پخش زنده
امروز: -
مدیر کل دفتر توسعه کاشت گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: طرح ملی گیاهان دارویی در ستاد اقتصاد مقاومتی و ستاد اشتغال کشور تصویب شد.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مشاور وزیر و مدیر کل دفتر توسعه کاشت گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی سیرجان گفت: کشورمان با وجود بهترین نمونه و متنوع ترین گیاهان دارویی در بازارهای جهانی به جایگاهی واقعی خود دست نیافت در حالی که کشورهای ديگر خواهان گیاهان دارویی ایران هستند.
پیمان یوسفی افزود: طرح ملی گیاهان دارویی در ستاد اقتصاد مقاومتی و هم در ستاد اشتغال کشور تصویب شد و با حمایت دولت و مجلس طرح گیاهان دارویی در بودجه سال 97 ردیف ملی گرفته و از این طرح حمایت خواهد شد.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی افزود: تولید استاندارد ، فرآوری مناسب و بازار فروش از ارکان اصلی این طرح است زیرا طرح گیاهان دارویی ، یک طرح زنجیره ارزش و کسب و کار نامیده شد.
وی با اشاره به ظرفیت های استان کرمان در تولید گیاهان دارویی افزود : این استان می تواند به مرکز تولید گیاهان دارویی کشور تبدیل شود به شرط آنکه کشاورزان استان ضمن رعایت اصول کاشت گیاهان دارویی ، پس از فرآوری محصول در استان آن را روانه بازار های داخلی و خارجی کنند.
در ادامه حسن پور نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی از سودآوری گیاهان دارویی برای کشاورزان گفت و افزود: با توجه به بحران کم آبی ، طرح جایگزینی گیاهان دارویی در اولویت کاری جهاد کشاورزی است .
مکی آبادی فرماندار سیرجان هم با اشاره به توسعه بخش خصوصی در اشتغالزايي گفت: با شناسایی ظرفیت های هر بخش تسهیلاتی در اختیار متقاضیان اشتغالزایی قرارمی گیرد و هر فرد با مراجعه به بخشدار ی این تسهیلات را دریافت کند.