• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۰۵۲۹۲
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۶
کرمانشاه » اقتصادی
استاندار کرمانشاه:

روزهای شیرین قصر شیرین در راه است + فیلم

استاندار کرمانشاه گفت: با بازگشایی مجدد مرز خسروی برای تردد زائر به سمت عتبات عالیات، بدون تردید این مرز به همراه شهر قصرشیرین به روزهای خوب خود خواهند رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه؛ اسداله رازانی استاندار کرمانشاه در جلسه ستاد اربعین حسینی که با حضور روزهای شیرین قصر شیرین در راه است  + فیلممعاون عمرانی وزارت کشور و جمعی از مسئولین وزارتخانه‌ها و مسئولین استانی در محل سالن جلسات استانداری برگزار شد، افزود: خدای بزرگ را بسیار سپاسگزاریم که به ما توفیق خدمت به زائرین حضرت اباعبداله الحسین (ع) جهت ارائه خدمات به این عزیزان را عطا فرموده است.
وی توفیق برگزاری برنامه‌های مربوط به اربعین و میزبانی از زائرین عتبات عالیات را یک افتخار برای مدیریت استان عنوان کرد و بیان داشت: پس از سال‌ها امسال قرار است که زوار عتبات عالیات و اربعین حسینی از مرز خسروی به سمت عراق عزیمت کنند و این آرزوی مردم استان جهت خدمت رسانی به این عزیزان محقق شود.
رئیس ستاد اربعین حسینی در استان کرمانشاه اظهار داشت: به جهت نزدیکی مرز استان کرمانشاه به کشور عراق، کوهتاترین مسیر به کربلا و نجف، مرزخسروی است و مردم استان کرمانشاه در طول تاریخ همواره سعادت میزبانی از زائرین عتبات عالیات را داشته اند، اما به جهت حضور منحوس گروه‌های تکفیری در عراق این مرز سال‌ها بسته ماند که خوشبختانه امسال قرار است برای اربعین حسینی زائرین در آن تردد داشته باشند.
وی با اشاره به توجه دولت به ویژه وزارت کشور و همچنین ستاد مرکزی اربعین برای برنامه ریزی و اتخاذ تمیهدات لازم جهت بازگشایی مرز خسروی تصریح کرد: طی چند مدت گذشته مذاکراتی از سوی وزارت کشور و مسئولین ذیربط با طرف‌های عراق و ارگان‌های مسئول در آن کشور جهت بازگشایی این مرز بعمل آمد لذا خوشبختانه پس از مذاکرات گسترده از سوی مسئولین دو کشور مقرر شد که افتخار پذیرایی و تردد زائرین مجدداً به این استان برگردد و از امسال پس از سال‌ها این عبور زائر را در اربعین از مرز خسروی داشته باشیم.
استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به وجود امکانات مناسب در مرز خسروی خاطر نشان ساخت: در سالیان گذشته امکانات خوب و همچنین آمادگی بیشتری در استان نسبت به دیگر مرز‌ها وجود داشت ولی به دلیل تعطیلی چندین ساله مرز خسروی، نیاز به توسعه این امکانات داریم لذا در همین راستا طی چند مدت گذشته چندین جلسه ستاد اربعین حسینی برای اتخاذ تدابیر لازم جهت عبور مناسب و مطلوب زائرین در استان برگزار شده که مصوبات خوبی هم به تصویب رسیده و اجرایی شده است.
 رازانی به سرمایه گذاری‌های صورت گرفته طی سنوات قبل در مرز قصرشیرین و خسروی از جمله احداث چندین هتل اشاره کرد و گفت: به دلیل تعطیلی چندین ساله مرز خسروی سرمایه گذاران این طرح‌ها دچار خسارت شده اند لذا با بازگشایی مجدد این مرز امیدواریم شاهد رونق دوباره این سرمایه گذاری‌ها باشیم و افرادی که در این سال‌ها دچار خسارت و رکود شده بودند بتوانند مشکلات خود را حل کنند.

استاندار کرمانشاه خاطر نشان ساخت: بدون تردید با این بازگشایی، مرزهای خسروی و قصرشیرین به روزهای اوج و خوب خود خواهند رسید لذا بررسی و پیگیری‌های لازم از سوی مسئولین ذیربط برای حل مشکلات و ایجاد امکانات بهتر برای تردد زائرین ضروری است و در این راستا همه وظیفه مهمی به عهده دارند.

وی با اشاره به شرایط خوب استان کرمانشاه از لحاظ مسیر جاده‌ای تصریح کرد: با توجه به این شرایط امکان دارد مرز خسروی از لحاظ اذحام جمعیت به مرز اول در کشور تبدیل شود بنابراین باید همه تدابیر لازم جهت ایجاد امکانات مطلوب اندیشیده شود.

رازانی بیان داشت: در سال گذشته حدود ۴۰۰ هزار نفر از زائرین عتبات عالیات در مرز مهران از مسیر استان کرمانشاه عبور کردند لذا امسال علاوه بر اینکه باید کار سال گذشته را داشته باشیم باید اقدامات مربوط به اعزم زائر از مرز خسروی را هم انجام دهیم بنابراین همه باید با همکاری و تلاش بیشتر به دنبال ایجاد امکانات بهتر برای تردد زائرین در استان کرمانشاه باشیم.

وی در این جلسه حاج جعفر همتی مشاور عالی استاندار را به عنوان جانشین خود در این ستاد معرفی کرد.



کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دریافت فیلم

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف ۵۶۵ قلم لوازم خانگی فاقد مجوز در جوانرود
تاریخ فلسفه فقط فلسفه یونان نیست
اجرای طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع انرژی‌بر
چمران : درخصوص حریم دعوایی نداریم، منطقی صحبت می‌کنیم تا به نتیجه برسیم
دیدار مردمی رئیس کل دادگستری خوزستان با ۲۱۰  نفر از مراجعه‌کنندگان 
ترکیب تیم ملی هندبال ایران برای حضور در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی ۱۱۴ پایگاه سوادآموزی در مدارس ابتدایی لرستان
درخواست تولیت آستان قدس رضوی برای جلوی از ساخت و ساز‌های نامتناسب در مشهد
همسر شهید سرلشکر فلاحی دار فانی را وداع گفت
بازگشت به زندگی آقایی ۷۱ ساله، پس از احیا موفق توسط پرسنل اورژانس شهری جاجرم
استاندار زنجان به‌عنوان پیشرو در ساماندهی امور جوانان
اجرای کامل برنامه پزشک خانواده در استان همدان
بدون اصلاحات بنیادی، دستیابی به تورم تک‌رقمی رؤیایی دست‌نیافتنی است
پایداری آب روستا‌های باوی با اجرای خط انتقال آب خام تاسیسات شهدای‌ام‌الغریب
آمادگی کامل آذربایجان‌غربی برای زمستان با ۶۷ راهدارخانه فعال
رونمایی از سامانه استعلامات قانون الزام
گرامیداشت ایام فاطمیه در دبیرستان معارف اسلامی صدرای مهریز
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
آتش‌سوزی محدود در بخش NICU بیمارستان کودکان بندرعباس
آمار طلاق در البرز در سه سال گذشته کاهش یافته است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)