• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۶۷۵۸۶
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۵
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
در روزنامه‌های امروز؛

نگاه نمایندگان مجلس به کابینه دوازدهم

روزنامه‌های امروز تیتر خود را به معرفی اعضای هیأت دولت دوازدهم به مجلس و جریان دفاع از کابینه توسط ریاست جمهوری و بحث و گفتگوی نمایندگان موافق و مخالف اختصاص دادند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، روزنامه جام جم با انتخاب تیتر «تور کره‌ای‌ها برای بازار خرده فروشان ایرانی» به موضوع افتتاح فروشگاه‌های زنجیره‌ای خارجی در کشور پرداخته و نوشته است: پس از حضور پررنگ ترک‌ها در بازار خرده‌فروشی ایران، این بار کره‌جنوبی نیز به دنبال راه‌اندازی فروشگاه‌های زنجیره‌ای در ایران است؛ اقدامی که به ضرر تولید و اشتغال داخلی است.

در حالی اواخر دهه ۸۰ شمسی حضور یک شرکت فرانسوی ـ اماراتی به عنوان نخستین شرکت خارجی در صنعت خرده فروشی ایران به بهانه انتقال فناوری نوین، سرمایه‌گذاری و منافع مصرف‌کنندگان ایرانی مطرح شد که امروز روند رو به رشد این‌گونه شرکت‌ها باعث نگرانی فعالان بازار و کسبه سنتی کشورمان شده است.

هم‌اکنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار خرده‌فروشی در سطح کشور وجود دارد که با توسعه فروشگاه‌های زنجیره‌ای خارجی، بیم آن می‌رود این واحدهای صنفی تعطیل و باعث ایجاد موج بیکاری شود.

کارشناسان در این زمینه معتقدند ربط دادن ورود فروشگاه‌های زنجیره‌ای خارجی به سرمایه‌گذاری مستقیم و انتقال فناوری از سوی این شرکت‌ها در عمل یک شوخی نگران‌کننده است؛ تعدد فروشگاه‌های زنجیره‌ای خارجی در این بخش فقط باعث از بین رفتن واحدهای صنفی، سوپرمارکت‌ها و بقالی‌ها شده و تعداد زیادی را از داشتن شغل محروم خواهد کرد؛ از این رو نباید فراموش کرد ورود بی سر و صدای خرده‌فروشان خارجی ضمن این‌که دارای ایراد راهبردی است، تبعات زیادی خواهد داشت که مسؤولان به آن فکر نکرده‌اند.

پس از بی‌توجهی مسؤولان به انتقادات نسبت به گسترش فروشگاه‌های زنجیره‌ای ترکیه، اکنون خبر می‌رسد «بی‌جی‌اف ری‌تیل» کره جنوبی قصد دارد بزودی فعالیتش را در ایران آغاز کند؛ شرکت «بی‌جی‌اف ری‌تیل» بزرگ‌ترین شرکت از سه شرکت اصلی صاحب فروشگاه‌های زنجیره‌ای در کره جنوبی ا‌ست که قرار است وارد بازار ایران شود؛ این نخستین بار است که این شرکت، خارج از کره جنوبی فروشگاه راه‌اندازی می‌کند.

روزنامه آرمان امروز «چهارشنبه جنجالی مجلس» را تیتر زد و نوشت: مخالفان کم رنگ‌تر از موافقان دولت ظاهر شدند.

روزنامه آفتاب تیتر «سریال تخریب ظریف» را برگزید.

روزنامه ابتکار با انتخاب تیتر «همه کشور‌ها از برجام نفع می‌برند» به دیدارهای رئیس جمهور با سفرای خارجی اشاره کرد.

روزنامه اعتماد «صدای نمایندگان درآمد» را تیتر زد و نوشت: در روز دوم بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی، خبری از نطق‌های آتشین نبود و حتی برخی مخالفان در موافقت سخن گفتند؛ ظریف در سخنانی در مجلس گفت: چند صدایی در سیاست خارجی را به صلاح می‌دانم.

روزنامه اطلاعات تیتر «رئیس جمهموری: سیاست ما گسترش روابط دوستانه با همه کشورهاست» را برگزید و نوشت: فضای مناسب برای تحکیم روابط با اروپا به وجود آمده است.

این روزنامه همچنین تیتر «رئیس جمهور فرانسه: جایگزینی برای اسد در سوریه نیست» را انتخاب کرد و از قول رئیس جمهور فرانسه نوشت: مکرون در تماس تلفنی با اردوغان برکناری بشار اسد از قدرت نباید پیش شرط پایان درگیری‌ها در سوریه باشد.

روزنامه ایران با تیتر «برنامه ۵ نامزد زیر ذره بین «بهارستان»» روی پیشخوان مطبوعات نشست و نوشت: وزیران پیشنهادی کابینه دوازدهم محک خوردند.

این روزنامه همچنین «دیدار رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران با رئیس جمهوری ترکیه» را تیتر زد و از قول سخنگوی سپاه نوشت: به دنبال توافق با آنکارا برای تأمین امنیت مرزی هستیم.

