• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۸۸۸۱۲
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۴
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی؛

اجرای سند هوا و فضا به هماهنگی بیشتر دستگاه ها نیاز دارد

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور:­ نبود هماهنگی کافی میان دستگاه های مربوطه و کمبود بودجه کافی از جمله نگرانی های اجرایی سازی سند هوا و فضا است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما منصور کبگانیان در پایان جلسه 99 شورای نقشه افزود: اولین دستور جلسه امروز،​ بحث مهم کنکور بود که در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی آسیب شناسی شده بود و ضرورت ساماندهی این موضوع ایجاب می کرد تا گرچه این موضوع در نوبت دستور نبود اما به دلیل اولویت آن وارد بحث شود.
کبگانیان با اشاره به اینکه بررسی ها در خصوص نظام سنجش و پذیرش سه سال پیش در ستاد شورای نقشه آغاز شد اما به دلیل ملاحظاتی جهت بررسی دقیق تر به آینده موکول شد گفت: در این جلسه صرفاً به گزارش کارهای انجام شده پرداختیم؛ و جوانب مختلف آسیبها، چالشها و فرصت هایی که در نظام سنجش و پذیرش دانشگاه های ما وجود دارد مورد بررسی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه منصور غلامی وزیر جدید علوم تحقیقات و فناوری برای نخستین بار در جلسه ستاد نقشه حضور داشت گفت: این بحث نه به منظور اخذ تصمیم خاصی بلکه به منظور بررسی های لازم شورای انقلاب فرهنگی مطرح شد و به مجرد اینکه به نتایج و جمع بندی برسیم نتیجه را به مجاری مربوطه اطلاع خواهیم داد و از همه دستگاهها هم دعوت کرده ایم که نظرات خود را در ارتباط با چالش ها، آسیب ها و فرصت های سنجش و پذیرش ارائه کنند.
دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور­ گفت: دستور دوم یا همان دستور اصلی جلسه نود و نهم که در ادامه سلسله جلسات گذشته بود، به تکمیل نهایی گزارش اجرایی سازی سند جامع هوافضای کشور اختصاص داشت که این سند از جمله اسناد بسیار مهم شورای انقلاب فرهنگی محسوب می شود که امروز با وجود ارائه گزارش نهایی وزارت علوم و پژوهشگاه هوافضا، مجموعه گزارش های اجرایی سازی سند هوافضا نیز تکمیل شد.
کبگانیان­ با اشاره به بیان دستاوردهای حوزه هوافضا در این جلسه، در عین حال به نگرانی ها و پیشنهادات و آسیب های حوزه هوافضا اشاره کرد و گفت: برای اجرایی سازی سند هوا و فضا به هماهنگی بیشتری نیاز داریم که برای این منظور به دستور رئیس جمهور کمیته ی مشترک رصد و نظارت بر اجرایی سازی سند متشکل از مرکز ملی فضایی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شورای عالی انقلاب فرهنگی، این کار را پیش می برند.
وی در خصوص کمبود بودجه و موانع بر سر راه اجرایی سازی سند هوافضا گفت: نماینده سازمان مدیریت در این جلسه حضور داشتند و قول مساعد داد که برنامه هایی را در سه بخش مختلف برای حوزه هوافضا جمع بندی کند تا مسئله کمبود بودجه که مورد گلایه دستگاه های مربوطه بود مرتفع شود کما اینکه بخش بسیاری از این پیش بینی ها در برنامه ششم توسعه دیده شده است تا از بودجه موجود استفاده بهینه شود و کمبود بودجه هم با کمک سازمان مدیریت و مسئولین مربوطه مرتفع گردد.
دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با اشاره به تناقضات موجود در گزارش های ارائه شده در سند هوافضا گفت: گزارش های متناقض رسیده تلفیق خواهد شد و در حضور روسای قوا در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می شود تا این گزارش کامل و به تصویب برسد.
کبگانیان با تاکید بر اینکه اسناد مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی رها نمی شوند گفت: تک تک اسناد مصوب شورا رصد می شوند و اگر در روند اجرا کندی پیش بیاید شورای عالی انقلاب فرهنگی به دستگاه های مربوطه تذکر می دهد تا اسناد مصوب، آرام آرام اجرایی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دوره توانمندسازی ماهر شو، قهرمان باش در چهارمحال و بختیاری
ورودی سدهای استان اردبیل ۱۴ درصد کاهش یافت
محصولات نوآورانه مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی خراسان جنوبی تجاری‌سازی می‌شوند
پیست اسکی کاکان عامل توسعه اقتصادی و گردشگری
آینده کتابخوانی از مسیر خانواده و فناوری می‌گذرد
تداوم بحران در نظام سلامت انگلیس
افتتاح مرکز تخصصی رادیوتراپی آنکولوژی یاس کرمان
اقامه نماز طلب باران در عسلویه و نخل تقی
رونمایی از درگاه اختصاصی وزارت بهداشت در سامانه نظام ایده‌ها و نیاز‌ها
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده در میاندوآب
پیش‌بینی پنج روزه هوای استان مرکزی؛ افزایش آلاینده‌های جوی در مناطق پرجمعیت
تجلیل از بسیجیان برگزیده کارخانه‌ها و ادارات
نشان ملی برای ۹ اثر صنایع‌دستی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده در میاندوآب
پیروزی تیم شمشیربازی اپه مردان ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی
جایگاه فرهنگ در تراز دولت و نظام جمهوری اسلامی تقویت می‌شود
لزوم بازنگری و به‌روز‌رسانی برنامه ۱۰ ساله فضایی کشور بر اساس توانمندی و نیاز‌های کشور
توسعه گردشگری، موتور اشتغال و بهره‌وری در جرقویه
دومین پیروزی اکبرپور مقابل جوجیتسوکار اردن
کارت زرد قضایی درباره ترک‌فعل های حوزه آب در گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)