• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۵۲۴۶۰
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۳
بین الملل » تحلیلی

رايزني احزاب پاکستان براي انتخاب رئيس و معاون مجلس سنا

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، رایزنی‌های احزاب سیاسی پاکستان برای انتخاب رئیس و معاون مجلس سنا پس از برگزاری انتخابات مجلس سنا، این روز‌ها به اوج خود رسیده است.
هر حزب برای انتخاب رئیس و معاون مجلس سنا بتواند بیشترین رای را برای نامزد‌های خود کسب کند، قادر است ریاست مجلس سنا را برعهده بگیرد. با توجه به اینکه دو حزب اصلی پاکستان یعنی حزب مسلم لیگ نواز و حزب مردم هر دو نتوانسته اند اکثریت نمایندگان مجلس سنا را کسب کنند، جذب و همراهی احزاب موتلف و نمایندگان مستقل برای انتخاب رئیس و معاون مجلس سنا از اهمیت خاصی برخوردار است. این دو حزب تلاش می‌کنند برای انتخاب نامزد‌های خود در پست‌های رئیس و معاون مجلس سنا، رای نمایندگان مستقل را کسب کنند.
برای کسب سمت ریاست و معاونت مجلس سنا، نامزد‌های این دو سمت هر کدام باید ۵۳ رای نمایندگان این مجلس را کسب کنند. با توجه به تعداد نمایندگان حزب مسلم لیگ در مجلس سنا، این حزب به ۲۰ رای و حزب مردم به ۳۳ رای نیاز دارند.
با توجه به رقابت نزدیک، نمایندگان ارشد دو حزب رایزنی‌های خود را افزایش داده اند. منابع آگاه از حزب مردم اعلام کردند در این زمینه «آصف علی زرداری» رئیس جمهور سابق پاکستان فعال شده و به «خورشید شاه» رهبر احزاب مخالف دولت در مجلس ملی دستور داده است تماس‌های خود را با اعضای مستقل و احزاب مخالف دولت افزایش دهد.
این منابع افزودند: «زرداری» به شخصه با «مولانا فضل الرحمان» رئیس جمعیت علماء اسلام شاخه «ف» تماس برقرار کرده است. وی همچنین در نظر دارد با «مولانا سراج الحق» رئیس حزب جماعت اسلامی نیز به زودی تماس بگیرد. حزب مردم مدعی است که با هشت نماینده مستقل منتخب از ایالت بلوچستان تماس گرفته و توانسته است حمایت آنان را کسب کند. البته این نمایندگان مستقل در بیانیه‌ای این ادعا را رد کرده اند.
از سوی دیگر حزب مسلم لیگ نواز نیز در تلاش است «راجه ظفر الحق» و «پرویز رشید» را به عنوان نامزد خود برای سمت ریاست و معاونت مجلس سنا معرفی کند. پس از انتخابات اخیر مجلس سنا، حزب مسلم لیگ نواز با کسب ۱۵ کرسی توانست در مجموع ۳۳ کرسی از ۱۰۴ کرسی مجلس سنا را از آن خود کند. این حزب در حال حاضر به عنوان بزرگترین حزب در مجلس سنا شناخته می‌شود. از سوی دیگر احزابی، چون حزب مردم با ۲۰ و حزب تحریک انصاف با ۱۲ کرسی در جایگاه بعدی قرار دارند. البته در حال حاضر هیچ یک از این احزاب در موقعیتی قرار ندارند که بتوانند خودشان به تنهایی رئیس جدید مجلس سنا را انتخاب کنند. آنان نیاز به حمایت احزاب دیگر و نمایندگان مستقل دارند.
در این حال «بلاول بوتو زرداری» رئیس حزب مردم پاکستان مدعی شد: حزب مردم به عنوان بزرگترین حزب در مجلس سنا شناخته می‌شود و نامزد این حزب ریاست مجلس سنا را بر عهده خواهد گرفت.
وی در کنفرانسی مطبوعاتی گفت: اگر حزب مسلم لیگ نواز مدعی است بزرگترین حزب مجلس سنا است باید بتواند ریاست مجلس سنا را بر عهده گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تسطیح ۳۵ کیلومتر از محور چاه ملک تا جندق
بسیج شناسنامه و هویت جامعه ایران است
استاندار: آذربایجان غربی بهترین حلقه اتصال ایران با اروپاست
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
دستگیری ۱۷ متهم تحت تعقیب قضایی در دلفان
تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در رباط سنگ تربت حیدریه
امضای تفاهم‌نامه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی جامعه عشایری
افتتاح ۲ مدرسه ۱۵ کلاسه با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان در شهرستان قدس
استقبال از شهدای خوشنام در شهرهای چرام، لنده و سرفاریاب
رقابت‌پذیری محصولات ایرانی در بازار‌های منطقه‌ای و بین‌المللی افزایش می‌یابد
پیروزی چادرملو، مس رفسنجان، خیبر و ملوان در جام حذفی فوتبال
حال و هوای معنوی مردم گلستان در وداع با لاله های گمنام
ولایتی: انتخابات عراق توطئه دشمنان را خنثی کرد
هفت نشان، سهم اصفهانی‌ها در بازی‌های کشور‌های اسلامی
تساوی تیم شاهوی مهاباد در هفته دوم لیگ دسته چهار فوتبال کشور
آغاز طرح ممیزی املاک در تربت‌حیدریه
انسداد هزار و ۹۳ حلقه چاه غیر مجاز درکرمانشاه
هفته بسیج؛ فرصتی برای بازخوانی نقش مردمی‌ترین نهاد پس از انقلاب
تظاهرات طرفداران مادورو در ونزوئلا
اوج گیری مراجعات مردمی به مراکز درمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)