• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۶۶۰۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۵
اقتصادی » اقتصاد کلان

۱۳۰ شرکت شستا در دو مرحله واگذار می‌شود

مدیر عامل جدید شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی:مهم‌ترین اولویت شستا خروج از بنگاه‌داری است و ۱۳۰ شرکت در دو مرحله واگذار می‌شود.

۱۳۰ شرکت شستا در دو مرحله واگذار می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیر عامل جدید شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) مهمترین اولویت این شرکت را خروج از بنگاه‌داری اعلام کرد و گفت: خروج از بنگاه‌داری بر اساس سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری، تاکید ریاست‌جمهوری و برنامه وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در صدر برنامه‌های مهم مدیریت جدید شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی قرار دارد.
مرتضی لطفی با اشاره به نخستین جلسه هیئت مدیره جدید شستا گفت : شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی در 5 حوزه نفت و گاز و پتروشیمی (تاپیکو)، بیمه و بانک، IT ، دارو بویژه داروهای هایتک(تیپیکو)، صنایع معدنی و فلزی فعالیت‌های خود را متمرکز خواهد کرد و کمیته‌ای تشکیل شده است که در مرحله اول 41 شرکت شستا، آماده فروش و واگذاری شده است که بزودی تشریفات قانونی آن اعلام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی تصریح کرد: بیش از 80 شرکت دیگر نیز در حال بررسی و آماده‌سازی است که امیدواریم امسال بخش عمده‌ای از این شرکت‌ها واگذار شود.
لطفی با یادآوری موانع تجربه‌های گذشته در واگذاری‌ها که خروج از بنگاه‌داری را با کندی روبرو می‌کند، افزود: دستگاه‌های نظارتی، شخصیت‌های سیاسی و اجرایی و گاهی ساختار شرکت‌ها از جمله این موانع است که امیدواریم باتوجه به سیاست‌های راهبردی رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های کلان دولت همه عوامل موثر در این مسیر همکاری کنند.
وی جذب نخبگان، فسادستیزی، فعال‌تر شدن شستا جهت استفاده از فضای ایجاد شده در دوران پسابرجام و اهتمام جدی در جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی، دستیابی به ارزش افزوده حداکثری در بازارهای سرمایه داخلی و خارجی، مدیریت کارآمد منابع مالی، شفافیت و حرکت به سمت بازار سرمایه و سیاست‌گذاری کارآمد اقتصادی در چارچوب سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را مهم دانست.
لطفی استفاده از تمام ظرفیت‌ها، سرمایه انسانی متخصص و مجرب و همچنین اقدامات مبتنی بر برنامه‌ریزی و اصلاحات ساختاری، مدیریت بهینه دارایی‌ها در راستای توسعه هم‌افزایی مابین نهادهای مالی و اقتصادی خانواده تأمین اجتماعی، صیانت از اموال بین‌النسلی کارگران و مستمری بگیران را از دیگر برنامه‌های مهم هیئت مدیره جدید شستا بیان کرد.
لطفی همچنین بر تدوین برنامه راهبردی شستا و شرکت‌های تابعه، با رعایت همسویی با برنامه راهبردی سازمان تامین اجتماعی، اهتمام ویژه به هم‌افزایی را در اولویت دانست.
لطفی گفت: ایجاد زنجیره ارزش در مجموعه شستا و سایر شرکت‌های تابعه سازمان، مهندسی مجدد ساختار شستا با توجه به مبانی سرمایه‌گذاری در بیمه‌های اجتماعی، توجه ویژه به مقوله شفافیت و گردش صحیح اطلاعات، حفظ و ارتقای شستا در زمینه سلامت اداری اهتمام ویژه به اجرای دقیق تکلیف مجامع عمومی، تقویت انضباط مالی و پایبندی به برنامه و بودجه مصوب، نظارت مستمر بر هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه با رعایت اصول حاکمیت شرکتی، همکاری با شرکت‌های بزرگ بین‌المللی، استفاده از نیروهای جوان، زبده و نخبگان دانشگاهی در هیات مدیره‌ها، کوچک کردن شرکت‌ها، ممانعت از توسعه عمودی، ایجاد ساختار برای نظارت شرکای اجتماعی، ارتقای نظارت بر شرکت‌های تابعه و پاسخگویی به افکار عمومی و استفاده از نظر، پیشنهاد و انتقاد صاحب نظران و شرکای اجتماعی در شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی را مورد تاکید قرار داد.
بر اساس احکام صادره هیئت مدیره جدید اکبر ترکان (رئیس هیئت مدیره)، مرتضی لطفی(مدیرعامل)، احمد فیاض بخش، محمدرضا رستمی و عبدالحسین ثابت( اعضای هیئت مدیره) هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)