پخش زنده
امروز: -
ماست میوهای سبب افزایش کالری و چاقی در انسانهای بالغ می شودو به رشد کودکان کمک می کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکزاصفهان ؛ ماست طعمدار ماستی است که پس از این که عملیات تخمیرش به پایان رسید، به آن طعمدهنده اضافه میکنند.
طعمدهندهها اسانس ویا موادی است که علاوه برطعم، رنگ و بوهم به محصول میدهد. مانند ماستهای میوهای که درآن میوه را یا به صورت تکههای میوه یا به صورت مارمالاد و پوره همگن شده میوه به آن میافزایند.
برای طعم دار کردن ماست مغزهایی مثل مغز گردو، بادامزمینی و... به ماست اضافه کرده و یا سبزیهایی را به صورت ذرات نرم و یکدست درآورده و از یک نوع یا مخلوط چند نوع از آن ها در ماست استفاده میکنند.
استفاده میوه یا پالپ آن در ماست باعث افزایش ارزش غذایی ماست شده و اشتهای کودکان را افزایش می دهد.
همچنین ویتامین وآنتی اکسیدان میوه ها خواص وارزش غذایی ماست را افزایش می دهد اما اگرازاسانس میوه استفاده شود، با توجه به شیمیایی بودن آن برای کودکان مضراست اگردرماست از خود میوه وپالپ میوه استفاده شده باشد، مناسب است.
توت فرنگی، انگور، سیب و پالپ پرتقال برای تهیه ماستهای میوه ای مناسب است چون بافت ماست اسیدی است ،اسید میوه بر آن تاثیر ندارد و این موضوع بستگی به مدت زمان نگهداری از ماست دارد.
اضافه کردن مغزهای خوراکی و میوه برای بیماران خاص وکودکانی که وزن گیری خوبی ندارند، مناسب است .
با آن که حجم و ظاهر میوههای خشکشده کوچک است اما حاوی قند و کالری بالایی دارد اضافه کردن آنها به ماست به تجمع کالری و انرژی در بدن منجر میشود.
مغزها و آجیل ها به تنهایی غذایی کامل به شمار میآید که انرژی و کالری زیادی را وارد بدن می کند.
نارگیل رنده شده خود حاوی قند است و اضافه کردن آن به ماست شاید طعم خوبی ایجاد کند اما موجب پرخوری و اضافه وزن میشود.
تخم کتان حاوی فیبر و پروتئین است اما مصرف زیاد آن باعث میشود بدن نتواند آن را به خوبی هضم کند و بیشتر مواد مفید موجود در آن بدون این که جذب بدن شود، دفع می شود.