افزایش نظارت بر رستورانهای بین راهی کوار
با توجه به افزایش سفرهای تابستانی و مراجعه به رستورانهای بین راهی و درون شهری،بازرسی و نظارت بهداشتی بازرسان بهداشت محیط در کوار، افزایش یافته است.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کوار با تاکید بر اینکه سلامت غذایی و حفظ سلامت شهروندان از اهمیت زیادی برخوردار است، گفت: انواع مسمومیتها و مشکلات گوارشی در تابستان، ضرورت افزایش نظارتهای سلامت محیط و برخورد را متخلفان را جدیتر ساخته است.
سپیده عاشوری با اشاره به تجهیز تیمهای بازرسی به ترمومتر و دستگاههای سنجش برودت افزود: با تجهیز بازرسان بهداشت محیط به تجهیزات سیار سنجش فاکتورهای سلامت محیط و مواد غذایی، بازرسیها با دقت و سرعت بیشتری انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: در این بازرسیها ضمن بررسی انبار، آشپزخانه و سالنهای سرو غذای این مراکز، محصولات مورد استفاده از نظر دارا بودن نشان استاندارد معتبر و قابلیت مصرف، بازرسی و الزامات استفاده از محصولات دارای نشان استاندارد به مدیران این واحدها، یادآوری میشود.
عاشوری از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه رعایت نکردن بهداشت، موضوع را با کارشناسان سامانه تلفنی ۱۹۰ مطرح کنند.