پخش زنده
امروز: -
در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال ، تولید روغن موتور الوند طی مراسمی پس از 36 سال در ایرانول آبادان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری
صدا و سیما مرکز آبادان، مدیرعامل شرکت نفت ایرانول گفت: با توجه به تعطیلی تولید روغن
موتوردر آبادان به دلیل جنگ تحمیلی در سال 59 و تخریب آن، از سال 94 برنامه نوسازی بلندینگ روغن و پرکنی در
کارخانه بریم آغاز و در سال گذشته فاز یک و هم اکنون نوسازی کامل انجام و به بهره برداری
رسید.
عیسی اسحاقی افزود: با بهره برداری کامل این کارخانه انواع روانکارموتوری، دریایی، دیزلی و صنعتی در آبادان می تواند تولید و آبادان به پایگاه صادراتی محصولات نهایی ایرانول تبدیل خواهد شد .
وی کاهش خام فروشی، افزایش تولید، ارزش افزوده بیشتر، داشتن ١٢هزارمتر انبار نوسازی شده، معافیت مالیاتی و معافیت عوارض گمرکی به دلیل منطقه آزاد بودن را از مهمترین ویژگیهای تولید در این منطقه عنوان کرد و گفت: طراحی، ساخت و راه اندازی دستگاه تولید بهبود شاخص گرانروی در پالایشگاه روغن سازی ایرانول آبادان برای نخستین بار با هزینه ای بسیار کم در مقایسه با نمونه خارجی توسط کارشناسان پالایشکاه روغن سازی ابادان انجام شده است.
مدیرعامل شرکت نفت ایرانول با اشاره به سیاست ایرانول مبنی بر کاهش خام فروشی روغن پایه و افزایش تولید محصول نهایی گفت: خوشبختانه در سال گذشته با کاهش 30 درصدی خام فروشی مقدار فروش محصول نهایی را به حدود 30 درصد افزایش و سهم بازار محصول نهایی ایرانول را نیز حدود 5 درصد افزایش دادیم و برنامه ما با بهره برداری از آبادان افزایش سه برابری صارات محصول نهایی خواهد بود.
مهندس اسحاقی افزود: خوشحالم که توانستیم طی سه سال گذشته بسیاری از کارهای عقب مانده را انجام و در تولید، فروش، سوددهی و صادارت رکورد را بشکنیم.
وی تاکید کرد: پایانه صادراتی ایرانول با پیشرفت فیزیکی 85 درصد در ماهشهر با ظرفیت مخازن 25 هزار تنی و خط ریلی حمل و نقل محصولات ایرانول از تهران به ماهشهر به زودی به بهره برداری خواهد رسید که با بهره برداری از این پایانه می توان ظرفیت ذخیره سازی محصولات صادراتی را به 2 تا 3 ماه افزایش داد .