• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۸۳۲۹۶
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۵
اقتصادی » مسکن

ایران به مسیر هوایی پیشرو در منطقه و جهان تبدیل می شود

مشاور وزیر راه و شهرسازی گفت: برای پیشبرد طرح های زیر ساختی در وزارت راه وشهرسازی به دنبال جذب سرمایه گذاری داخلی، خارجی و مشترک به روش های متنوع هستیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛  غلامرضا سلامی  به مناسبت هفته دولت در شرح اقدامات وزارت راه و شهرسازی؛ اظهار داشت: خرید بزرگ  این وزارتخانه در بخش هوایی به خوبی پیش می رود به گونه ای که چند فروند از هواپیماهای خریداری شده در یک سال اخیر تحویل «هما» شد و تا آخر سال جاری نیز  تعدادی دیگر به طرف ایرانی تحویل می شود.
وی با بیان اینکه انتظار داریم با تحویل کامل هواپیماهای خریداری شده خط ملی هوایی کشور بازسازی شود؛ خاطر نشان کرد: هدف این است که «هما» بار دیگر به عنوان یک خط هوایی پیشرو در منطقه و جهان شناخته شود.
سلامی در ادامه  با اشاره به الحاق یک ترمینال دیگر به فرودگاه امام خمینی(ره)؛ گفت: با این اقدام ظرفیت جابجایی مسافر در این فرودگاه به چهار و نیم میلیون نفر در سال افزایش می باید.
به گفته مشاور وزیر برنامه بعدی در فرودگاه امام(ره) ایجاد شهر فرودگاهی است.
وی در این باره اظهار داشت: این برنامه در مرحله تهیه نقشه و فراخوان قراردارد که امیدوار هستیم با اجرای آن طی چند سال آینده ظرفیت جابجایی در فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) به رقم 40 میلوین نفر مسافر در سال برسد تا  در بازار بین المللی هوایی با رقبای منطقه ای رقابت کنیم.
سلامی ضمن تاکید بر این مسئله که فرودگاه های بزرگ کشور مانند مشهد، شیراز و اصفهان نیز در برنامه توسعه قرار دارند؛ تصریح کرد: امیدواریم با خرید هواپیماهای کوچک و کوتاه بردی که چند فروند از آنها نیز تحویل شده و مشغول به کار هستند، فرودگاه های کوچک و کمتر توسعه یافته نیز احیا شوند.
مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور حسابرسی؛ نقبی نیز به بخش راه آهن زد و با اعلام این مطلب که توسعه راه آهن نه فقط اولویت وزارت راه بلکه اولویتی ملی است؛ ادامه داد: در این بخش در وهله اول به دنبال دو خطه سازی مسیرهای پرترافیک ریلی هستیم.
خط یزد، تهران- اصفهان و تهران- مشهد از جمله خطوطی است که به گفته سلامی پذیرای بیشترین بار و مسافر هستند که طرح های توسعه در آنها آغاز شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه با اجرای برنامه های توسعه ای در حوزه راه آهن پنج استان دیگر نیز به شبکه سراسری راه آهن متصل خواهند شد، افزود: استان گیلان، همدان و کرمانشاه از این استان ها هستند که خط کرمانشاه قرار است با اتصال به خط آهن عراق در این بخش به شبکه منطقه ای متصل شود.
سلامی همچنین اشاره ای نیز به تنگاه های مالی و اعتباری به دلیل کمبود منابع دولتی در مسیر اجرای پروژه های زیر ساختی پرداخت و تصریح کرد: برای رفع این چالش ها و برای پیشبرد طرح های زیر ساختی در وزارت راه وشهرسازی مهمترین برنامه جذب سرمایه گذاری داخلی، خارجی و مشترک به روش های PPP و BOT است.
به گفته وی این روش ها در تمام بخش های دریایی، هوایی و زمینی به کار برده خواهند شد.
سلامی در گفتگو با شبکه  اطلاع رسانی  جامعه دریایی ایران (مانا) در میان اظهارتش در پاسخ به این سوال که برخی نسبت به مشارکت خارجی در طرح های وزارت راه شبهاتی وارد کرده اند مثلا در مزایده اپراتوری بندر شهید رجایی گفته شده که الزام طرف ایرانی به داشتن شریک خارجی، دست ایرانی ها را ذیل خارجی قرار می دهد؛ موکدا گفت: به هیچ وجه چنین نیست چرا که شرکت های خارجی برای حضور در بنادر ایران بسیار راغب هستند.
وی با اعلام این مسئله که متاسفانه شرکت های ایرانی به دلیل فراهم نبودن زمینه رشد طی سال های اخیر، آنقدر توانمند نیستند که به تنهایی بتوانند بندر بزرگی مانند شهید رجایی را ضمن اداره توسعه دهند؛ خاطر نشان کرد: طرف خارجی برای جذب بازار بین المللی و در کمک به بنادر ایران برای رقابت با رقبای منطقه ای در این بنادر سرمایه گذاری می کنند.
مشاور آخوندی در پایان سخنانش پایان نیافتن پروژه های آزاد راه تهران- شمال و راه آهن قزوین- رشت که قرار بود در دولت یازدهم نهایی شوند را از جمله برنامه های مهم محقق نشده اعلام کرد و افزود: امید داریم که هردوی این پروژه ها تا پایان سال جاری و در دولت دوازدهم به بهره برداری کامل برسند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نخستین شکست تیم هندبال بانوان نفت وگاز گچساران
بازگشت اعضای تیم فوتسال کمتر از ۱۷ سال به ایران
فعالیت ۲۲۵ صلح یار در مساجد کرمان
اطلاعیه خاموشی برق در بهمئی و دنا
کتاب «فقه خبر» امروز رونمایی می‌شود
شهرداری چلیچه در مرحله پلی آف
آلودگی هوا در ۱۲ شهر خوزستان
روزی برای ناشنوایان
تجلیل از ملی پوش آباده‌ای اعزامی به المپیک آسیایی
یک برد ویک تساوی برای نمایندگان کرمان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
صعود شاهین گرداب سفلی به تیم اول گروه A
کاهش تصادفات جاده ای نیازمند فرهنگ سازی است
میدان امیر چخماق یزد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آبان ۱۴۰۴)
آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
نخستین شهید محراب، مرزبان فقاهت و جهاد
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)