• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۱۳۱۹۱
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۲
خراسان جنوبی » اقتصادی

چرخ کند فرآوری معادن خاک نسوز رباط خان طبس

سرپرست شرکت معدنی و صنعتی رباط خان طبس گفت : متصل نبودن معادن خاک نسوز منطقه رباط خان طبس به شبکه سراسری برق، حرکت فرآوری این معادن را کند کرده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، سرپرست شرکت معدنی و صنعتی رباط خان طبس در بازدید معاون چرخ کند فرآوری معادن خاک نسوز رباط خان طبسسیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: این منطقه با 20 معدن، قطب بال کلی یا همان رس رسوبی دانه ریز کشور است که بیش از یک میلیارد تن ذخیره خاکهای نسوز و صنعتی را در خود جای داده است.
عبداللهی با اشاره به اهمیت بالای معادن منطقه برای صنایع دیرگداز کشور افزود: سابقه بهره برداری معادن این منطقه به 25 سال می رسد و هم اکنون تامین کننده نیاز ذوب آهن اصفهان، صنایع کاشی، سرامیک و چینی بهداشتی کشورهستیم.
وی تولید سالانه خاکهای نسوز در منطقه معدنی رباط خان را 300 هزار تن اعلام کرد و گفت: توان افزایش تولید را در این منطقه داریم اما به دلیل اینکه معادن به شبکه سراسری برق متصل نیستند، امکان تولید و فرآوری بیشتر وجود ندارد.
سرپرست شرکت معدنی و صنعتی رباط خان طبس گفت:به دلیل مشکل برق مجبور شدیم کارخانه فراوری را به اصفهان منتقل کنیم در حالی که اگر زیرساخت برق تامین می شد، این واحد از طبس نمی رفت.
عبداللهی افزود:هم اکنون برق مورد نیاز معادن از طریق یک موتور برق تامین می شود و فرآوری بیشتر، به ولتاژ بالای برق نیاز دارد که اگر به شبکه سراسری برق متصل شویم دیگر مجبور به خام فروشی بیشتر این معادن نخواهیم بود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس هم در این بازدید گفت:منطقه معدنی رباط خان طبس، می تواند به قطب بال کلی کشور تبدیل شود که انجام دادن آن نیاز به برنامه ریزی و تامین زیرساختها دارد.
طلایی مقدم افزود: برق، نیاز اولیه و حیاتی معادن است و چنانچه بخواهیم ارزش افزوده برای استان و منطقه ایجاد کنیم باید برق مورد نیاز واحدهای فرآوری تامین شود.
وی با بیان اینکه برای اتصال 20 معدن منطقه رباط خان باید 65 کیلومتر خط انتقال برق اجرا شود گفت:بیشتر خاکهای نسوز و صنعتی منطقه به دلیل نبود برق سراسری، خام فروشی می شود که اتصال این معادن به شبکه سراسری برق، نیاز حیاتی معادن طبس است.
فرماندار ویژه طبس، دومین زیرساخت حیاتی معادن را جاده دانست و گفت:معدن کاران منطقه رباط خان برای فروش محصول شان در بازار، دسترسی به جاده مناسب و راه آهن ندارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هم در بازدید از معدن خاک نسوز روستای رباط خان طبس گفت: از فرماندار ویژه طبس خواستیم که مشکل برق و جاده را به طور ویژه پیگیری کند و ما هم در مجموعه استانداری و در راس آن استاندار، تمام تلاشمان را برای رفع این مشکلات به کار می بندیم.
سالاری معاون امور معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی هم گفت: معادن منطقه رباط خان طبس و سایر مجتمع های معدنی استان برای فرآوری به دو زیرساخت برق و جاده نیاز دارند که این موضوع را از طریق سازمان نوسازی و توسعه معادن و صنایع معدنی کشور(ایمیدرو) و وزارتخانه پیگیری می کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۱۹ آبان ۱۴۰۴
سرد شدن هوا در استان کرمان و ضرورت رعایت نکات ایمنی
از طرح مطالبات مردمی در سامانه ۱۶۲ تا پیگیری در خبر ۲۰ شبکه قزوین
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران
اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان سردشت
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی در اسکو
فعالیت جهادگران استان خراسان جنوبی ساکن قم در مناطق محروم کشور
تحویل ۱۶۰۰ واحد ویلایی انفرادی به متقاضیان واجد شرایط در ورزنه
خبر‌هایی از مصوبات قرارگاه محرومیت زدایی دامغان
پیگیری لوایح مهم هوش مصنوعی و مهریه در کنار رسیدگی به مسائل عمرانی استان قزوین
آغاز فعالیت ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان مراغه
الزام به اجرای معاملات ملکی در سامانه کاتب
حرکت خیرین ؛ نقطه عطفی در تاریخ تعلیم و تربیت کشور است
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
رژیم صهیونی ۲۸۲ بار آتش‌بس غزه را نقض کرده است
واژگونی خودرو در جاده جاسک ۳ کشته برجای گذاشت
ضایعات غیر بهداشتی مرغ به کارخانه نرسید
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
ابلاغ دستورالعمل رهگیری و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)