برداشت انجیر در ۳۱۰ هکتار از باغهای هرمزگان آغازشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، مدیرباغبانی جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد هزار و ۱۰۰ تن انجیر از این باغها برداشت شودکه تفاوتی با پارسال ندارد. مسعودگرگیج افزود: حاجی آباد با ۲۸۸ هکتار سطح زیرکشت مهمترین مرکز تولید انجیر در هرمزگان است. وی گفت: شهرستانهای رودان، بندرعباس و بشاگرد از مناطق دیگر تولید انجیر در هرمزگان است. مدیرباغبانی جهادکشاورزی هرمزگان افزود: محصول برداشت شده بصورت تازه خوری در بازارهای استان عرضه شده است. فصل برداشت انجیرتا نیمه مردادماه ادامه دارد. انجیر در هرمزگان بصورت دیم و آبی کشت میشود. انجیر میوهای مقوی و شیرین است که منبعی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامینهای آ، ب. و سی است. ۴۰ گرم انجیر تازه معادل یک واحد میوه است. انجیردرمان کننده سوء هاضمه، یبوست، آرتروز، التهاب مجاری دستگاه تنفسی وضدسرطان است.