• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۵۰۹۵۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۳
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
در پیشخوان مطبوعات؛

اعلام آمادگی دولت برای اصلاح بودجه

روزنامه‌های امروز ۲۷ آذر عناوین خود را به سخنان جنجالی محمود صادقی نماینده تهران، دفاع از رئیس جمهور، اعلام آمادگی دولت برای متعادل ساختن بودجه­ و آلودگی هوا اختصاص دادند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه جام جم، «سهم ناچیز، آسیب‌های اجتماعی» ازبودجه راتیتر کرد و نوشت:­ آسیب‌های اجتماعی اولش کوچک بود. پیرتر‌ها یادشان هست مبتلایان آسیب‌ها در یک محله شاید یکی دو نفر بودند. آن قدر که می‌شد با دست شمرد و نشان کرد. آسیب، آن موقع بدنامی بود. طلاق، اعتیاد، بی‌شرمی و حاشیه‌نشینی کم بود. کسی، اما یادش نمی‌آید زمانه چطور به هم ریخت و آسیب‌ها کی ریشه دواند، مردم تا آمدند به خود بجنبند، ریشه‌های آسیب‌های اجتماعی خزید درمحله ها، خیابان‌ها و کوچه‌ها را گرفت و آمد پشت در خانه‌ها، درِخانه‌ها را باز کرد و سُرید تو. حالا همه به هم می‌گویند زمانه بدی شده، حالا دیگر اگر دست‌های مردم یک محله نیز برای شمردن اجیر شود کفاف شمارش نمی‌دهد.
حالا کار به جایی رسیده که در بودجه سال ۹۷ ردیف اعتباری مستقلی برای مبارزه با آسیب‌های اجتماعی نوشته شده و رقم آن درشت است، ۳۰۰ میلیارد تومان که کار‌های زیادی می‌شود با آن کرد. وزیر کشور گفته است این ۳۰۰ میلیارد تومان جدا از مبالغی است که در بودجه سالانه به دستگاه‌های اجرایی تعلق می‌گیرد و باید خرج کاهش آسیب‌ها شود. وزیر گفته است این ۳۰۰ میلیارد را دولت در لایحه بودجه پیشنهاد کرده تا اگر ضرورتی درحوزه کاهش آسیب‌ها پیش آمد، خرج شود.

این روزنامه همچنین به سخنان رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس اشاره کرد و تیتر «اضافه شدن ­­صد سالن سینما به چرخه اکران» را برگزید.

روزنامه آرمان امروز به نطق جنجالی محمود صادقی اشاره کرد و تیتر «واکنش پایداری‌ها به نطق شجاعانه صادقی» را برگزید و نوشت: چرا از افشای نام بدهکاران کلان هراس داریم؟ دچار تله فساد شده ایم.

روزنامه­ آفتاب­ هم به گفتگو با مولوی عبدالحمید پرداخت و «روحانی را تخریب نکنید» را تیتر کرد.

روزنامه ابرار هم از قول دبیرکل جمعیت ایثارگران تیتر «احمدی نژاد از عدالت فرار می‌کند» را برگزید.

این روزنامه همچنین از قول نوبخت «اعلام آمادگی دولت برای متعادل کردن افزایش مالیات، بنزین و حذف یارانه در بودجه ۹۷!» را تیتر کرد.

روزنامه اعتماد به بحث وکلا درباره نظارت استصوابی و شورای نگهبان پرداخت و «جدال بر سر فضیلت» را تیتر کرد.

روزنامه اقتصاد پویا از قول رئیس هیأت عامل ایمیدرو تیتر «۲۲ درصد کل صادرات کشور به معادن و صنایع معدنی تعلق دارد» را برگزید.

روزنامه اطلاعات «تعطیلی، مهمترین تصمیم برای مقابله با آلودگی هوا!» را تیتر کرد.

این روزنامه همچنین از قول وزیر کشور تیتر «کوله بری به کلی متوقف می‌شود» را برگزید.

روزنامه ایران تیتر «تجارت کولبران در بازارچه‌های مرزی» را انتخاب کرد و از ممنوعیت کول بری خبر داد.

روزنامه جمهوری اسلامی تیتر «تظاهرات گسترده علیه تصمیم ترامپ درباره قدس در آمریکا و چند کشور جهان» را برگزید.

این روزنامه همچنین از قول آیت اله عبدالله جوادی آملی «منشاء خلیق بودن آیت اله هاشمی حریت اوست» را تیتر کرد.

