• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۸۶۴۴۸
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۵
بین الملل » اروپا
سياستمدار آلماني؛

آلمان بسيار زياد به اسلام مديون است

یورگن تودنهوفر، سیاستمدار آلمانی در واکنش به موضع ضداسلامي اخیر وزیر کشور جدید آلمان گفت: آلمان به عنوان بخشی از اروپای غربی از زمان قرون وسطی بسیار زیاد به اسلام مدیون است. 

آلمان بسيار زياد به اسلام مديون استبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما یک سیاستمدار و خبرنگار آلمانی در واکنش به موضع اخیر وزیر کشور جدید آلمان که گفته بود «اسلام به آلمان تعلق ندارد» گفت: آلمان به عنوان بخشی از اروپای غربی از زمان قرون وسطی بسیار زیاد به اسلام مدیون است. 

به گزارش پایگاه اینترنتی وابسته به «یورگن تودنهوفر»، سیاستمدار، حقوقدان و نماینده سابق پارلمان سراسری فدرال آلمان (بوندس تاگ) که هم اکنون به فعالیت‌های خبرنگاری اهتمام دارد در این باره اظهار داشت: به نظر می‌رسد هورست زِهوفِر، رهبر حزب سوسیال مسیحی و وزیر کشور جدید دولت آلمان که به صراحت عنوان می‌کند «اسلام به آلمان تعلق ندارد»، تاریخ کشورش را به خوبی نمی‌شناسد، چون او می‌داند که بسیاری چیزها، حتی در همین زندگی روزمره در ایالت بایرن (مرکز فعالیت حزب سوسیال مسیحی)، ریشه عربی دارند. او باید بداند که او کار (روزمره اش) را با «قهوه» و «شکر»‌ی آغاز می‌کند که از جمله هدایای جهان اسلام به ما هستند. همین ژاکتی که او بر تن دارد یا نیمکت راحتی و حتی نوشابه‌های گازدار (غیرالکلی) که او از مهمانانش پذیرایی می‌کند این‌ها پیشکش‌هایی از سوی مسلمانانند. زهوفر حتی شب‌ها احتمالا روی تشک ساخته شده از پارچه دمشقی می‌خوابد تا بلکه رویای آلمانی عاری و مبرا از اسلام را نظاره گر باشد.
تودنهوفر خطاب به وزیر کشور جدید آلمان گفت: آقای زهوفر! بیشمار وسایلی که در زندگی روزمره ما مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ نظیر صابون و مسواک و خلاصه چیز‌های زیادی که صبح تا شب حتی در ایالت بایرن (شما) نیز بکار می‌آیند، همه این‌ها را مدیون فرهنگ غنی و افسانه‌ای اسلامی هستیم که به مدت هشت قرن تمام، به جهان ما حکومت کرد و تاثیر گذاشت. اسامی اغلب این وسایل مورد استفاده در زندگی روزمره ما از زبان‌های عربی، فارسی و ترکی به عاریت گرفته شده اند و هورست زهوفر هر روز دارد از این واژگان عاریتی استفاده می‌کند. در واقع به این ترتیب او دارد به زبان‌های عربی، فارسی و ترکی صحبت می‌کند و حال آنکه خودش نمی‌داند و این در حالی است که اسامی این وسائل تنها مربوط به چیز‌های کوچکی هستند که در زندگی روزمره ما استفاده می‌شوند.
درباره مسائل و موارد بزرگ و اساسا خدمات هیجان انگیز و خیره کننده فرهنگ غنی اسلامی، الکساندر دِمانت، مورخ آلمانی در کتابش با عنوان «نقطه عطف تاریخ» نوشته است: برغم تمامی مناقشات و منزاعات، اما جهان عرب و جهان ترک (زبانان) به طور فراوانی در تمدن اروپا نقش داشته اند.
تودنهوفر اضافه کرد: جهان اسلام که از دین پویای جوانش، الهام و تاسی گرفته است، به ویژه در حوزه علوم طبیعی و تجربی؛ آنهم بدون آنکه پیشرفت و ترقی علمی و اقتصادی اروپا هرگز وجود داشته باشد، پیشتاز بوده است. آن‌ها به طور غیرقابل اغماضی در رشته‌های پزشکی، ریاضیات، ستاره شناسی، جغرافیا، علوم اجتماعی، فیزیک و شیمی منشاء خدمات بوده اند. میشائل بورگولته، مورخ دانشگاه «هومبولت» آلمان در این باره می‌نویسد: آلمان به عنوان بخشی از اروپای غربی از زمان قرون وسطی به طور تخمین ناپذیری به اسلام مدیون است. به بیانی گویاتر تمدن اسلامی در غرب، علوم از دست رفته دوران باستان و فرهنگ یونانی-رمی را احیاء کرد و به آن‌ها شکوه و عظمت داد.
او خطاب به زهوفر گفت: آقای وزیر کشور! این‌ها چیز‌های ناجور و ناخوشایندی نیستند.
این خبرنگار و سیاستمدار کهنه کار آلمانی در پایان به ذکر بیش از نود اسم و واژه آلمانی اشاره کرد که ریشه عربی دارند. او گفت: این واژگان نشان می‌دهند که ما از مشرق زمین اسلامی، چقدر مطلب آموخته ایم.
با وجود این خدمات جهان اسلام به اروپا و آلمان، اما تنها در سال گذشته، دستگاه‌های مسئول در آلمان، ۱۰۷۵ فقره جرم ضد اسلامی گزارش کرده اند. در سال گذشته شصت و پنج مسجد در آلمان یا با سنگ مورد حمله قرار گرفت، یا با خون خوک آلوده شد. در این میان هشتاد و پنج تجمع ضد اسلامی نیز در آلمان برپا شد. در همین سال ۲۰۱۸ هم به شش مسجد و مرکز دینی اسلامی حمله شد که سه بار آن، منجر به آتش سوزی شد. بیست و یک درصد آلمانی‌ها مایل نیستند در کنار زنان و مردان مسلمان سکونت داشته باشند. این تحولات و تمایلات، البته بشدت نگران کننده است. بنابراین انتظار ما آن است که سیاستمداران و رسانه‌های ما مواضع روشن تری داشته باشند و بجای آنکه به تعصبات دامن بزنند، پیش داوری‌های کذب را به حداقل برسانند و بیش از گذشته از همشهریان مسلمان ما در برابر نفرت، نژادپرستی و جرم حمایت کنند.
او در پایان این سئوال را مطرح کرد که براستی چند مسجد دیگر در آلمان باید همچنان تهدید، آلوده یا به آتش کشیده شوند تا آنکه سیاستمداران ما از خواب بیدار شوند و سرانجام آن‌ها بجای آنکه به دنبال ترویج عبارات و مفاهیم پوپولیستی باشند، علیه نژادپرستیِ به حد انفجار رسیده برعلیه مسلمانان دست به کار می‌شوند؟
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
از خزر تا شانگهای؛ ایران مسیرهای تازه همکاری منطقه‌ای را می‌گشاید.
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)