• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۱۴۸۷۹
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۴
اجتماعی

دست یاری بنیاد برکت به سوی کودکان بازمانده از تحصیل

قریب به 70 هزار کودک بازمانده از تحصیل در استان سیستان و بلوچستان با کمک بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) سامان‌دهی شدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از بنیاد برکت، مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان، با اعلام این خبر، گفت: با همکاری بنیاد برکت ۱۷ میلیارد تومان برای اسکان این دانش‌آموزان و سرویس آن‌ها اختصاص یافته است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان افزود: هم‌چنین اعتبار مربوط به مراکز ویژه‌ی کودکان کار که امکان حضور و هزینه‌ی لازم در کلاس را ندارند، توسط بنیاد برکت تأمین شده و از آغاز سال تحصیلی این منابع به استان تخصیص پیدا می‌کند و ما به این سمت می‌رویم که دیگر کودک بازمانده از تحصیل در استان نداشته باشیم. این در حالی است که بنیاد برکت علاوه بر این، کار ساخت 108 مدرسه با 572 کلاس درس را نیز در مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان در دست اقدام دارد. از این تعداد قبلاً 52 مدرسه بهره‌برداری شده بود و برای سال تحصیلی جدید نیز 26 مدرسه‌ی برکت دیگر افتتاح خواهد شد.
وی در خصوص مسایل آموزش و پرورش استان نیز بیان کرد: برای ایجاد دوره‌های پیش از دبستان اقدامات لازم را انجام داده‌ایم و رتبه‌ی ما از ۱۲ درصد به ۸۰ درصد افزایش پیدا کرده و اعتبار آن نیز از ردیف بودجه‌ی آموزش و پرورش پیش‌بینی شده است.
وی با بیان این‌که بحث سامان‌دهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش بسیار مهم است افزود: مشکلات مربوط به سامان‌دهی نیروی انسانی نیز برطرف شده و امسال حدود ۶ هزار درخواست جابه‌جایی در استان داریم که با نیمی از آن‌ها موافقت شده است.
وی افزود: آماده‌سازی مدارس و تحویل فضاهای نیمه‌تمام انجام شده و قریب به بیش از ۵۰۲ کلاس تحویل شده و یا در مهر ماه تحویل خواهد شد.


سرمایه گذاری بنیاد برکت در توانمندسازی اقتصادی بروجرد
فرماندار بروجرد گفت: بنیاد برکت برای راه‌اندازی واحدهای تولیدی و ایجاد اشتغال در بروجرد سرمایه گذاری می کند.
علی کورانی‌فر تأکید کرد: محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی مناطق محروم از اهداف بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) است که با اجرای برنامه‌‌های خود، نقش مهمی در ایجاد اشتغال و رونق تولید دارد.
وی اضافه کرد: در همین راستا با پی‌گیری‌های عباس گودرزی نماینده‌ی شهر بروجرد، جلسه‌ای با حضور مسئولان بنیاد برکت جهت رونق تولید و اشتغال در بروجرد برگزار شد و قرار است بنیاد برکت برای احیای واحدهای تولیدی در بروجرد سرمایه‌گذاری کند.
فرماندار بروجرد تصریح کرد: بنیاد برکت برای کمک به اشتغال‌زایی و فعال کردن واحدهای تولیدی که با مشکلات مالی مواجه شده‌اند وارد عمل می‌شود و تسهیلاتی را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد و به شکل‌های مختلف از آن واحد تولیدی حمایت و پشتیبانی می‌کند. این مشارکت معمولاً 3 تا 5 سال ادامه دارد و بعد از این‌که واحد تولیدی رونق پیدا کرد و مشکلات مالی آن برطرف شد، بنیاد برکت سهام خود را به شکل توافقی به کارآفرین واگذار می‌کند و از آن طرح خارج می‌شود.
به گفته‌ی وی، بنیاد برکت فرصتی است تا واحدهای تولیدی که غیرفعال یا نیمه‌فعال شده‌اند بدون طی کردن مراحل طولانی برای دریافت تسهیلات، دوباره راه‌اندازی و احیا شوند.
کورانی‌فر اظهار داشت: بنیاد برکت در بروجرد در سه حوزه‌ی تعاونی‌ها، صنعت و معدن و حوزه‌ی کشاورزی وارد عمل خواهد شد و قرار است تا پایان شهریور ماه فهرست این واحدها تهیه و در اختیار بنیاد برکت قرار گیرد.
وی با اشاره به ایجاد اشتغال در این واحدها افزود: با راه‌اندازی هر یک از واحدهای تولیدی افراد زیادی از جویندگان کار مشغول به کار خواهند شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل بیمارستان کیش در حوزه پدافند غیرعامل
ابلاغ قانون اصلاح ساز و کار بررسی بودجه سالیانه به رئیس‌جمهور
فناوری ای‌سیم (eSIM) به‌زودی در کشور فراگیر می‌شود
قضات باید با روحیه جهادی در راستای حل مشکلات مردم تلاش کنند
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
هلال احمر استان زنجان درگود پیشگیری از اعتیاد
هیئت پارلمانی ایران برای حضور در اجلاس کمیته فرهنگی-اجتماعی APA عازم مسکو شد
بازآفرینی در ۹ شهر استان زنجان
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
آذربایجان‌شرقی قلب تپنده روابط ایران و ترکیه است
مسیر جسارت؛ روایت بانوی اتوبوسران زنجانی
مزارع پرورش ماهی به روایت تصویر
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۷ زخمی در پی واژگونی اتوبوس
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
دستور نتانیاهو برای ازسرگیری حملات علیه غزه
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)