روزنامه جمهوری به سخنان محمد باقر نوبخت پرداخت و «اعلام آمادگی دولت برای متعادل کردن افزایش مالیات، بنزین و حذف یارانه در بودجه» را تیتر زد.

روزنامه شرق به سخنان محمود صادقی پرداخت و «مجلسی‌ها به دنبال شفافیت بودجه مجلس» را تیتر کرد.

این روزنامه همچنین از قول رئیس سازمان بازرسی کل کشور تیتر «رانت ۵ هزار خودرو وارداتی در دست چهار، پنج نفر» را انتخاب کرد.

روزنامه شروع نوشت: قوای سه گانه زیر تیغ نقد بهارستان و تیتر «روز طوفانی مجلس» را برگزید.

این روزنامه به سخنان مهندس محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران اشاره کرد و «لزوم بازنگری در اجرای طرح تفصیلی پایتخت» را تیتر کرد.

روزنامه شهروند تیتر «تهران غرق در سرب» را برگزید و نوشت: تهران دیروز شصتمین روز آلوده سال ۹۶ را پشت سرگذاشت و در وضعیت قرمز قرار گرفت.

روزنامه فرهیختگان از قول فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد تیتر «برای جذب نخبگان فاقد مدرک دانشگاهی برنامه داریم» را برگزید.

روزنامه قانون هم «حساب کشی از مجلس در تریبون بهارستان» را تیتر کرد و نوشت: انتقاد محمود صادقی نماینده تهران به سکوت‌های معنادار همکسوتانش ­­سبب اعتراض محافظه کاران به او شد.

این روزنامه تیتر «قطع شریان کولبری» را برگزید و نوشت: بارکج دولت بر دوش کولبران.

روزنامه کیهان هم تیتر «مدعیان اصلاحات برای فرار از پاسخگوئی دولت را تنها می‌گذارند» را برگزید. این روزنامه همچنین به اظهارات نیکی هیلی سفیر آمریکا در سازمان ملل اشاره کرد و تیتر «رسانه‌های آمریکائی هم شوی تبلیغاتی نیکی هیلی را مسخره کردند» را انتخاب کرد.

روزنامه مردم سالاری هم نوشت:­ ظریف ضمن اشاره به شکایات ایران از ایالات متحده در سازمان ملل، «صحبت‌های خانم هیلی هیچ مستنداتی نداشت» را تیتر زد.

روزنامه وطن امروز تیتر «روحانی در مخمصه دلار» را انتخاب کرد و نوشت: ۹۰ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح سؤال از رئیس جمهور درباره بازار ارز را امضاء کردند.

روزنامه همدلی هم از قول محمود صادقی نماینده مجلس «چرا با مفسدان همکاری می‌کنیم» را تیتر زد و نوشت: چرا از افشای نام بدهکاران کلان هراس داریم؟

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
الزام صنایع به استفاده از پساب به جای آب‌های زیرزمینی
سارا شفیعی صاحب نشان طلا شد
پیکر ۶ شهید مهمان مردم استان مرکزی
آغاز ساخت نیروگاه خورشیدی خلیج فارس در شهرضا
گشت و کنترل شبانه در پارک ملی دریاچه ارومیه تشدید شد
آیین ادای سوگند کارآموزان وکالت در استان
چهارسوی فرهنگ و هنر ۲۵ آبان قم
هشدار یک پزشک: فرصت ساخت استخوان‌های محکم فقط تا ۳۰ سالگی است
درخشش خردسالان سیستان و بلوچستان در جشنواره استعداد‌های برتر رشته بوکس
برگزاری یادواره ۲۴ شهید روحانی و بزرگداشت امام جمعه های فقید خوی
مدارس برمدار انرژی خورشیدی
جشنواره نوآوری تدریس در کهگیلویه و بویراحمد
راکبان موتورسیکلت و عابران پیاده؛ در صدر تلفات تصادفات گلستان
رونمایی پنج اثر تازه با حضور نویسندگان
تقدیر از دو چهره ماندگار ادبیات در نخستین جایزه نیما
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ نشان برنز روژان گودرزی در تکواندو بانوان
فردا؛ آخرین مهلت استرداد اظهار نامه مالیات برارزش افزوده تابستان ۱۴۰۴
به ثمر نشستن سیاست عدالت‌ محور دولت در حوزه حمل‌ و نقل
برگزاری کارگاه دوره آموزشی مسیر معلمی در دامغان
انتصاب مدیران کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شمال و جنوب سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
بارش نخستین برف در چهارمحال و بختیاری و لغزندگی جاده‌ها
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
هوای اصفهان سالم شد
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)