• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۲۵۷۷۴
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۶
بین الملل » آمریکا
در پی مراقبت های درمانی غیراستاندارد و خطرناک،

آمریکا، مهاجران و مرگ در بازداشتگاه ها

دیدبان حقوق بشر و یک گروه مدافع حقوق مهاجران در گزارشی درباره وضعیت سلامت مهاجران در بازداشتگاه های آمریکا ابراز نگرانی کردند.

                به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وب سایت دیدبان حقوق بشر: براساس این گزارش 104 صفحه ای که روز دوشنبه منتشر شد، مراقبت های بهداشتی در بازداشتگاه های مهاجران در آمریکا به میزان خطرناکی کاهش یافته است. این گزارش با عنوان «بی اعتنایی نظام مند: مراقبت های بهداشتی خطرناک و غیراستاندارد در بازداشتگاه های مهاجران»، از مشکلات نظام مند در این بازداشتگاه ها از جمله تاخیر غیرمنطقی در درمان و کادر درمانی ناکافی خبر می دهد که می تواند زمینه به خطر افتادن افراد زیادی را در برنامه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، در زمینه بازداشت و اخراج مهاجران فراهم کند. گرس منگ، از محققان ارشد دیدبان حقوق بشر، گفت، داده ها نشان می دهد با وجود تلاش دولت اوباما برای اصلاح شرایط بازداشتگاه های مهاجران، افراد بدون دلیل در این مکان ها مرده اند. وی افزود، دولت ترامپ درحالی از اجرای این اصلاحات صرف نظر کرده است که قصد دارد مهاجران بیشتری را روانه این بازداشتگاه ها کند و این بدان معنی است که افراد بیشتری در این بازداشتگاه ها با مرگ قابل اجتناب روبرو می شوند.

