پخش زنده
امروز: -
استاندار قم در جمع مردم محله هنرستان از تخصیص 1309 میلیارد تومان به اجرای پروژه های توسعه استان در 4 سال گذشته خبر داد.
بیان اینکه افتخار بزرگ مسئولین خدمتگذاری به مردم است، گفت: تلاش مجموعه
مدیران استان و کلانشهر قم در جهت همدلی برای حل امورات استان است.استاندار افزود: در هفته دولت 204 پروژه در بخش های عمرانی، کشاورزی، صنعتی، با اعتباری حدود 4510 میلیارد ریال به بهره برداری می رسد.
وی افزود: گام های موثری برای اصلاح روش های آبیاری و الگوی کشت، برداشته شده و شاهد صرفه جویی کشاورزان در مصرف آب به میزان 180 میلیون متر مکعب در استان بوده ایم.
بهسازی و توسعه فضای آموزشی و ایمن سازی مدارس، افزایش فضای سبز و ایجاد پارک از جمله مسائل و مشکلاتی بود که اهالی این محله به آن اشاره کردند.
آقای شیخ الاسلام مدیر کل آموزش و پرورش استان هم در این جلسه با اشاره به مشکلات پیش روی آموزش و پرورش، تراکم بالای جمعیت دانش آموزی در شهر قم را یکی از مشکلات و دغدغه های مهم در قم دانست و افزود: در 4 سال گذشته حدود 140 مدرسه به بهره برداری رسید که در چهار سال آینده هم با بهره برداری از همین میزان مدرسه مشکلات مربوط به تراکم جمعیت دانش آموزان رفع خواهد شد.
در حاشیه این دیدار استاندار قم از پایگاه فرهنگی مسجد شهید مصطفی خمینی و برنامه های فرهنگی این پایگاه در گروه های سنی مختلف بازدید نمود.