• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۷۶۱۶۶
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۳
کهگیلویه و بویراحمد » اقتصادی
کهگیلویه و بویراحمد

رشد 120 درصدی صادرات غیر نفتی درکهگیلویه و بویراحمد+فیلم

۲۱۲ تن کالا از نوع پودر و عصاره شیرین بیان از کهگیلویه و بویراحمد به کشورهای آلمان و آفریقای جنوبی صادر شد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد،رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در نخستین جلسه کارگروه توسعهرشد 120 درصدی صادرات غیر نفتی در استان+فیلم صادرات غیر نفتی استان  از رشد ۱۲۰ درصدی صادرات در دو ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل اشاره کرد و گفت: در دوماهه نخست امسال ۲۱۲ تن کالا از نوع پودر و عصاره شیرین بیان به ارزش ۷۵۰ هزار دلار به کشورهای آلمان و آفریقای جنوبی صادر شده است.
دیودیده، به تدوین سند توسعه صادرات استان اشاره کرد و افزود: در این سند میزان و نوع صادرات تولیدات استان در سال ۹۶ مشخص شده که در حال تدوین این سند در استان هستیم.
وی برگزاری نمایشگاه های تخصصی در توسعه صادرات استان را مهم خواند و ادامه داد: تقویم اجرایی نمایشگاههای تخصصی استان نیز تنظیم شده که در این تقویم برای شهرستانهای بویراحمد و گچساران ۶ نمایشگاه، شهرستان کهگیلویه ۳ نمایشگاه و دیگر شهرستان‌های استان در سال جاری برپایی یک نمایشگاه تخصصی پیش بینی شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در این جلسه گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد از ظرفیت بالایی برای تولید و صادرات برخوردار است که برای صادرات محصولات تولیدی استان با مشکل روبرو هستیم و راههای درست صادرات را در این استان نمی‌دانیم.
مجید محنایی، نقش تشکل‌های صادراتی در تحقق این مهم را موثر دانست و افزود: هم اکنون دو تشکل صادراتی محصولات باغی و تشکل زنبورداران عسل در استان وجود دارد که برای افزایش صادرات باید در صنوف مختلف یا تشکل‌های جدیدی را تشکیل داد و یا اینکه تشکل‌های موجود را تقویت کرد.
وی برپایی جلسات کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی به صورت ماهانه را ضروری عنوان کرد
و ادامه داد: برای اینکه بتوانیم گزارش کار و تصمیمات لازم در خصوص صادرات محصولات استان گرفته شود باید این جلسات به صورت ماهانه برگزار شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این جلسه تقویت تولید برای رشد صادرات در استان را مهم خواند و گفت: در کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی باید راهکارهای افزایش تولید و برنامه‌های عملیاتی برای تحقق این مهم ارائه شود.
نوروزی افزود: برای افزایش صادرات باید تشکل‌های صادراتی استان در زمینه‌های مختلف تولیدی را راه اندازی کرد.
مدیرکل جهادکشاورزی استان نیز در این جلسه به مشکلات موجود در حوزه صادرات محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: در استان کهگیلویه و بویراحمد محصولات کشاورزی فراوانی وجود دارد که می‌توان به هر میزان که نیاز باشد صادر کنیم.
گوهرگانی افزود: هم اکنون، محصولاتی مانند گوجه فرنگی، توت فرنگی و لیمو ترش با کیفیت به هر میزان که نیاز باشد در استان برای صادرات ظرفیت وجود دارد.
وی آموزش روش‌های صادراتی به تیم اقتصادی و تاجران استان را ضروری خواند و گفت: هم اکنون تولید محصولات کشاورزی در استان مطلوب است، ولی با روشهای صادرات تولیدات استان مشکل داریم که با آموزش گروه اقتصادی و صادرات استان می‌توان کمک بزرگی به صادرات محصولات تولیدی استان کرد.
فرماندار کهگیلویه هم در این نشست آمادگی این شهرستان را برای تولید محصولات با کیفیت برای صادرات اعلام کرد و گفت:: شهرستان کهگیلویه از ظرفیت‌های بالایی برای تولید محصولات با کیفیت و صادرات این محصولات برخوردار است.
علی پوزش هم چنین به مشکلات و وضعیت برگزاری نمایشگاههای تخصصی در شهرستان کهگیلیویه اشاره کرد و افزود: عرضه کالاهای غیر مرتبط در نمایشگاههای تخصصی این شهرستان موجب نارضایتی بازاریان شده که برای حل این مشکل باید تمهیداتی اندیشیده شود و مسئولان کهگیلویه برای برپایی نمایشگاههای که به توسعه و رونق شهرستان کمک کند استقبال می‌کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)