• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۴۱۴۶۵
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۴
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

از پیام رهبر انقلاب تا فردای روز انتخابات

مطبوعات ۳۱ اردیبهشت صفحه نخست خود را با پیام تشکر رهبر انقلاب در پی حضور حماسی مردم در انتخابات آغاز کردند و به نخستین گفتگوی رئیس جمهور منتخب پرداختند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما روزنامه‌های یکشنبه هر یک نکات مهمی از پیام رهبر معظم انقلاب پس از برپایی انتخابات را به رشته تحریر درآوردند.

روزنامه جام جم با تیتر "توصیه‌های رهبر انقلاب به دولت آینده" محورهای پیام رهبر انقلاب را اینگونه منتشر کرد: مردم و نظام پیروز انتخابات هستند، آرامش، متانت و نجابت شرکت‌کنندگان، امنیت انتخابات را تضمین کرد، دولت آینده رعایت قشرهای ضعیف و برخورد با فساد را در صدر برنامه‌ها قرار دهد، عزت ملی و رعایت حکمت در ارتباطات جهانی و اهتمام به اقتدار بین‌المللی از جمله اولویت‌های مدیریت انقلابی و اسلامی است، لازم می‌دانم از حافظان امنیت انتخابات و نیز از رسانه ملی که انتخابات پرشور، مرهون تلاش شبانه‌روزی و هنرمندانه آنان است.

روزنامه اطلاعات با تیتر "قدردانی رهبر معظم انقلاب از جشن حماسی انتخابات" نوشت: در پی حضور پرشکوه و حماسی مردم در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی‌شهر و روستا، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی پیام تشکر و قدردانی صادر و بر نکات مهمی‌تأکید کردند.

روزنامه جوان تیتر "دولت آینده اقشار ضعیف را رعایت و با فساد برخورد کند" را برگزید و با اشاره به یکی از بند‌های این پیام آورد: به رئیس‌جمهور محترم و همه کسانی که در دولت آینده شرکت خواهند داشت سفارش و تأکید می‌کنم که کار و تلاش پرانگیزه و اندیشیده و جوانانه را برای برطرف کردن مشکلات کشور در پیش گیرند و لحظه‌ای از این خط مستقیم غفلت نکنند. رعایت قشرهای ضعیف، توجه به روستا‌ها و مناطق فقیر، در نظر گرفتن اولویت‌ها، برخورد با فساد و با آسیب‌های اجتماعی، باید در صدر برنامه‌ها قرار گیرد. 

روزنامه کیهان نیز با تیتر "رسیدگی به قشرهای ضعیف و برخورد با فساد در صدر برنامه‌های دولت باشد" بندهای پیام رهبر معظم انقلاب را منتشر کرد.

نخستین گفت و گوی تلویزیونی حسن روحانی رئیس جمهور منتخب مردم هم از تیترهای اصلی روزنامه‌های یکشنبه بود.

روزنامه ابتکار با تیتر "رئیس‌جمهور همه مردم ایران" با اشاره به صحبت‌های رئیس جمهور نوشت: ملت بزرگ ایران شما زمانه را به جلو راندید و نشان دادید یکپارچه هستید.

روزنامه ایران با تیتر "افق روشن ایران تا ۱۴۰۰ " آورد: امروز انتخابات پایان یافته و من رئیس جمهوری همه ملت ایران هستم و نیازمند کمک تک تک مردم ایران و حتی کسانی هستم که مخالف من و سیاست‌های من بوده‌اند، دست یاری و دوستی خود را صمیمانه به سوی همه مردم ایران، همه جناح‌ها، احزاب و اقشار مختلف مردم دراز می‌کنم. طبق قاعده مردم‌سالاری و به حکم قانون به مخالفان خود هم احترام می‌گذارم و حق آنان را برای انتقاد از دولت، پاس می‌دارم؛ مردم‌سالاری دینی، اسلام رحمانی یعنی همین.

روزنامه اعتماد هم تیتر "وکیل مردم" را زد و نوشت: روحانی پس از کسب ۲۳ میلیون و ۵۰۰ هزار رأی در نطق پیروزی خود را پایبند به برنامه‌هایش و نماینده مطالبات ملت دانست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هوای پایدار و آفتابی گیلان تا اواسط هفته
بازگشایی چهار خطه شمس آباد- خراجی در چهارمحال و بختیاری
تصادف ۲۰۷ در بندرعباس جان راننده را گرفت
قضاوت معلم ورزش قرچکی در نیمه‌نهایی فوتسال دانش‌آموزان جهان
تقویم روز و اوقات شرعی دوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
امدادرسانی به مصدوم برخورد یک دستگاه موتور سیکلت با موانع کنار جاده
تأمین ۵۰۰ تُن ذرت و ۳۰۰ تُن کنجاله سویا برای مرغداران خراسان‌شمالی
فعالیت سی هزارعضو جهادی دراستان کرمان
گازگرفتگی ۱۹ نفر در مسجد روستای تنگاری دشتروم بویراحمد
پرونده پزشکان متخلف شهرستان قائنات روی میز تعزیرات
تفاهم‌نامه همکاری بین فدراسیون بدمینتون ایران و عراق
تصمیم دولت برای تامین کالا‌های اساسی بدون انتقال ارز
مسمومیت ۴ نفر با گاز مونوکسیدکربن در خراسان شمالی
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دوم آذر ۱۴۰۴)
اولین تور تخصصی خبرنگاران با عنوان «روایت احیا؛ از منار تا مرمت»
سطح آتش سوزی جنگل چالوس حدود ۸ هکتار
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در حسینیه ریحانة الحسین(ع)
بیابان زدایی با کاشت یک میلیارد درخت
سفيران مهر بسيج، مروّج حجاب و اخلاق در جامعه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
حذف چهار صفر از پول ملی
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
اپیدمی نفوذ و جاسوسی برای ایران در نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)