به گزارش 
خبرگزاری صدا و سیما ؛ فتح الله احمدی با اشاره به این که بسیاری از جرم های واقع شده همواره از جهل نسبت به قانون نشات می گیرند، گفت: متاسفانه امروزه برخی از افراد بدون اطلاع بر مواد حاکم قانونی بر یک موضوع خاص به آن اهتمام می ورزند، به طوری که از معضلات آن بی اطلاع هستند.
وی با اشاره به معضلات مربوط به صدور و وصول چک در کشور توضیح داد: بسیاری از افراد در هنگام صدور یا وصول چک از حمایت های قانون گذار از موضوع چک مطلع نیستند، به طوری که این بی اطلاعی همواره می تواند همواره به ضرر افراد در معامله به شمار آید.
معاون سرپرستی مجتمع قضایی شهید بهشتی همچنین با اشاره به عدم شفاف بودن اطلاعات اقتصادی در کشور، تصریح کرد : متاسفانه امروزه اعتبار سنجی های مختلف اقتصادی در مورد افراد صورت نمی گیرد، به طوری که حتی قضات دادگستری هنگام قضاوت در خصوص موضوعات مختلف از میزان وضعیت اقتصادی افراد اطلاع دقیقی ندارند.
فتح الله احمدی با اشاره به حجم پرونده های موجود در دادگستری های کشور گفت : با توجه به حجم گسترده پرونده های مختلف در دادگستری های کشور نمی توان از مراجع قضایی انتظار داشت که تمامی مشکلات کشور را به دقت رفع و حل کند.
وی افزود : بدون شک تمامی مشکلات و مسائل جامعه را نمی توان در قالب موضوعات حقوقی و در دادگاه های کشور حل و فصل کرد.