• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۷۳۶۲۴
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۴
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
در پیشخوان مطبوعات؛

سخنان رئیس جمهور در جمع رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس

روزنامه‌های امروز صبح سه شنبه ۱۲ دی ۹۶ به صحبت‌های رئیس جمهور در جمع رؤسای کمیسیون‌های تخصصی درباره اعتراض‌های اخیر اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه جام جم ضمیمه جام سیاست را با تیتر «پیگیر حق مردم» را با اعلام آمادگی رؤسای قوای سه گانه برای مطالبه دغدغه‌های اقتصادی مردم و برخورد با آشوبگران به خوانندگان خود پیشنهاد کرد و نوشت: رئیس‌جمهور با بیان این‌که برخی مشکلات هنوز وجود دارد که باید با وحدت و همدلی برای رفع آن‌ها تلاش کنیم، گفت: شما نمایندگان و رؤسای کمیسیون‌های مجلس مطلع هستید، شرایط ما از شرایط متوسط دنیا بهتر است. چرا نباید بگوییم؛ وضع اقتصادی ما از وضع اقتصادی متوسط دنیا بهتر است.

این روزنامه همچنین با تیتر «دشمنت را بشناس» نگاهی به مواضع دشمنان مردم ایران در اغتشاشات اخیر پرداخت.

اکثر روزنامه‌های صبح امروز ۱۲ دی به نقل قول‌های رئیس جمهور در جمع رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس پرداختند به طوری که روزنامه‌های آرمان و ایران و جمهوری اسلامی تیتر مشترک «اعتراض‌ها فرصت است نه تهدید» را به نقل از رئیس جمهور برگزیدند.

روزنامه آفتاب با تیتر «حالا نوبت گفتگوی زنده است» نوشت: حسن روحانی درباره رویداد‌های اخیر دو مرتبه با مردم سخن گفته است که ناظران ضمن تمجید از وی درخواست استمرار این رویه را دارند، زیرا وی باید گفتگوی زنده و بی پرده را در دستور کار قرار دهد.

روزنامه ابتکار به وضع هوای کلان شهر تهران اشاره کرد و «تهران گمشده در ابهام طرح ترافیک» را تیتر کرد.

روزنامه اعتماد به سخنان رئیس جمهور پرداخت و «گفت و گو، آرامش، تدبیر» را تیتر زد.

روزنامه‌های اطلاعات، جوان، شهروند و وطن امروز با اشاره به حضور دکتر حسن روحانی در جمع رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس تیتر‌های «فضا برای نقد و اعتراض قانونمند، بازِ بازتر شود»، «ملت بساط اشوبگران را جمع می‌کند»، «باید برنامه هایم اجرا شود» و «مردم پاسخ آشوبگران را می‌دهند» را برگزیدند.

روزنامه تجارت با بیان اینکه جهانگیری خط قرمز‌های دولت را تشریح کرد و تیتر «برخورد با آلودگان به فساد» را انتخاب کرد.

روزنامه صنعت با اشاره به بررسی جهان صنعت از سخت‌تر شدن کسب و کار در کشور تیتر «ورشکستگی‌های جدید در راه» را انتخاب کرد.

روزنامه خراسان با اشاره به حضور لاریجانی در کمیسیون تلفیق ضمن تأکید بر رعایت شرایط مردم در تعیین قیمت سوخت تیتر «پیشنهاد بنزین دو نرخی به جای پرش قیمت» را مطرح کرد.

روزنامه دنیای اقتصاد با اشاره به صحبت‌های رئیس جمهور که همیشه نمی‌شود مریض را با قرص درمان کرد تیتر «نوبت جراحی اقتصاد ایران» را برگزید.

روزنامه شرق به گفتگوی خود با رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس پرداخت و «هزینه شفافیت سنگین است» تیتر شد.

روزنامه قانون با اشاره به ادامه انتقاد‌ها به دیوار کشی ترکیه در مرز با کشورمان تیتر «حصار مرزی غربی» را برگزید.

روزنامه کلید به حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و از قول وی تیتر «هر مسؤولی که در قاچاق کالا دخالت داشته باشد، صلاحیت حضور در دولت را ندارد» را انتخاب کرد.

روزنامه کیهان به بررسی ناآرامی‌های اخیر پرداخت و تیتر «آشوب، آدم کشی و تخریب اموال عمومی جنایت است نه اعتراض مدنی» را برگزید.

روزنامه مردم سالاری به آمار‌های بانک مرکزی اشاره کرد و تیتر «اختصاص معادل یک پنجم بودجه عمرانی کشور به مال باختگان مؤسسات مالی غیر مجاز» را انتخاب کرد.

روزنامه همشهری تیتر «ضعف گفتگو با مردم» را برگزید و از چهره‌های سیاسی، اجتماعی و دانشگاهی درباره شیوه ارتباط مسؤولان با مردم نظرخواهی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)