• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۹۱۹۸۳
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۲
اردبیل » سیاسی
اردبیل:

خطبه های نماز جمعه در شهرهای مختلف

گرامیداشت روز ارتش و ثبت نام داوطلبان انتخابات مهمترین محورهای خطیبان جمعه در شهرهای مختلف استان اردبیل بود.


گرامیداشت روز ارتش و ثبت نام داوطلبان انتخابات مهمترین محورهای خطیبان جمعه در شهرهای مختلف استان بود.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما حجت الاسلام رشتبری امام جمعه خلخال با بیان اینکه ایران اسلامی یکی از کشورهای مهم جهان و منطقه است افزود: انتخابات ایران در تحولات جهان و منطقه تاثیر گذار است و قطعا دشمن برای انتخابات ایران حساب ویژه ای باز کرده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک روز ارتش گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار سایر قوای نظامی در حفظ و پاسداری از امنیت کشور تلاش می کنند که شایسته قدردانی است.
حجت الاسلام نعمتی امام جمعه خورش رستم با اشاره به آغاز ثبت نام انتخابات، از همه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری خواست تا با  برنامه و عمل وارد عرصه شوند و از شعار و اختلاف پرهیز کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نیروهای نظامی و انتظامی پایه و اساس کشور است از زحمات شبانه روزی ارتش در حفظ و نگهبانی از کیان و دستاوردهای انقلاب قدردانی کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیماحجت السلام رزاقی امام جمعه شاهرود با بیان اینکه دشمن برای روز انتخابات دندان تیز کرده و با راهکار های مختلف در کمرنگ کردن صحنه انتخابات تلاش می کند، افزود: کاندیداهای انتخاباتی ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر و روستا باید توجه وافری به مناطق محروم و جوانان جویای کار داشته باشند و از وعده و وعیدهای توخالی بپرهیزند.

حجت الاسلام اسدزاده امام جمعه اصلاندوز با تبریک روز ارتش جمهوری اسلامی و با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار نوروزی مسئولان کشور افزود: سعادت و شقاوت کشور در دست خودمان است و می توانیم با تصمیم و عمل درست، مردم و جوانان را سعادتمند کنیم چرا که جبهه بزرگی از نیروهای خبیث دشمن در مقابل نظام اسلامی قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیماحجت الاسلام صفری امام جمعه گرمی گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا اهرم تصمیم سازی در تثبیت توسعه اجتماعی هستند و انتخاب اعضای توانمند و ‌باصداقت از سوی مردم، زمینه را برای خدمات رسانی بیشتر فراهم می کند.
وی افزود: در انتخابات 29 اردیبهشت ماه مردم حماسه ای دیگر خلق می کنند .

حجت الاسلام امیدوار امام جمعه انگوت با شمردن خصلت های رذایل و فضایل در وجود انسان گفت: فرمانده رذیلت ها جهل و فرمانده فضیلت ها عقل است و این دو دائما در نزاع هستند.
وی افزود: این روزها فرصتی است برای پاک کردن وجودمان از بدی ها وآلودگی ها، و این کار با توسل و تمسک به ائمه معصومین (ع ) نتیجه بخش است.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیماحجت الاسلام رشادی امام جمعه پارس آباد با گرامیداشت 29 فروردین، روز ارتش ،‌حمله نظامی امریکا به کشور سوریه را محکوم کرد و گفت: حمله نظامی آمریکا به سوریه نتیجه بی تدبیری رئیس جمهور آمریکاست که به زودی از عمل خود پیشمان می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: حضور حداکثری مردم ایران در انتخابات نشانه پایبندی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

حجت اسلام قیاسی امام جمعه بیله سوار با بیان اینکه سابقه ارتش در جمهوری اسلامی، در دفاع مقدس و دفاع از مرزها سابقه‌ای بسیار درخشان و قابل دفاع است٬ افزود: ارتش قدرتمند می‌تواند حافظ جامعه و کشور باشد‌.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: انتخاب شعار سال با عنوان اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال فقط برای شعار نیست بلکه برای تصمیم‌گیری و برنامه ریزی درست است.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیماحجت الاسلام باقری امام جمعه جعفرآباد با اشاره به ثبت نام صدها نفر در انتخابات ریاست جمهوری که حداقل های لازم برای ریاست جمهوری را ندارند افزود: در این مسأله هم نقص قانون وجود دارد که مجلس باید آن را برطرف کند و هم نقص فرهنگی که مردم باید بدانند کسانی که برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام می کنند باید کاردان و فرد سیاسی باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
خام فروشی در زنجیره فولاد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)