• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۶۱۶۴۵
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۶
بین الملل » غرب آسیا

البرغوثي:سياست آمريکا درباره فلسطين باعث انزواي واشنگتن شده است

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلويزيوني بي بي سي عربي،مصطفي البرغوثي دبير کل ابتکار ملي فلسطيني گفت: سياست هاي آمريکا درباره فلسطين باعث منزوي شدن واشنگتن شده است.

دبير کل ابتکار ملي فلسطيني درباره ادامه اعتراضات فلسطينيان به سياست هاي آمريکا در سايه برگزاري جشن هاي ميلاد مسيح (ع) در اراضي فلسطيني گفت:آمريکايي ها و اسرائيلي ها فکر مي کنند انتفاضه ملت فلسطين عليه تصميم ترامپ در سه يا چهار روز آرام خواهد شد ولي اين محاسبه آمريکايي ها و اسرائيلي ها شکست خورده است.

وي افزود: ما در چهارمين هفته اعتراضات فلسطينيان حضور داريم و انتقاضه مقاومت مردمي تشديد شده است. جمعه گذشته روز بزرگي بوده است به طوري که صدها هزار فلسطيني در همه نقاط فلسطين به ويژه قدس، رام الله، نابلس،بيت لحم و الخليل در تظاهرات گسترده شرکت کردند.

البرغوثي گفت: همچنين فلسطينيان بر شرکت در جشن هاي ميلاد مسيح(ع) اصرار دارند چرا که حضور در اين جشن ها را از اشکال مقاومت و پايداري مي دانند. شعار اصلي تجمع کنندگان در بيت لحم در حمايت از قدس بوده است و اين شهر پايتخت ابدي کشور مستقل فلسطين خواهد بود. من فکر مي کنم اعتماد به نفس فلسطينيان پس از شکست ترامپ در مجمع عمومي سازمان ملل تقويت شده و امروز رئيس جمهور آمريکا در برابر متحدان خود در شوراي امنيت و مجمع عمومي سازمان ملل منزوي شده است. فلسطينيان بر اين مسئله تاکيد دارند که بايد به اين نبرد ادامه داد تا اهداف ملت فلسطين محقق و اسرائيل منزوي شود.
وي در پاسخ به اين پرسش که ارزيابي شما از شکل اعترضات فلسطينيان به تصميم ترامپ چيست، افزود: امروز در فلسطين انتفاضه مقاومت مردمي واقعي وجود دارد. بر اساس اين انتفاضه بوده است که نتانياهو شکست خورد و مجبور شد همه تصميمات خود را عليه مسجدالاقصي لغو کند. من فکر مي کنم امروز مقاومت مردمي به الگوي زندگي مردم تبديل شده است. اشکال مختلفي از انتفاضه مقاومت مردمي در اراضي فلسطيني وجود دارد و ما اين وضع را در همه نقاط فلسطيني به ويژه نوار غزه شاهد هستيم. در سه هفته گذشته چهار هزار فلسطيني زخمي و سيزده نفر شهيد شده اند و مقاومت مردمي نيز تشديد شده است. امروز فلسطينيان حضور خود را در جشن هاي ميلاد مسيح(ع) در بيت لحم با وجود مانع تراشي هاي اسرائيل به عنوان شکلي از مقاومت مردمي مي دانند. همه ملت هاي جهان موضع خوبي در حمايت از فلسطينيان داشته اند. تظاهرات ميليوني در حمايت از فلسطين در کشورهاي عربي به ويژه اردن، مصر و اندونزي برگزار شده است. ما مي خواهيم مواضع دولت هاي عربي و اسلامي در سطح ملت ها باشد. ما از همه اين کشورها مي خواهيم روابط خود را با اسرائيل قطع و سفراي اين رژيم را اخراج و تحريم هايي عليه آن اعمال کنند. تحريم ها در کنار مقاومت مردمي فلسطين از تاثير زيادي برخوردار است همان طور که از اين ابزارها عليه رژيم تبعيض نژادي در آفريقا جنوبي استفاده شد.
وي در پايان گفت: بايد فلسطين در همه سازمان هاي بين المللي عضو شود. اين احساس عمومي در بيت لحم وجود دارد که حضرت مسيح(ع) اولين فردي بود که در اين سرزمين شکنجه شد ولي در نهايت عليه شکنجه گران خود پيروز شد. امروز فلسطينيان احساس مي کنند عليه شکنجه گران اسرائيلي خود پيروز خواهند شد. هيچ استعمارگري در جهان ابدي نبوده است. ادامه مقاومت مردمي فلسطين، تحريم گسترده اسرائيل و حمايت قاطع بين المللي از مسئله فلسطين بيانگر پيش بيني نلسون ماندلاست که گفته بود آزادي ما در آفريقاي جنوبي تنها با آزادي فلسطين کامل خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)