• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۸۴۳۴۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۲
سیاسی » سیاست خارجی
قاسمی

پاسخ به سخنان وزیر خارجه امریکا

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به سخنان وزیر خارجه امریکا تصریح کرد: ملت ایران با اتحاد و انسجام، همه توطئه‌های شما را پشت سر خواهد گذاشت.

پاسخ یه سخنان وزیر خارجه امریکابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه، بهرام قاسمی ضمن محکوم کردن اظهارات سخیف و بی پایه و اساس مایک پمپئو، وزیر خارجه امریکا در جمع گروهی از امریکایی - ایرانیان مقیم این کشور در کالیفرنیا اظهار داشت: سخنرانی مزورانه و سخیف وزیر خارجه امریکا در این جمع که صرفا یک اقدام ابزاری و تبلیغاتی بود، بیش از همیشه نشاندهنده درماندگی بی حد و حصر دولت امریکا در شرایط پس از خروج غیرقانونی این کشور از برجام و عدم دستیابی به اهداف خود از این اقدام یکسویه و نابخردانه و انزوای جهانی ناشی از آن است.
وی افزود: این سخنان به وضوح مصداق بارز دخالت این کشور در امور داخلی ایران و دقیقا در راستای سیاست های دیرپای بی ثبات ساز و مخرب این کشور در منطقه ارزیابی می شود که ناقض تعهدات بین المللی این کشور است.
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تزویر، فریبکاری و تناقض های بی شمار در اعمال شدیدترین تحریم های ظالمانه و غیرقانونی علیه منافع مردم ایران و تروریست خواندن آنها و همچنین قرار دادن نام آنها در فهرست کشورهایی که شهروندان آنها مشمول محدودیت و ممنوعیت ورود به امریکا هستند از یک سو و طرح ادعاهای آکنده از فریب و نیرنگ و به نمایش گذاشتن نقش دروغین و ریاکارانه دوستی برای مردم ایران، به بیان سوابق طولانی مداخلات پرهزینه اما عبرت آموز دولت های مختلف امریکا در امور داخلی ایران پرداخت و گفت: هیچ ایرانی آزاده ای که دل در گرو سربلندی، عزت و تکریم ایران زمین و هویت شکوهمند ایرانی خود دارد، کودتای ۲۸ مرداد که به سرنگونی دولت مردمی و قانونی در سال ۳۲ منجر شد، حمایت بی دریغ از تروریست های جنایتکار و گروه های تجزیه طلب وابسته، حمایت از صدام در تحمیل جنگ هشت ساله علیه ملت بزرگ ایران، سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران بر فراز آب های خلیج فارس و ده ها اقدام و رفتار ضدایرانی دیگر از جانب دولت های امریکا را فراموش نخواهد کرد.
وی تصریح کرد: در تزویز و عدم صداقت دولتمردان فعلی امریکا همین بس که میان گفتار و کردار و رفتار پیدا و پنهان آنان فرسنگ ها فاصله وجود دارد و نه تنها با مردم ایران، بلکه با مردم خویش نیز صداقت ندارند.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: ایرانیان در طول تاریخ هرگز سلطه و سیاست های زورگویانه و قلدرمآبانه هیچ بیگانه ای را نپذیرفته اند و قطعا در این شرایط حساس نیز نه تنها از سیاست های رئیس جمهور و اقلیت جنگ طلب فعلی امریکا که به هیچ یک از اصول و هنجارهای اخلاقی، انسانی و حقوقی و بین المللی پایبند نیستند و حرف ها و رفتارهایشان فاقد هر گونه اصالت است و به اعتراف بسیاری از دوستان و متحدان امریکا قابل اعتماد نیستند وقعی نمی نهند، بلکه بدون تردید با اتحادی که همیشه در اینگونه شرایط از آنها انتظار می رود، پاسخ اینگونه اظهارات و اقدامات مداخله جویانه مقامات و سیاستمداران امریکایی را با انسجام و یکپارچگی مثال زدنی خواهند داد.
قاسمی در خاتمه اضافه کرد: سخنان وزیر خارجه امریکا و به خصوص سخنان شب گذشته او نشان می دهد وی کماکان از دارا بودن آگاهی لازم و درک صحیح و عمیق از گذشته و حال ایرانیان همچنان محروم است و باید بداند منافع مردم ایالات متحده امریکا به آنان دیکته می کند که قبل از هر ارزیابی و قضاوتی درباره دیگر ملل و جوامع جهان، نیاز به دانش، خردورزی و درک عمیق از واقعیت های آن جوامع دارد.
قاسمی گفت: بی شک مردم قهرمان ایران با ذکاوت و بلوغ همیشگی و با استمداد از تجارب گذشته و فراز و نشیب های بی شمار تاریخی و با الهام از آموزه های فرهنگی و استعداد ذاتی خود از تمام توطئه های ضدایرانی بیگانگان عبور خواهند کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)