• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۱۶۱۳۰
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۲
قم » اجتماعی
به مناسبت روز کارگر

تجلیل از برگزیدگان جامعه کار و تلاش

در مراسمی به مناسبت روز جهانی کارگر از فرهیختگان جامعه کار و تلاش با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در قم تجلیل شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در این مراسم که دیشب با حضور قشرهای مختلف کارگری در سالن همایش شهرداری قم برگزار شد، از 12 کارگر واحدهای نمونه ملی 16 کارگر و 12 کارفرمای نمونه استان قم با اهدا لوح و تندیس قدردانی شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در این مراسم با بیان اینکه شرایط و همت مسئولان کشور از تلاش برای عبور از شرایط رکود و راه اندازی کارخانجات و صنایع غیرفعال حکایت دارد، گفت: واحدهای صنعتی در زمانی که غیر فعال و تعطیل هستند، ضررهای بسیاری را متحمل می شوند.
آقای لاریجانی با تاکید بر اهمیت مقابله جدی با واردات کالای قاچاق افزود: در سال های گذشته 25 میلیارد دلار قاچاق وارد کشور شده است که لطمه بسیاری به صنعت و اقتصاد کشور وارد کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه ورود کالای قاچاق به کشور روند نزولی دارد اما باید با تصویب قوانین جدید و افزایش تعرفه ها از ورود کالاها و اجناسی که به صنعت و اقتصاد کشور ضربه می زند جلوگیری کرد.
وی تاکید کرد: باید از واردات کالاهایی که نمونه با کیفیت آن در داخل تولید می شود جلوگیری شود تا صنعت و تولید داخلی رشد کند. آقای لاریجانی همچنین از برداشت های بسیار زیاد دولت های مختلف از سازمان های تامین اجتماعی انتقاد کرد و گفت: در حال حاضر بدهی دولت به این سازمان بیش از 100 هزار میلیارد تومان است که باید پرداخت شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: سازمان تامین اجتماعی متعلق به کارگران و تامین کننده آینده آنها در دوران بازنشستگی است که باید به آن توجه داشت تا موجب نگرانی آنها نشود. وی همچنین از دولت خواست تا با تنظیم و ارائه لوایح کارشناسی نسبت به اصلاح قرار دادهای موقت و قانون ارزش افزوده اقدام کند.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه به فرموده رهبر معظم انقلاب کارگران در دوران بعد از انقلاب با حضور فعال در عرصه تولید واشتغال سیلی محکمی به بیگانگان زدند افزود: کارگران با حضور پرشور و گسترده در انتخابات 29 اردیبهشت یکبار دیگر پاسخ محکمی به بیگانگان می دهند.
آقای لاریجانی همچنین از وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی خواست تا با تعیین هیئتی با همکاری استانداری قم نسبت به بررسی مشکل واحد بازیافت باطری در قم اقدام کند.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی هم در این مراسم با بیان اینکه از اقدامات دولت یازدهم در سالهای اخیر تبدیل جامعه از توزیعی به تولیدی بوده است، گفت: در جامعه تولیدی کارگران و کارآفرینان به دنبال سهم بیشتر در بازار جهانی هستند اما در جامعه توزیعی دلال ها به دنبال کسب در آمد و پول بیشتر هستند.
آقای ربیعی گفت: در ابتدای فعالیت دولت 2400 کارخانه در خط قرمز تعطیل بودند که دراین مدت 400 واحد صنعتی و تولیدی احیا و مابقی نیز در مرحله اصلاح فرآیند و راه اندازی هستند.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: هر کارخانه ای که آستانه تعطیلی قرار می گیرد یک روزه به این مرحله نرسیده است بلکه یک فرآینده 8 سال را پیموده است.
آقای ریبعی گفت: در این سالها تلاش کردیم با ایجاد همدلی بین حوزه کارگری و کارفرمایی و در شرایطی که عرضه و تقاضا یکسان نبوده تثبیت شغل را ایجاد کنیم.
وی کاهش 40 درصدی حوادث ناشی از کار، بیمه درمان رایگان را از دیگر اقدامات این وزارتخانه برشمرد.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی همچنین از افزایش حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به یک میلیون و 100 هزار تومان خبر داد و گفت: این میزان حقوق با تصویب هیئت دولت و از محل طلب سازمان تامین اجتماعی از دولت پرداخت می شود.
آقای ربیعی در پایان با بیان اینکه سالیانه یک میلیون و 200 هزار جوانان جویای کار به متقاضیان بازار کار اضافه می شوند، افزود: در سایه عقلانیت و تدبیر می توان به سوی ایجاد یک میلیون شغل حرکت کرد.
در این مراسم نمایندگان تشکل های کارفرمایی، کارگری و تعاون گران به بیان مشکلات هریک از این بخش ها پرداختند.
اصلاح قانون بخش تعاون، کاهش تصدی گری دولت در تعاونی ها، کاهش سود تسهیلات بانکی بخش تولید، مبارزه با قاچاق کالا، اصلاح قرار دادهای موقت، افزایش تعرفه واردات کالاهایی که در داخل تولید می شوند از جمله مواردی بود که نمایندگان هریک از این تشکل ها به آن اشاره کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)