• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۹۷۰۰۷
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۸
اقتصادی
در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری درباره حمایت از کالای ایرانی

ایجاد تسهیلات برای خروج کالای صادراتی

رئیس کل گمرک ایران با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره حمایت از کالای ایرانی و توجه ایشان به سامانه‌های الکترونیکی گمرک، سال ۹۷ را سالی حساس برای گمرکات خواند و برنامه‌های گمرک را برای سال ۱۳۹۷ تشریح کرد.

ایجاد تسهیلات برای خروج کالای صادراتیبه گزارش خبرگزاری صداو سیما از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی (شادا) فرود عسگری ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی گمرکات کشور خطاب به کارکنان گمرک گفت: با توجهی که مقام معظم رهبری در آغاز سال به سامانه های گمرکی داشتند، وظیفه ما در سال جدید سنگین تر خواهد بود و امیدوارم با تلاش و همت تمامی شما در جهت تحقق منویات رهبری عمل کنیم.
رئیس کل گمرک کشور توجه جدی به منابع انسانی را در گمرک از اولویت های این سازمان در سال 97 خواند و درتشریح دیگر اولویت های گمرک گفت: ما تصمیم داریم امسال حقوق ورودی مواد اولیه به کار رفته در کالای صادراتی را در زمان پیش بینی شده در قانون یعنی در مدت 15 روز استرداد کنیم.
عسگری ایجاد تسهیلات برای خروج کالای صادراتی در کوتاهترین زمان را از دیگر برنامه های گمرک در سال جدید عنوان کرد.
رئیس کل گمرک ایران محور اصلی برنامه های گمرک را تحقق منویات مقام معظم رهبری و حمایت از کالای ایرانی دانست و گفت: ما و تمامی همکاران ما در گمرکات تلاش خواهیم کرد ، ترانزیت مواد اولیه واحدهای تولیدی از گمرکات مبدا تا مقصد و انبارهای اختصاصی واحدهای تولیدی در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود.
فرود عسگری موضوع ورود موقت مواد اولیه واحدهای تولیدی را یکی از مهم ترین مسئله های گمرک خواند و گفت: ما این موضوع را در سال جدید با جدیت دنبال خواهیم کرد.
رییس کل گمرک ایران ضمن تشکر از کارکنان گمرک و مرزبانان اقتصادی کشور،تمامی موفقیت های سال96 را نتیجه همت و تلاش آنها دانست و گفت: توجه به معیشت و تامین امکانات کارکنان گمرک نیز از دیگر اولویت های ما در سال جدید است و امیدواریم برنامه بهبود وضعیت معیشتی کارکنان گمرک که وزیر اقتصاد از آن حمایت کرد، محقق شود.
رئیس کل گمرک ایران در تشریح دستاوردهای گمرک کشور در سال 96 این دستاوردهای داخلی و خارجی را تشریح کرد و گفت: ما توانستیم در عرصه بین المللی در بین گمرکات جهان و از سوی سازمان جهانی گمرک ، در مبارزه با مواد مخدر و پیش سازها مقام اول را کسب کنیم.
معاون وزیر اقتصاد دستاوردهای داخلی را متعدد دانست و گفت: گمرک توانست در جشنواره شهید رجایی در تحقق دولت الکترونیک در میان دستگاههای اجرایی به عنوان دستگاه برتر معرفی شود.
فرود عسگری انجام عملیات گمرکی 98 میلیارد دلار تجارت خارجی را در گمرکات کشور از دیگر دستاوردهای این سازمان برشمرد و گفت: ما در واردات و صادرات رشد داشتیم. هم چنین موفق شدیم 12 میلیون تن ترانزیت خارجی را که 28/3 درصد رشد را نشان می دهد، پوشش دهیم.
رییس کل گمرک ایران حقوق ورودی وصول شده در سال 96 را 22 هزار و 300 میلیارد تومان عنوان کرد و این درامد را 5000 میلیارد تومان بیشتر از پیش بینی در قانون برنامه دانست.
رییس کل گمرک ایران ادامه داد: مالیات بر ارزش افزوده وصولی در گمرک 12 هزار و 300 میلیارد تومان بود که 21 رشد را نشان می دهد.
فرود عسگری معافیت های مالیاتی حقوق ورودی را در سال 96 برای واحدهای تولیدی 4 هزار و 200 میلیارد تومان عنوان کرد که به ماشین آلات خط تولید اختصاص یافته است.
رئیس کل گمرک ایران خدمات به مسافران وخروج موقت خودرو را از دیگر خدمات این سازمان به مردم دانست و گفت: ما در سال 96 سال پر کاری را پشت سر گذاشتیم و همکاران ما در گمرکات کشور همه تلاش خود را برای محقق کردن برنامه ها به کار بستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم غبار روبی و عطرافشانی قبور شهدا
کرمان میزبان جشنواره بین‌المللی ستاره‌های صحنه
امام جمعه کرمانشاه:
برتری دانشگاه آزاد و پالایش نفت آبادان در هفته دوم لیگ برتر واترپلو
مهار آتش‌سوزی باغ‌های چای مخروبه در کومله
بهسازی مدرسه شهید نارویی روستای سرتپه رامیان با کمک گروه جهادی
بهسازی و ترمیم راههای روستایی فیروزکوه
تأکید بر اجرای مصوبات کاهش آلودگی و بی‌اعتمادی به آمریکا
توزیع هزار بسته لوازم التحریر در بین دانش‌آموزان نیازمند خراسان شمالی
سی و ششمین جشنواره تئاتر کردستان
نقش تربیتی معلم امروز بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد 
ذوب آهن و خیبرخرم آباد
فصل جدید همکاری‌های ایران و سازمان جهانی دریانوردی
تکذیب شایعه تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان در روز شنبه ۸ آذرماه
ترافیک سنگین شبانه و یک طرفه شدن دو محور ارتباطی مازندران 
تیم ملی وزنه برداری، قهرمان مسابقات بین المللی جام فجر
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
گردهمایی ارکان فعال مساجد شاهرود
اجرای طرح تشدید نظارت بر واحدهای صنفی در اسلامشهر
اعلام برنامه های سومین روز جشنواره جهانی فیلم فجر شیراز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود  (۱ نظر)