روزنامه بهار از قول وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نوشت: غبار کم توجهی به حوزه سلامت را زدودیم.

روزنامه صنعت با تیتر «دفاع تمام قد از دیپلماسی ایران» به سخنان دکتر ظریف در مجلس پرداخت.

روزنامه جوان «دیدار یک ساعته سرلشگر باقری با اردوغان» را تیتر زد و از قول سرلشگر باقری نوشت: احترام به تمامیت اراضی و مداخله نکردن در امور داخلی دیگر کشور‌ها تضمین کننده امنیت، صلح و ثبات در منطقه است.

روزنامه جمهوری اسلامی با پرداختن به سخنان نمایندگان مخالف و موافق برای رأی به کابینه دوازدهم از قول دکتر ظریف نوشت: «جمله جمله برجام نشان دهنده بی اعتمادی جدی ما نسبت به سیاست‌های آمریکاست».

این روزنامه همچنین تیتر «صادرات گاز ایران به روزانه ۴۲ میلیون متر مکعب افزایش یافت» را برگزید.

روزنامه خراسان به گزارش بانک مرکزی از وضع دخل و خرج خانواده‌های ایرانی در سال ۹۵ اشاره کرد و تیتر «رشد اندک قدرت خرید مردم پس از ۵ سال کاهش» را برگزید.

این روزنامه همچنین با اشاره به سخنان نماینده موافق و مخالف برای رأی اعتماد به کابینه دوازدهم تیتر «غلبه حاشیه‌ها بر متن» را برگزید.

روزنامه رسالت «برنامه‌های وزرای پیشنهادی زیر ذره بین نقد نمایندگان مخالف و موافق» را تیتر زد.

روزنامه ستاره صبح «قفل مناسبات خارجی هدفمند و هوشمندانه گشوده شد» را تیتر زد.

روزنامه سیاست روز «نیاز آنکارا به دیپلماسی نظامی با تهران» را تیتر زد و درباره سفر سرلشگر محمد حسین باقری به ترکیه و دیدار وی با رئیس جمهور ترکیه پرداخت.

روزنامه شرق «مافیای سهام عدالت» را تیتر زد و به انتقاد ربیعی از تصمیم گیران غیر پاسخگو پرداخت.

روزنامه شهروندان تیتر «دستور کار سرلشگر در آنکارا» را برگزید و نوشت: این نخستین بار است که یک رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به سفر خارجی می‌رود و در عین حال با رئیس جمهور ترکیه نیز دیدار می‌کند.

روزنامه کیهان «ادامه ناکارآمدی ارزیابی حامیان دولت از کابینه جدید» را تیتر زد.

این روزنامه همچنین به سفر خانواده شهید محسن حججی به مشهد مقدس اشاره کرد و «استقبال پرشور مردم مشهد از خانواده شهید حججی» را تیتر زد.

روزنامه نوآوران از قول رئیس جمهوری نوشت: «برای معرفی کابینه تحت فشار هیچ حزب و جناحی نبودم». 

روزنامه وطن امروز «آقای موسیقی» را تیتر زد و به مراسم بزرگداشت استاد مجید انتظامی به پاس یک عمر پیشتازی در عرصه هنر ملی با حضور اهالی سینما و موسیقی در حوزه هنری پرداخت.

روزنامه وقایع اتفاقیه تیتر «یک بام و دو هوای ریاض» را برگزید و از قول سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: اعلام میانجیگری وزیر کشور عراق میان ریاض و تهران امری مثبت است به شرطی که این میانجیگری بتواند امنیت و ثبات منطقه را محقق کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ساخت دامداری هفت هزار رأسی دورود نیازمند حمایت مسئولان
جلوه‌هایی از راهپیمایی ۱۳ آبان در مهاباد
پیام وزیر امور خارجه در پی وقوع زلزله در افغانستان
مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم خراسان شمالی
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه تل‌آویو حاضر شد
اعزام پینگ پنگ بازان مرد و زن ایران به بازی‌های کشور‌های اسلامی
اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در نمایشگاه سیدنی
بابلیان با طلایی‌ها ادامه می‌دهد
پیروزی پرسپولیس حاجی خوش مهاباد مقابل نماینده ارومیه
سرلشکر صفوی: ایران با تکیه بر مقاومت قدرت منطقه‌ای شده است
تاکید معتمدین سیستان و بلوچستان بر وحدت پایدار
همکاری میان پژوهشگاه ابن‌سینا و مرکز تحصیلات تکمیلی پزشکی تاجیکستان
افزایش شمار شهدای غزه به ۶۸ هزار و ۸۷۲ نفر
برافراشته در مسیر اقتدار؛ پرچم ایران در دل مردم
صدرنشینی بافقی‌ها با شکست استقلال
راهیان نور بهترین راه مقابله با تهدیدات نرم دشمن
قهرمانی ری آباد میامی در مسابقات منطقه‌ای فوتسال
نوجوانان قمی نسل تازه‌ای از مقاومت
افزایش میزان موالید در مناطق کم‌ برخوردار کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)