• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۱۷۷۵۴
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۶
سیستان و بلوچستان » اجتماعی

مقابله با 18 سرویس اطلاعاتی حاصل عزم جهادی سربازان گمنام است

مدیر کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان گفت: مقابله اطلاعاتی با حدود 18 سرویس اطلاعاتی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و انهدام شبکه‌های جاسوسی سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه در این استان ماحصل عزم جهادی سربازان گمنام امام زمان(عج) بوده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان وبلوچستان، مدیرکل اطلاعات سیستان و بلوچستان گفت: کارکردهای وزارت اطلاعات به مثابه نهاد اطلاعاتی انقلابی، در صیانت از دستاوردها، ارزشها و آرمانهای چهار دهه از انقلاب اسلامی در زمینه های مختلف علمی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و امنیتی بسیار بنیادین و ارزشمند بوده است.
وی افزود: وزارت اطلاعات و به تبع آن اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان همواره خود را به دو اصل «شرع مقدس اسلام و پایبندی به قانون» متعهد دانسته و سربازان گمنام امام زمان(عج) با تلاش های شبانه روزی مستمر و مجاهدتهای خاموش، سعی در حفظ کیان مقدس جمهوری اسلامی ایران و صیانت از  شهروندان دارند.  
مدیرکل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات چشمگیر ضدتروریستی و مبارزه با گروهک های تروریستی در استان گفت: تهدیدات و اقدامات زیادی و ضدامنیتی گروهک های محارب و تروریستی یکی از جدی ترین چالش های امنیتی استان محسوب می شودکه برخورد با این گروهک ها نیز به عنوان یک مطالبه عمومی همواره مطرح بوده است. 
وی ادامه داد: تاکنون با اقدامات اطلاعاتی بعمل آمده، ضربات سختی بر پیکره ده ها گروهک تروریستی که کارنامه ننگینی دارند، وارد شده است؛ اما تحرکات پس مانده های این گروهک ها در آن سوی مرز، همچنان وجود دارد. 
مدیر کل اطلاعات سیستان و بلوچستان گفت: وزارت اطلاعات به عنوان نهاد اطلاعاتی انقلابی،که وظیفه کشف و برخورد با توطئه ها علیه انقلاب اسلامی، جامعه و حاکمیت را بر عهده دارد  ، تنها در زمینه مواد منفجره در 10 سال اخیر موفق به کشف چندین تن مواد منفجره از این گروهک‌ها کشف شده است.
وی افزود: همچنین در پنج سال اخیر حدود 600 قبضه سلاح جنگی و مهمات غیرمجاز و بیش از 90 هزار فشنگ جنگی از باندهای قاچاق سلاح و مهمات و تیم‌های تروریستی کشف شده است.
وی گفت: در مبارزه با اشرار و قاچاقچیان عمده و کلان مواد مخدر، با توجه به همسایگی این استان با دو کشور بحران خیز پاکستان و افغانستان و ورود مقادیر هنگفتی مواد مخدر به این استان، اداره کل اطلاعات تلاش های زیادی در مبارزه با قاچاق مواد مخدر به استان و کشور داشته است. 
وی اضافه کرد: براساس اعلام اداره مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل (UNODC) حدود 92 درصد تریاک جهان در افغانستان تولید می شود و استان سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با کشورهای افغانستان و پاکستان، مهمترین گذرگاه مواد مخدر است به طوری که حسب بررسی‌ها، حدود 65 درصد مواد مخدر وارده به کشور از این استان می‌گذرد. 
مدیر کل اطلاعات استان گفت: مساله دیگر، طولانی بودن مرزهای سیستان و بلوچستان است به طوری که این استان با بیش از 1550 کیلومتر مرز مشترک با دو کشور افغانستان و پاکستان و دریای عمان، قریب 17 درصد مرزهای مشترک کشور را تشکیل می دهد.
وی تصریح کرد: اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان در سال 1396موفق به کشف بیش از 36 تن مواد مخدر شده و ضربات سختی بر قاچاقچیان مواد مخدر وارد کرده است.
وی افزود: همچنین آزادسازی بیش از  30 گروگان در پنج سال اخیر از چنگال باندهای آدم ربایی، شرارت و گروهک‌های تروریستی از اقدامات دیگر،  این اداره کل بوده است.
وی افزود: صیانت از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران و مقابله با آلودگی و جاسوسی بیگانگان در قالب هیئت‌ها و شرکت‌های اقتصادی نیز در همین راستا بوده است. 
وی گفت: اداره کل اطلاعات استان توانسته است با توجیه و آگاه‌سازی حدود 6 هزار نفر از مدیران، نخبگان، دانشجویان، نظامیان، کارکنان دستگاه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی استان در پنج سال اخیر، گام مهمی در راستای اجرای برنامه‌های صیانتی بردارد.
وی با بیان اینکه یکی از عرصه های تهاجمی دشمن، «فعال سازی گسل های قومی-مذهبی» در استان بوده است، افزود: تلاش در راستای گسترش گفتمان تقریب در استان و مقابله با اقدامات تفرقه افکنانه و مخل وحدت به وسیله ارتباط با نخبگان استان و برگزاری همایش‌ها و نشست‌هایی با سران طوایف، متنفذین، شاخصهای قومی مذهبی، مدیران، نمایندگان مجلس و اساتید دانشگاهی در سراسر استان، برکات ارزشمندی را بهمراه داشته است.
به گفته وی، بر اساس منویات مؤکد مقام معظم رهبری(حفظه ا...) در خصوص صیانت از حوزه های اقتصادی و مبارزه با مفاسد اقتصادی، اداره کل اطلاعات استان، اقدام به تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی در استان و نیز برگزاری همایش استانی اقتصاد مقاومتی و بهره گیری از ظرفیت نخبگان فکری و فعالان اقتصادی در راستای تبیین ضرورت اجرای فرامین مقام معظم رهبری در چند سال اخیر داشته است.
وی افزود: همچنین در خصوص مبارزه با تهدیدات و مخاطرات اقتصادی، در پنج سال اخیر ضربات متعددی به باندهای قاچاق سوخت، کالا، دام و مشروبات الکلی وارد شده و ده‌ها مورد کشف، خنثی‌سازی و مقابله اطلاعاتی با مفاسد اقتصادی شامل برخورد با عوامل و عناصر مخل امنیت اقتصادی مانند باندهای جعل اسناد و مدارک، اختلاس، ارتشاء، رانت، جاعلین عنوان، صورت گرفته است. 
وی تصریح کرد: اداره کل اطلاعات استان تمام عزم خود را معطوف به کمک در مقوله جذب سرمایه گذاری و فراهم کردن امنیت سرمایه گذاری و حمایت از سرمایه گذاران در بخش های تولیدی و صنعتی کرده است.
مدیرکل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان با تأکید بر اینکه سربازان گمنام امام زمان (عج) یکی از ارکان اصلی صحنه امنیت عینی، ذهنی و آرامش استان هستند، گفت: مجموعه وزارت اطلاعات براساس اعتقاد راسخی که به نظام مردم سالار دینی جمهوری اسلامی ایران دارند، همواره خود را پاسخگویی مردم می دانند. 
وی از شهروندان خواست : در عرصه ی تأمین امنیت و مبارزه با معاندین، معارضین و دشمنان این سرزمین یاری دهند اطلاعات باشند
پی گفت :  ستاد خبری اداره کل اطلاعات استان با شماره (113) پذیرای این همکاری و همراهی شهروندان است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)