• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۳۵۳۶
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۲
بین الملل » آمریکا
برنی سندرز،

تلاش خواهیم کرد در سنای آمریکا مانع تأیید برت کاوانا شویم

برنی سندرز سناتور آمریکایی در تظاهرات مردم در برابر ساختمان دیوان عالی آمریکا گفت: تلاش خواهیم کرد مانع تأیید نامزد مورد نظر رئیس جمهور برای قضاوت در دیوان عالی آمریکا شویم.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، برنی سندرز، سناتور آمریکایی در تظاهرات مردم در برابر ساختمان دیوان عالی آمریکا گفت: تلاش خواهیم کرد مانع تأیید نامزد مورد نظر رئیس جمهور برای قضاوت در دیوان عالی آمریکا شویم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به گزارش شبکه تلویزیونی پرس تی وی، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، بِرِت کاوانا (Brett Kavanaugh)، قاضی محافظه‎کار دادگاه استیناف فدرال آمریکا، را به عنوان نامزد کرسی خالی قاضی آنتونی کندی، که در ۲۷ ژوئن استعفا کرد، برگزید. ترامپ همچنین از سنای آمریکا درخواست کرد از نامزدي وی برای دیوان عالی آمریکا حمایت کند. در همین حال، تظاهراتی علیه کاوانا در واشنگتن دی سی، پایتخت آمریکا، برگزار شد. مردم که در برابر ساختمان دیوان عالی آمریکا تجمع کرده بودند، شعار می‎دادند: «کاوانا باید برود.»
سناتور برنی سندرز که برای تظاهرکنندگان در واشنگتن صحبت می‌کرد، با توجه به این‎که نامزد رئیس جمهور برای دیوان عالی آمریکا باید ابتدا مورد تأیید سنا قرار گیرد، گفت: ببینید، من نمی‎خواهم امید واهی به کسی بدهم، زیرا این واقعاً نبردی سخت (برای رد نامزدی کاوانا در سنا) خواهد بود، ولی این نبردی است که ما می‎توانیم در آن پیروز شویم (تشویق شدید حضار). سندرز سپس به موضوعات مهمی، مانند حق داشتن بیمه درمانی برای همگان، حفاظت از محیط زیست و همچنین حقوق کارگران، اشاره کرد و گفت: اکثریت مردم آمریکا با این حقوق موافقند، ولی احتمال دارد برت کاوانا در دیوان عالی آمریکا علیه آن‎ها رأی بدهد.
ریچارد سیلورِستین، روزنامه‎نگار و مفسر سیاسی آمریکایی گفت: کاوانا از محافظه‎کاران شرق آمریکا محسوب می‎شود، که عضو «جامعه فدرالیست» آمریکا است. این جامعه، سازمان حقوقی راستگرا در آمریکا است که بسیاری از وکلا و قضات محافظه‎کار عضو آن هستند و شمار قابل توجهی از قضات راستگرای آمریکایی که هم اکنون مشغول فعالیت هستند، از اعضای آن هستند. کاوانا- اگر به دیوان عالی آمریکا راه یابد- از قضات راستگرای افراطی در این دیوان به‎حساب خواهد آمد و حتی ممکن است به از میان برداشتن حق سقط جنین و حق سازماندهی اتحادیه‎های کارگری رأی دهد. وی حتی ممکن است به لغو قانون خدمات بیمه درمانیِ معروف به «اوباماکر» حکم دهد. کاوانا در سنا فقط به آراءِ مثبت ۵۱ سناتور نیاز دارد و اکنون اکثریت کرسی‎های سنای آمریکا (۵۱ کرسی) در اختیار جمهوری‎خواهان است.
