• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۶۰۵۵۸
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۰
اقتصادی » صنعت

عضو اتاق بازرگانی تهران : هزینه‌ تولید را افزایش ندهید

رئیس کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات اتاق تهران تاکید کرد : هیچ چیزی نباید هزینه‌ تولید را افزایش دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ محسن بهرامی ارض اقدس افزود : وضع مالیات بر سود سپرده بانکی برای بنگاه‌های کوچک و متوسط که بیشتر بانک محور است، خوب نیست. این طرح می‌تواند هزینه‌های تولید را افزایش دهد و فرایند رشد اقتصادی را ناکام بگذارد.
بهرامی ارض اقدس گفت : کاهش وابستگی بودجه جاری کشور به نفت یا قطع این وابستگی یک امر مسلم است. در استراتژی همه دولت‌ها این مسئله مدنظر قرارگرفته است و دولت دوازدهم هم به‌طور حتم این استراتژی را دنبال می‌کند.
رئیس کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات اتاق تهران تاکید کرد : بهترین جایگزین درامدهای نفتی در بودجه جاری کشورها به‌طور عمده درآمدهای مالیاتی است بنابراین باید سهم مالیات در اداره کشور را افزایش دهیم اما این افزایش از طریق افزایش پایه مالیاتی خوب نیست چرا که ما در آستانه دوره رشد اقتصادی قرار داریم و برای رشد اقتصادی و خروج از رکود به‌طور حتم باید میزان مالیات واحدها و سهم آن‌ها نسبت به درآمدها کاهش پیدا کند تا زمینه سرمایه‌گذاری خارجی، توسعه سرمایه‌گذاری، رشد اقتصادی و افزایش درآمد بنگاه‌ها فراهم شود.
وی اظهار داشت : درواقع باید کاری کرد که هزینه تولید و قیمت تمام‌شده کالا کاهش پیدا کند تا تولیدات ایرانی رقابت‌پذیر شوند و بتوانند در عرصه‌های خارجی و داخلی رقابت کنند. موضوع دریافت مالیات از سپرده‌ها و سود سپرده‌ها در عمل می‌تواند به افزایش هزینه مالی بنگاه‌ها منجر شود و یکی از معضلات فعلی بنگاه‌های تولیدی در ایران به‌ویژه کوچک و متوسط بانک محور بودن آن‌ها در تأمین نقدینگی و استفاده از تسهیلات بانکی است. هر اقدامی که در عمل هزینه‌های مالی و تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش بنگاه‌ها را خدشه‌دار کند یا قیمت تولید را افزایش دهد، باید از آن پرهیز کرد.
رئیس کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات اتاق تهران گفت : خطر برقراری مالیات برای سود سپرده‌های بانکی این است که پول‌ها از شبکه بانکی خارج شود و به‌جای هدایت به تولید، بازار سهام و بورس در حوزه‌های دیگری به جریان بیفتد و فعال شود ازجمله زمین، ملک و سکه و این خطرآفرین است. ازاین‌جهت وضع مالیات بر سود سپرده بانکی یک شمشیر دو لب است و به نظر من باید با مراقبت و همه‌جانبه نگری دنبال شود.
محسن بهرامی ارض اقدس افزود: به ‌طور حتم دولت مصمم است که در سال‌های آینده این مالیات را وضع کند اما در حال حاضر مالیات بر سود سپرده یک ایده است و تا زمان عملیاتی شدن باید تمام جوانب آن را بررسی کرد. متأسفانه هیچ فعالیت اقتصادی در کشور مثل سپرده‌گذاری در بانک ریسک پایین و سود بالا ندارد و تا زمانی که این شرایط برقرار است، سرمایه‌داران به‌جای اینکه سرمایه را درگیر کار تولیدی کنند که ریسک بالا و سود پایین دارد در بانک‌ها سپرده‌گذاری می‌کنند، بدون مالیات، نگرانی و با امنیت کامل. در این شرایط برقراری مالیات بر سود بانکی می‌تواند زمینه تحرک در انتقال سرمایه‌های کوچک و متوسط به سمت تولید را فراهم کند، می‌تواند به‌طور بالقوه به کمک تولید، رشد صادرات و تأمین نقدینگی تولید بیاید البته اگر درست هدایت شود.
وی گفت : اگر منابع مالی در کشور پس از اجرای این طرح به‌خوبی کنترل نشود مشکلات دیگری درجای دیگری در اقتصاد ایجاد می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت جهادی کاروان نذر خدمت در روستای نیسیان اردستان
تاکید بر عدالت اقلیمی و توجه به تغییرات اقلیمی
مسابقات پاراوزنه برداری غرب کشور به میزبانی کرمانشاه در حال برگزاری است
بدرقه شاعر شادوران (حامد ماکویی) تا آرامگاه ابدی اش
ارسال ۱۰ تانکر آب به مناطق کم برخوردار خراسان جنوبی
دومین گردهمایی فعالان نهج البلاغه در خوزستان
افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق صنعتی
احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بهارستان از اولویت‌های زیست‌محیطی منطقه است
صعود کاله مازندران به رده دوم لیگ برتر بسکتبال
دیدار وزرای ورزش ایران و عربستان در ریاض
از نوآوری تا تجارت؛ مسیر جهانی نانوی ایران
تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع کوچک در خوزستان
فراهم شدن دسترسی پایدار اهالی۶ روستای روانسر به آب آشامیدنی سالم
شاگردان مسعود حمیدی، در پی کسب سومین پیروزی متوالی
آشتی ذوب آهن با برد و توقف ملوان مقابل شمس آذر
تصمیم‌های فرمانداران می‌تواند در سطح ملی اثرگذار باشد
ضرورت توجه صنایع خوزستان به تولید ، مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه دریامحور
کشف ۲ تن آرد خارج از شبکه در ميام
تأکیداستاندارآذربایجان غربی بر مدیریت بهینه منابع آبی
موفقیت موزه ایرانی در ثبت رکورد گینس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)