پخش زنده
امروز: -
طرح «کودکان، همیاران طبیعت» در چهارمحال وبختیاری اجرایی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکزچهارمحال و بختیاری، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گفت: در مرحله نخست این طرح 300کودک از اعضای طرح کانون مدرسه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به گروه همیاران طبیعت پیوستند. 
فرزاد رحیمی افزود: در این طرح آموزش های زیست محیطی به همت منابع طبیعی و اجرای طرحهای مرتبط با طبیعت جهت کودکان و نوجوانان با برنامه ریزی کانون های پرورشی اجرایی شده است.
رحیمی گفت:انتخاب موضوعات مختلف پیرامون طبیعت و محیط زیست در آموزشهای پرورشی کانون از جمله فرایند های هدفمند مربیان کانون در آموزه های تربیتی و فرهنگی است که بخشی از آنها با موضوعات طبیعت برای این قشر ارائه می شود.
رحیمی هدف از این فعالیتها را جلب مشارکت و حمایت کودکان در محافظت از طبیعت اعلام کرد و افزود: فعالیتهای طبیعت محور هم اکنون در 21 مرکز فرهنگی هنری ثابت و سه کتابخانه سیار روستایی به صورت مداوم و جدی اجرایی شده است.