ریچارد سیلورِستین در پاسخ به اين سوال که آیا تمامیِ سناتور‌های جمهوری‎خواه به کاوانا رأی مثبت خواهند داد؟ گفت: دونالد ترامپ واقعاً توانسته است کنگره آمریکا را که شامل مجلس نمایندگان و سنا می‎شود، آنقدر تضعیف کند که بتواند به راحتی اکثر لوایح و نامزد‌های مورد نظر خود را در کنگره به تصویب برساند. از اینرو، بسیار بعید به‎نظر می‎رسد که شمار قابل توجهی از سناتور‌های جمهوری‎خواه علیه کاوانا رأی دهند. مزید بر علت این است که حتی برخی از سناتور‌های دمواکرات نیز ممکن است برضد کاوانا رأی ندهند. علت آن این است که دست‎کم ۳ سناتور دموکرات با عقاید میانه‎روِ مرکزی (نه چپ و نه راست) وجود دارند که از ایالت‎های محافظه‎کارِ راستگرا هستند و همین سناتور‌های دموکرات قرار است در انتخابات میاندوره‎ای کنگره در نوامبر امسال شرکت کنند. این افراد در رأی دادن علیه کاوانا بسیار محتاط خواهند بود، زیرا بیم آن دارند که ترامپ با خرج مبالغ هنگفت در انتخابات میاندوره‎ای در ایالت‎های آنان که اکثر مردمش محافظه‎کارند، تبلیغات گسترده علیه آنان راه بیاندازد، مبنی بر این که این سناتور‌های به نامزد محافظه‎کار برای قضاوت در دیوان عالی آمریکا رأی ندادند. از اینرو، آن سناتور‌های دموکرات، از بیم شکست خوردن در برابر رقبای خود در انتخابات میاندوره‎ای سنا، ممکن است به قاضی کاوانا رأی منفی ندهند. از اینرو به نظر من، چنین به‎نظر می‎رسد که متأسفانه سناتور‌های دموکرات امید چندانی به موفقیت در ممانعت از تأیید نامزدی قاضی کاوانا در سنای آمریکا و راه یافتن وی به دیوان عالی این کشور نداشته باشند.
سیلورِستین در خاتمه افزود: از سوی دیگر، شاید آنچه مهمتر باشد، پیامد‌های راهیابی قاضی کاوانا به دیوان عالی آمریکا است، زیرا اگر این مسئله باعث اتحاد حامیان حزب دموکرات در سراسر کشور و تحریک آنان به شرکت گسترده در انتخابات میاندوره‌ای ۲۰۱۸ شود، شاید باعث شود اکثریت سنا و مجلس نمایندگان آمریکا از دست حزب جمهوری‎خواه خارج و به دست حزب دموکرات بیافتد. اگر چنین شود، آنگاه کنگره آمریکا قادر خواهد بود روند استیضاح ترامپ را برای اخراج وی از مقام ریاست جمهوری آغاز کند. آنچه جالب توجه است، این است که قاضی کاوانا یکی از عوامل کلیدی در راه‎اندازی روند استیضاح علیه بیل کلینتون، رئیس جمهور اسبق دموکرات آمریکا، بود. از اینرو، اگر مسئله‎ی استیضاح ترامپ به محکمه دیوان عالی آمریکا کشیده شود، قطعاً قاضی کاوانا با استیضاح رئیس جمهور مخالفت خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­نوجوانان ایرانی به احمدآباد رسیدند
درگذشت ناگهانی خبرنگار پیشکسوت تبریزی
اعلام جزئیات تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام درآذربایجان غربی
یخبندان مناطق کوهستانی اصفهان را دربر می‌گیرد
اجرای ۳۰ ویژه برنامه گرامیداشت هفته بسیج ۱۴۰۴ در کیش
روایت‌هایی از ایثار امدادگران جمعیت هلال احمر در جنگ ۱۲ روزه
بررسی مشکلات فعالان اقتصادی با حضور وزیر اقتصاد
آغاز طرح با قرآن بزرگ شو در کانون‌های مساجد استان اصفهان
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
بیانیه دفتر اطلاع رسانی اسرا درباره روز جهانی کودک
پایش و نمونه‌برداری از تصفیه‌خانه فاضلاب شهری سردشت
گام بلند نمایندگان دولت و مجلس برای گسترش چتر بیمه‌ای رانندگان
تظاهرات ژاپنی ها علیه توسعه پایگاه های آمریکایی
خبر‌هایی از مشارکت گرمساری ها در بازسازی عتبات عالیات
درستکار: رحمان اقتدارش را نشان داد
حذف نساجی مازندران از جام حذفی در ضربات پنالتی
بهره برداری از دومین مسیرگشایی بزرگ تبریز تا پایان امسال
بهره برداری از ده طرح شهری در باقرشهر با حضور استاندار تهران 
احیای یک واحد تولید کنسانتره دامی در تکاب
سفر رئیس جمهور به قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
حمایت قاطع چین از حاکمیت ونزوئلا
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)