• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۶۶۸۹
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی؛

انتخاب اعضای هیئت مرکزی جذب وزارت بهداشت

جلسه ۲۰۹ هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست محمدعلی کی نژاد در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در ابتدای این جلسه به پیشنهاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با رای اعضای هیئت عالی جذب دکتر محمد شریف زاده، دکتر سید مصطفی شریفیان، دکتر عبدالرحمن رستمیان، سید علی حسینی، محمود کاظمی و دکتر شهربانو نخعی به عضویت هیئت مرکزی جذب این وزارتخانه انتخاب شدند.

در ادامه جلسه، پس از طرح موضوع آمار ماندگاری پرونده‌ها در دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توسط دبیر هیئت عالی جذب؛ رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی این وزارت در پاسخ گفت:: با روسای دانشگاه‌هایی که مشکل داشتند تماس گرفته شده و آنان اعلام کرده‌اند که تعداد زیادی پرونده در مرحله غربالگری رد شده اند و دانشگاه‌ها نیز در حال پیگیری هستند.

همچنین دکتر کی نژاد در این باره گفت: به محض اینکه افراد متقاضی جذب بلاتکلیف می‌مانند ممکن است تصمیماتی بگیرند که به مصلحت کشور نیست.

وی افزود: باید هیئت‌های مرکزی جذب با رؤسای دانشگاه‌هایی که در آن دانشگاه‌ها تأخیر وجود دارد جلسه برگزار و مشکلات را رفع کنند.

پس از سخنان کی نژاد مقرر شد در نامه‌ای به دانشگاه‌ها اعلام شود که نماینده گروه‌های علمی و دانشکده‌ها می‌توانند در جلسات هیئت اجرایی جذب دعوت حضور داشته باشند.

اعضای هیئت عالی جذب همچنین مقرر کردند کمیته تجدید نظر و رسیدگی به شکایات توسط هیئت مرکزی جذب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل شود.

در ادامه جلسه، پس از توضیحات دکتر جواد محمدی، دبیر هیئت عالی جذب، در مورد استخراج شاخص‌های ارزیابی دانشگاه‌ها از منظر اجرای فرآیند جذب در وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای اسناد بالا دستی، مقررشد این شاخص‌ها تدوین در جلسه آتی بررسی شود.

بررسی نحوه توزیع بودجه جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۹۶ دستور بعدی جلسه هیئت عالی جذب بود که پس از ارائه گزارش مزبور اعضای هیئت عالی جذب ضمن انتقاد به نحوه توزیع این بودجه بین دانشگاه‌ها، خواستار واگذاری توزیع این بودجه به مرکز جذب اعضای هیئت علمی این وزارت شدند.

در ادامه جلسه، نماینده سازمان اداری و استخدامی گزارشی از مجوز‌های اعطاء شده برای جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها از جانب این سازمان ارائه کرد و گفت: بر اساس نسبت استاد به دانشجو و قانون برنامه ششم توسعه مجوز‌ها توزیع می‌شد که از ۱۲۰۰۰ مجوز در اختیار وزارت علوم ۵۰۰ مجوز هنوز استفاده نشده است و اجازه تخصیص ۷۰۰ مجوز در سال ۹۶ داده شده است.

وی افزود: برای نخبگان نیز در دو نوبت ۱۰۰ مجوز بنا به نیاز صادر شده است.

نماینده سازمان اداری و استخدامی گفت: رعایت نشدن نسبت استاد به دانشجو در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باعث تأخیر اعطای مجوز به این وزارت شده است.

در ادامه جلسه رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: باید آمار متعهدین خدمت همراه با اعضای هیئت علمی توسط سازمان اداری و استخدامی در نظر گرفته شود و این دو حوزه از هم تفکیک شوند تا آمار نسبت استاد به دانشجو به نسبت مورد نظر برنامه ششم توسعه برسد.

همچنین رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به نابسامانی توزیع ردیف استخدامی در دانشگاه‌ها گفت: اطلاعات مربوط به این موضوع باید در اختیار ما قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۷ شهید و ۳۰ زخمی در نوار غزه طی ۴۸ ساعت گذشته
دوخطه‌کردن راه‌آهن زنجان – قزوین به بهره‌برداری نزدیک شد
دیدار استاندار گلستان با فرمانده سپاه نینوا به مناسبت هفته بسیج
اجرای عملیات راهداری با ۲۰ میلیارد تومان هزینه در نیشابور
کلاهبرداری رمّال مجازی در فسا
۳ کشته و ۵۱ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
توقف ۲۵۰۰ دستگاه کامیون ایرانی در گمرک های افغانستان
ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان به ۲۷۰ بیمار در مبارکه
تجمع عزاداران فاطمی در ظهر شهادت حضرت فاطمه زهرا
جلسه ستاد بحران استان در سنندج برگزار شد
مراکز پیش دبستانی و مهد‌های کودک تعطیل شد
لایحه بودجه ۱۴۰۵، مطابق با تکالیف مجلس تدوین می‌شود
جنگل‌های نمنق جلفا در محاصره آتش
رفع تصرف زمین ییلاقی در شهرستان رضوانشهر
ارائه بیش از ۴۹ میلیارد تومان خدمات رایگان بسیج به مردم سرخس
قهرمانی تیم فوتبال هفت نفره در مسابقات آسیا-اقیانوسیه با درخشش بوشهری‌ها
سلامت اداری در گرو شفاف بودن و رفع تعارض منافع
انجام تست HIV، اقدامی حیاتی برای حفظ سلامت فرد و جامعه
میزبانی دانشگاه پیام‌نور مهریز از پیکر مطهر شهید گمنام
فرمانده کل ارتش: بسیج موجب تقویت امنیت و ثبات ملی شده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)