرند. بنابراین تصور نمی کنم چنین کاری منصفانه باشد. اعتقاد دارم اتحاد انگلیس و اسکاتلند بسیار با ارزش است چرا که ما بیش از سیصد سال در کنار هم بوده ایم و باور دارم که در کنار هم آینده بسیار خوبی با هم خواهیم داشت. لذا با این استدلال درخواست برگزاری رفراندوم استقلال از انگلیس را رد خواهم کرد.» 
نیکولا استورجن، وزیر اول دولت محلی اسکاتلند، در پاسخ به اظهارات نخست وزیر انگلیس، گفت:« چنین سخنی دموکراتیک نیست، با خروج انگلیس از اتحادیه اروپا شرایط تغییر می کند و به همین دلیل هم برگزاری همه پرسی استقلال برای حفظ منافع اسکاتلند ضروری است.» وی در واکنش به سخنان ترزا گفت:« بدون در نظر گرفتن این موضوع که مردم اسکاتلند در رفراندوم چه تصمیمی خواهند گرفت و در همه پرسی استقلال به این موضوع رای آری خواهند داد یا خیر، تصور می کنم اسکاتلندی ها، از این که نظاره گر دخالت دولت محافظه کار لندن باشند آزرده خاطر خواهند شد و در حالی که می دانند دولت انگلیس در اسکاتلند اختیاری ندارد، بخواهد بر سر راه و تصمیم دولت منتخب دموکراتیک محلی مقاومت کند، متاثر خواهند شد چرا که وظایف دولت محلی شفاف و روشن است.» در سال 2014 میلادی، اگر چه حدود پنجاه و پنج درصد از اسکاتلندی ها در همه پرسی استقلال سرزمین شان از انگلیس به آن رای منفی دادند، اما دو سال بعد در همه پرسی موسوم به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا(برگزیت) که در تاریخ بیست و سوم ماه ژوئن سال 2016 میلادی برگزار شد، و در شرایطی که انگلیسی ها به خروج از اتحادیه اروپا رای مثبت دادند، حدود شصت و دو درصد از مردم اسکاتلند، به ماندن در این اتحادیه رای مثبت دادند. 
بر اساس قانون برگزاری همه پرسی استقلال در اسکاتلند نیازمند تایید پارلمان انگلیس است. پیش از این نیکولا استورجن وزیر اول دولت محلی اسکاتلند گفته بود که قصد دارد نظر مثبت دولت انگلیس به منظور برگزاری همه پرسی استقلال اسکاتلند از این کشور را در بهار سال دو هزار و نوزده میلادی را کسب نماید. پس از سخنان ترزا می، وی گفت:« در وقت مناسب و پس از مشخص شدن وضعیت برکسیت و قبل از آن که دیر شود، پیشنهاد برگزاری همه پرسی استقلال را ارائه خواهد کرد.»


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)