پخش زنده
امروز: -
مديرکل دفتر امور گلخانه، گياهان دارويي و قارچ وزارت جهاد کشاورزي بر ضرورت توسعه زنجيره اقتصادي توليد در اين حوزه تاکيد کرد و گفت: اين کار برنامه منسجم و راهکارهاي مناسب مي خواهد.
به گزارش خبرگزاري صداو سيما ؛ غلامرضا تقوي افزود: توسعه صادرات و حضور فعال در بازارهاي بين المللي درگرو قيمت تمام شده پائين توليد، کيفيت بالاي محصول و عرضه مستمر کالا به بازار است.
مديرکل دفتر امور گلخانه، گياهان دارويي و قارچ وزارت جهاد زنجيره هاي ارزش اقتصادي را از جمله راهکارهاي اساسي براي توسعه صادرات محصولات کشاورزي دانست و گفت: اين زنجيره ها به دو شکل عمودي و افقي تعريف مي شود.
وي افزود: در زنجيره هاي افقي يک شرکت حقوقي يا يک شخص حقيقي تمام يا بخش اصلي از اين حلقه ها را دنبال مي کند.
تقوي گفت : اين حلقه ها شامل نهاده ها، توليد و پرورش، فرآوري، بسته بندي و عرضه است.
وي همچنين گفت: به دو شکل مي توان اين حلقه ها را ايجاد و در نهايت زنجيره ارزش را حمايت کرد.
مديرکل دفتر امور گلخانه، گياهان دارويي و قارچ وزارت جهاد کشاورزي افزود: در حالت نخست برنامه ريزي ها بايد به نحوي باشد که افراد متقاضي بتوانند تمامي اين حلقه ها را خود مديريت کنند و از هر حلقه سهم بري داشته باشند که اين بحث به اقتصادي شدن واحدهاي توليدي کمک شايان توجهي خواهد کرد.
وي اظهارداشت: حالت دوم بدين ترتيب است که يک سري از اين حلقه ها وجود دارد منتها با شناسايي و برنامه ريزي ابتدا حلقه هاي مزبور به شکل يک تشکل جامع در آمده و در نهايت همه را در قالب يک مجموعه اي مدون و سازماندهي مي کنند.
تقوي يادآورشد: وزارت جهاد کشاورزي در هر دو حالت تاکنون برنامه هاي حمايتي خوبي انجام داده است.