چتر حمایتی بانکها بر روی واحدهای تولیدی و کارآفرین
استاندار بر لزوم گسترش چتر حمایتی بانکها بر روی واحدهای تولیدی و کارآفرین تاکید کرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، فریدون همتی در جلسه شورای هماهنگی بانک های استان گفت : تعامل موثر بین بانک ها و

دستگاه های اجرایی استان و تلاش این مجموعه برای بهره مندی از ظرفیتهای موجود، برای پیشبرد بهتر امور در این حوزه ضروری است.
وی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی مناسب برای افزایش کارآمدی و اثر بخشی فعالیتهای سیستم بانکی استان اضافه کرد: ظرفیتها، منابع، امکانات، موانع و مشکلات این بخش باید شناسایی و برنامه ریزی و راهکارهای لازم برای تقویت آن ها انجام شود.
استاندار با اشاره به عملکرد خوب شبکه بانکی استان در سال های اخیر گفت: بانک های استان با سرعت دادن به روند جذب سپرده ها و بهبود عملکرد خود در بخش های مختلف، باید تلاش کنند تا امسال که به نام اقتصاد مقاومتی اشتغال و تولید نامگذاری شده است، بهترین کارنامه را داشته باشند.
مدیرکل صنعت،معدن و تجارات استان قزوین هم در این نشست گفت: کمیته کارشناسی در یک هفته گذشته، 34فقره و مجموعا ۲۸۸مورد از درخواست متقاضیان بانکهای تجارت، کشاورزی، صنعت و معدن، ملی، ملت، صادرات، سینا را بازدید کرده است.
علی پرزحمت گفت: از ابتدای امسال تا کنون 109فقره از درخواست های ثبت شدهاز سوی عضای کارگروه در سطح استان بازدید شده اند. .