بازداشتگاه های مهاجران 
           این گزارش بر پایه بررسی های پزشکی مستقل در خصوص تحقیقات «اداره مهاجرت و گمرک آمریکا» درباره 18 مورد مرگ در بازداشتگاه های مهاجران در فاصله سال های 2012 تا 2015 و همچنین گزارش های پزشکی 12 تن دیگر تهیه شده است که در 10 مرکز در سراسر آمریکا بازداشت بوده اند. دیدبان حقوق بشر همچنین با بیش از 90 تن از مهاجرانی که در بازداشت هستند یا پیش تر در بازداشت بودند و همچنین با اعضای خانواده، وکلا، مدافعان حقوق مهاجران و متخصصان بهداشت و درمان گفتگو شده است.
متخصصان موارد متعددی از مراقبت های درمانی غیراستاندارد و خطرناک را از جمله نادیده گرفتن علائم بیماری، استفاده از کادر درمانی غیرمتخصص، مراقبت های روانی ناکافی، استفاده از سلول های انفرادی برای افرادی با مشکلات روانی و کند بودن فوریت های پزشکی، در بازداشتگاه های مهاجران پیدا کرده اند. به عقیده این کارشناسان، مرگ 7 تن از 18 نفری که در این مدت در بازداشتگاه های مهاجران مرده اند، نتیجه چنین مشکلاتی بوده است.
یکی از این افراد، رائول ارنستو مورالس راموس بود که در سال 2015 به دلیل سرطان در بازداشتگاهی در آدلانتو، در کالیفرنیا، درگذشت. بررسی پرونده پزشکی وی نشان می دهد که دو سال پیش از مرگش علائم سرطان دیده می شد اما تا یک ماه پیش از مرگ وی، این علائم نادیده انگاشته شد. در این مدت مورالس بارها خواستار دریافت مراقبت های درمانی شده بود.
تیومب کارلوس در پنسیلوانیا بازداشت شد و در سال 2013 در دومین تلاش برای خودکشی و پس از آن که 2 سال و نیم در بازداشت بود، جان سپرد. کارکنان بازداشتگاه می دانستند که کارلوس از شرایط روانی خاصی رنج می برد و نیازمند مراقبت بود اما  مراقبت کافی از وی صورت نگرفت. بررسی متخصصان نشان می دهد مراقبت های روانی که به وی اختصاص یافت، بسیار ناکافی بود. 
مقامات اداره گمرک و مالیات در مرکز بازپروری هودستون به دیدبان حقوق بشر گفتند، پرستارها درخواست ها برای دریافت مراقبت های درمانی را بررسی می کنند و به این درخواست ها ظرف 24 ساعت پاسخ داده می شود. اما مدارک پزشکی نشان می دهد مردی که از دل درد شدید شکایت داشت، یک ماه بعد معاینه شد.
به گفته متخصصان، موارد متعددی از مراقبت های درمانی غیراستاندارد در بازداشتگاه های مهاجران دیده شده است که امکان داشت همه افراد را در بازداشتگاه ها با خطر روبرو کند. 
در این گزارش این گونه نتیجه گیری می شود که دولت آمریکا از ابزارهای لازم برای نظارت بر بازداشتگاه های تحت کنترلش برخوردار نیست. 
بررسی های اداره مهاجرات و گمرک پیش از خودکشی های سریالی در بازداشتگاه اِلوی در آریزونا نشان داد که برنامه و سیاستگذاری مناسبی برای جلوگیری از خودکشی در این بازداشتگاه وجود دارد، اما بررسی هایی که پس از روی دادن چندین مورد خودکشی در این بازداشتگاه انجام گرفت، خلاف آن را ثابت کرد.
افزون بر این، «اداره حقوق و آزادی های مدنی» وزارت امنیت داخلی در گزارشی به کنگره، 49 توصیه به اداره مهاجرت و گمرک برای بهبود وضعیت یکی از بازداشتگاه های آریزونا ارائه داد، اگرچه نام این بازداشتگاه برده نشد، روشن است که منظور بازداشتگاه اِلوی بوده است. دو سال طول کشید که اداره مهاجرت و گمرک به این موارد پاسخ دهد و در نهایت اداره حقوق و آزادی های مدنی وزارت امنیت داخلی اعلام کرد که به 30 مورد از 45 موردی که به آن اشاره شده بود، پاسخ درستی داده نشده است.
دکتر مارک استرن که همه اسناد این گزارش را بررسی کرده است، می گوید: «ما با نظامی (در بازداشتگاه ها) روبرو هستیم که قادر به پاسخگویی به نیازهای درمانی بازداشت شدگان نیست و افزایش تعداد افرادی که راهی این بازداشتگاه ها می شوند، شرایط را بدتر می کند.»

افزایش بودجه برای افزایش بازداشتگاه ها 
          دولت ترامپ خواستار افزایش بودجه ای معادل یک میلیارد و 200 میلیون دلار شده است تا ظرفیت بازداشتگاه ها را از 34 هزار تخت به 45 هزار و 700 برساند. 1 میلیارد و 500 میلیون دلار از بودجه تقویت امنیت مرزها هم به منظور افزایش بازداشت و اخراج مهاجران در نظر گرفته می شود و در سال 2018 نیز بودجه بیشتری برای این منظور درخواست خواهد شد.
در کالیفرنیا که در مقایسه با هر ایالت دیگری به جز تگزاس، شمار بیشتری از مهاجران در آنجا بازداشت می شوند، طرحی در دست بررسی است که می تواند شرایط را بهبود بخشد. این طرح مراکز نگهداری مهاجران را ملزم می سازد از استانداردهای بازداشتگاه ها مصوب سال 2011 پیروی کنند و برای اطمینان از اعمال این استانداردها از دفتر دادستان کل کالیفرنیا و دادستان های محلی کمک بگیرند.
میگ گفت، حتی پیش از روی کار آمدن ترامپ نیز دولت از ابرازهای لازم برای اعمال کنترل بر بازداشتگاه ها برخوردار نبود. تغییر شرایط برای حمایت از زنان، مردان و کودکان در بازداشتگاه های مهاجران باید شامل اصلاح قوانینی شود که اغلب بدون علت زمینه بازداشت آنها را فراهم می کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)