• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۰۹۶۱۳
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۵
سیاسی » مجلس
اختصاصی - نقوی حسینی:

تأکید کمیسیون امنیت ملی بر تخصیص کامل بودجه دفاعی کشور

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: در جلسه امروز، بر تخصیص بودجه دفاعی کشور به عنوان یکی از اولویت‌های بودجه تأکید شد.

تأکید کمیسیون امنیت ملی بر تخصیص کامل بودجه دفاعی کشورسیدحسین نقوی حسینی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: در سال جاری 40 درصد از 5 درصد بودجه دفاعی کشور و همچنین 50 درصد از 2000 میلیارد پیش بینی شده در قانون اقدام متقابل و متناسب تخصیص یافته است.
وی افزود: در این کمیسیون که با حضور مدیران ارشد برنامه و بودجه و ستاد کل نیرو‌های مسلح صورت گرفت، تأکید شد اولویت اصلی اعتباری کشور بودجه دفاعی باشد و با توجه به میزان تهدیدات و توطئه های دشمنان علیه نظام و ملت سازمان برنامه و بودجه آن را در اولویت اصلی قرار دهد.
نقوی حسینی همچنین تأکید کرد: مقرر شد 5 درصد بودجه دفاعی به صورت کامل تحقق یابد و مابقی اعتبارات قانون اقدام متقابل و متناسب جمهوری اسلامی ایران در برابر ماجراجویی های امریکا به حوزه دفاعی داده شود.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین تصریح کرد: در سال 97 مطابق قانون برنامه ششم توسعه، بودجه دفاعی کشور افزایش 2 درصدی خواهد یافت.

کشورهای اروپایی خواهان استفاده از تجربیات ایران در مبارزه با تروریسم هستند
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تبریک پیروزی های اخیر بر تروریست های داعش و ریشه کنی این گروهک تروریستی در سوریه و عراق که با همت جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت گفت: گروهک تکفیری تروریستی داعش با حضور 7 ساله خود در منطقه ضمن به شهادت رساندن هزاران نفر از مردم بی گناه و وارد کردن هزاران میلیارد دلار خسارت سنگین به مردم منطقه، با تلاش و همت جمهوری اسلامی ایران و ایستادگی مردم سوریه و عراق ریشه آنان خشکانده شد.
نقوی حسینی افزود: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا در خط مقدم مبارزه با تروریسم بوده که در این زمینه یا به صورت مستشاری و یا به صورت درخواست دولت های متبوع کشورها تمام همت خود را برای مبارزه با تروریست ها به کار گرفت.
وی با اشاره به اعتراف جهان اسلام و سایر کشورها به مبارزه جمهوری اسلامی ایران با داعش گفت: امروز این پیروزی به عنوان پیروزی های شیرین برای ملت ایران و ملت های منطقه محسوب می شود.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سفرهای اخیر خود به سه کشور اروپایی و اعتراف مسئولان آنان به تجارب ارزنده جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم افزود: آنها عزم راسخ ایران در مبارزه با تروریسم را ستایش می کردند و خواهان استفاده از تجربیات گرانقدر جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم بودند.
 
در تأسیس دفتر اتحادیه اروپایی در تهران باید ملاحظات مجلس لحاظ شود
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درخصوص تأسیس دفتر اتحادیه اروپایی در تهران با اشاره به اینکه باید ملاحظات این کمیسیون و مجلس در تأسیس این دفتر لحاظ شود، گفت: انتظار ما این است که اگر اتحادیه اروپایی خواهان تأسیس دفتری در ایران است، باید در چارچوب وظایف تخصصی دفتر عمل کند و به مسائل حاشیه ای از قبیل ارتباط با زندانیان سیاسی، دخالت در مسائل داخلی و اختلاف افکنی میان گروه های سیاسی نپردازد.
نقوی حسینی افزود: اتحادیه اروپایی یکی از سازمان های بین المللی است که ما مراودات زیادی با آن داریم و با کشورهای عضو آن روابط اقتصادی خوبی داریم و ما خواهان این مراودات هستیم.
وی اضافه کرد: ​در عین حال ملاحظاتی نیز وجود دارد چراکه این دفاتر گاهی اوقات به محل رفت و آمدهای حاشیه ای و پرداختن به موضوعات غیرمربوط به دفتر و دخالت در امور داخلی کشورها تبدیل می شود.
نقوی حسینی گفت: دولت درحال گفتگو برای تأسیس این دفتر در تهران است ولی باید ملاحظات ما نیز رعایت شود.
وی تأکید کرد: موضع ما در کمیسیون امنیت ملی و مجلس بر این است که ملاحظات ما از طریق دولت به طرف خارجی منتقل شود.
­سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: انتظار داریم به طرف خارجی اعلام شود که در حوزه تخصصی که مربوط به مراودات اقتصادی و سیاسی است ادای وظیفه کند و این دفتر به محل رفت و آمد افراد معاند، دامن زدن به اختلافات سیاسی داخلی و نیز مشکلات جاسوسی تبدیل نشود که در غیر این صورت مجلس هرگز چنین مسائلی را تحمل نخواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)